11. april 2014.12 god. comment_171250 Zar jedan Courtois može napraviti toliku razliku na terenu? Neka igra. Opet ćemo ih izbaciti. Samo je važno da Torres ne bude u napadu. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171251 Ako bude igro nek mu se pronađe neki drugi klub sljedece godine za posudbu i gotovo.. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171252 Zar jedan Courtois može napraviti toliku razliku na terenu? Neka igra. Opet ćemo ih izbaciti. Samo je važno da Torres ne bude u napadu. asi glup cae pa naravno da pravi razliku jbt najbolji igrac Atletica. Ne bi oni prosli Barsu da Kurta nije tako branio Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171253 asi glup cae pa naravno da pravi razliku jbt najbolji igrac Atletica. Ne bi oni prosli Barsu da Kurta nije tako branio Pa Å¡ta sad? Neka igra, zaslužio je onda da igra ako ima tolike zasluge. Ko da Chelsea nije igrao protiv vrhunskih golmana i pobjeÄ‘ivao. Sjeti se Neuera samo. Pa i mi imamo ÄŒecha na golu. Ja sam za to da im se ne zabrani da igra, znaÄi neka momka na golu. Ako smo mi dovoljno jaki izbacit ćemo ih. Ne može tu golman niÅ¡ta posebno. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171256 Ja sam za to da brani. Utakmica nece imati istu draz bez njega. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171275 ala glupossti isati...Äuj to, lafo kao da je kurta legenda plavaca, pa će kao tekma biti jebenija ako je on na terenu u redovima protivniÄke ekipe.. to bi mogli reći da npr igramo iduće godine u sklopu SP klubova protiv atletika iz minejra, pa kao utakmica će imati veću draž ako sa druge strane uz neponovoljivog ronaldinja stoji i naÅ¡ nico anelka (nastavila je svoj put nakon wba naÅ¡a ptica selica)..e tada bi to imalo smisla... ovaako, da malac bude na golu protiv nas, nothing special, pa deÄko nije branio jednu krÅ¡tenu tekmu za nas... ha da btw branio ne branio kontam da prolazimo u finale LP, a Å¡to se tiÄe te gungule oko ugovora i te klauzule, bilo bi dobro da se neki meÄ‘uklupski pakt sklopi u naÅ¡u korist...a ako ne može tako, znaÄi milom, onda neka ide silom...pa da se koja funtica zaradi :D ugl nadam se pametnom rjeÅ¡enju od strane naÅ¡e uprave, jer definitivno je da smo u dominantnom položaju u odnosu na jorgandžije Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171278 ja sam Äitao da je direktor kluba ili tako neÅ¡to izjavio da Å¡to se njega tiÄe može igrat, tako da niÅ¡ta od toga da će mo ih tužit... Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171301 Ma povrijedit će se on pred okrašaj s nama :D i svi sretni i zadovoljni :P Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171336 Nek ne brani. Dosta smo im usluga ucinili dosad, dobili su najboljeg mladog golmana na svijetu 3 sezone fakticki buzasto, jedino mu platu oni isplacuju. I jos da nas taj nas ograc, ne daj Boze, nekim svojim potezom udalji od finala LS. Ma nema sanse, ako i pomisle ga staviti obavezno ici na sud i tamo im se najebati mame.Iskreno me zaboli kurac za njega trenutno, jedino mi je bitan moj klub odnosno uspjeh mog kluba.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171354 Ljudi, neće Atletiko ništa platiti. Neka igra, ali da se smanji Kostina cena. :P Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171369 Nek ne brani. Dosta smo im usluga ucinili dosad, dobili su najboljeg mladog golmana na svijetu 3 sezone fakticki buzasto, jedino mu platu oni isplacuju. I jos da nas taj nas ograc, ne daj Boze, nekim svojim potezom udalji od finala LS. Ma nema sanse, ako i pomisle ga staviti obavezno ici na sud i tamo im se najebati mame. Iskreno me zaboli kurac za njega trenutno, jedino mi je bitan moj klub odnosno uspjeh mog kluba. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk možda smo im uÄinili uslugu Å¡to smo im dali takvog golmana, ali mislim da su oni nama napravili joÅ¡ veću Å¡to su ga pretvorili u ovo Å¡to danas jest - jedan od najboljih mladih golmana... Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171372 možda smo im uÄinili uslugu Å¡to smo im dali takvog golmana, ali mislim da su oni nama napravili joÅ¡ veću Å¡to su ga pretvorili u ovo Å¡to danas jest - jedan od najboljih mladih golmana... Ispravka: Najbolji mladi golman i jedan od najboljih golmana na svetu. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171375 Vec sad je u TOP 5, batalite to "mladi" .Trenutno je i meni vaznije da Chelsea udje u finale LS, ali ono sto ovaj momak moze doneti klubu u buducnosti je nemerljivo. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171405 Kao da je Kurta zmaj nad zmajevima, ujedno i je Buffon,Cech,Neuer,Casillas,Ronaldu (lima), Figo i Zidane. Opusteno,neka igra,ako ne mozemo pobediti kompletnu ekipu Atletika ni ne zasluzujemo finale,sta smo mi, Arsenal da molimo Boga za povrede,da se molimo za suspenzije i ostalo,nismo. Covek je zasluzio da igra,doveo je Atletiko tu i neka ispadnemo dzentlmeni i pustimo Kurti da brani. Nazalost nestalo je fudbalskog respecta odavno. Fudbal je postovanje,postena borba,jednakost,ravnopravnost i ostalo,a ne biznis kao sto je danas. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171406 Grena sve to stoji sto ti kazes,ali jel smo mi nekome duzni da ispadamo fer svakog igraca nas oderu ne mozes dovesti pojacanje da nije iznad prave cene.Taj isti Atletiko kog ti zalis zeli da potpise novi ugovor sa Costom da bi mu povecali otkupnu klauzulu to u prevodu znaci nije im dosta 32 miliona funti nego jos zele da nam pokradu i mi sad treba prema njima da ispadamo fer.Ja bi im reko ili platite Kurtu ili spustite cenu Costi trece nema pa nek se nose. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171407 Ma to je ok,nego se ovde kuka kao da ce stojati vanzemaljac sa 10 ruku na golu. Iskreno bole me uvo hoce Kurta stojati na golu ili nece,niti se bojim njega i njegovih odbranam,golmanskih sposobnosti i ostalog,niti mislim da ce nam procvetati ruze ako on ne bude branio. Bojimo se PSGa,bojimo se PSGa posle 3:1 u Parizu,bojimo se ovoga,onoga,pa dokle,neka se oni boje nas,mi smo pokazali milion puta da se ne bojimo ni kada najjaci timovi naspram nas stoje,tako da nema sta... Sto se tice specificne situacije,neka ga stave na gol i neka podignu cenu Costi,nece ga dobiti sledece godine i stvar je jasna,prodas ga nekom e i sta te briga ili ga posadis na klupu i kraj price. Ima da sedi u klubu i gotovo,kada on pita sto to,ti kazes pitaj Atletiko i do djavola. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171408 Pa ja sam istog misljenja kao ti samo sto je stvar principa nas krade kako ko hoce jos su halavi za svakog igraca,a mi treba da tu budemo tuzni sto oni nece da plate kurtu 2,5 miliona kako ih nije sramota.Nek spuste cenu Costi na 25 miliona Kurta brani obe i ostaje sledece godine.Mislim da je to vise nego fer i voleo bih kad bi nasi igraci vise tamo odlazili na pozajmicu iskreno mislim da ce dosta igraca oni prodati na leto i Thorgan bi se bas lepo tamo uklopio. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171415 Zar ne bi trebali traziti laksi put do finala, bolje da stoji 34godisnji golman nego jedan od najboljih golmana. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171787 Voleo bih da brani, ali to i nije dobra ideja. Ne daj Boze da lose intervenise, ispadne mu lopta, odbije je na nogu nekom od nasih(sto je moguce da se desi svakom golmanu), i na taj nacin primi gol... Pa ne bi nas ostavljali na miru 1000 godina... Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171837 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/slucaj-kurtoa-rukavice-su-bacene-u-lice-175237.html Kurta izmedju 2 vatre,ne bih mu bio u kozi. Solidan tekst. Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171840 Jao samo da mu padne viÅ¡e neki klavir na glavu,smorili su viÅ¡e sa njim,jebo ih najbolji mladi golman sramota je koliko se ÄŒeh blati i kako se traži sad dlaka u jajetu samo da se ovaj ugura kod nas kao da će da obrani svaki jebani Å¡ut Äim zameni Äeha Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171842 Jao samo da mu padne viÅ¡e neki klavir na glavu,smorili su viÅ¡e sa njim,jebo ih najbolji mladi golman sramota je koliko se ÄŒeh blati i kako se traži sad dlaka u jajetu samo da se ovaj ugura kod nas kao da će da obrani svaki jebani Å¡ut Äim zameni Äeha Ja sam prvi za Cecha da i dalje brani,samo sam spomenuo tekst koji je napisan. Off topic. Chiba ne poznajem te dobro kao ostali,ali nesto si mi namrsten i nervozan u poslednje vreme mnogo :D Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171856 Å panski mediji uveliko već javljaju da je Murinjo spreman da u potpunosti žrtvuje Belgijanca, zakuca ga za klupu u naredne dve godine, postavi ga za trećeg golmana ekipe i ostavi ga da trune. Belgijanac bi na taj naÄin postao talac Murinjove sujete sa jedne, i Simeoneove sa druge, a svako ko iole prati Portugalca shvatiće ovakav scenario kao ozbiljnu pretnju... Kakve gluposti piÅ¡u ovi portali pa to ni Cae ne bi mogao da napiÅ¡e... Kao da su ovi treneri ovako sujetni pa samo misle na sebe i da se svete na djetetu... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.