Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sretan rodjendan trenutno najboljem golmanu u Evropi i da ove godine podigne dva trofeja sa Atletikom a sledece sa Celsijem 3 :D 

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

• 2 sedmice kasnije...

Courtois on Cech: "The two of us want to play everything. Nobody will be happy to play in only the League Cup or FA Cup," #CFC

Courtois: "Things are unclear at the moment. I have the biggest respect for Petr Cech. He is one of the best goalkeepers in the world" #CFC

Courtois: "I think putting Cech and me in the same team is not the healthiest thing in the world" #CFC 

Courtois: "It was strange and weird knocking out Chelsea. Normally when you win a semi-final you celebrate really hard but I didn't" #CFC

Courtois: "I think I showed respect to the Chelsea players and supporters and they to me." #CFC

Courtois: "It was a nice feeling and hopefully I can give them [Chelsea supporters] those things back in the future" #CFC (BBC)

Da se ja pitam Kurto za prvog golmana od sl. sezone!

Ajmo doktore jos 18 minuta ...

Jbg 3. gol su ga ostavili samog ko na penal . 

Kao i mnogim drugim spominjanim igračima i njemu je jučer istekao posudbeni ugovor. Mourinho je više puta naglašavao da Belgijac neće ostati u Atleticu, te da je potreban Chelseaju za sljedeću sezonu. Kako god, on je sada službeno dio prvog tima, a šta će se desiti do kraja ljeta vidjet ćemo. S Plavcima će na pripreme, u to sam uvjeren.

SLUŽBENO: Moya je novi golman Atlético Madrida!

Courtois 100% od nastupajuće sezone naš prvi izbor na golu. Uopće se nemojte čuditi ako Čech napusti Plavce do kraja ljeta. Velika čistka očito, ali neka.

• 2 sedmice kasnije...

"There is no story. After the World Cup , Courtois will return directly to Stamford Bridge."-JM

Sve je jasno, Kurto se vraca a da nema "garantvano" mesto u prvih 11, ne bi se ni vratio, Ceh nije golman za Kup utakmice, a Swarcer je produzio ugovor sto znaci samo jedno, No.1 je Kurto, rezerva Swarc, a Ceh ide, jbg jest legenda i sve, ali korist za klub i buducnost su na prvom mestu. e sad kad bi ga prodali za 35/40 mil. Monacu ili psg, uff!

Problem je što je Čeh još uvjek veliki veliki golman koji pravi čuda na golu i ako prodamo u neki evropski klub biće jebeno. Tako da ga treba na mars poslat il ga nagovorit da sjedi na klupi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.