Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

• 2 sedmice kasnije...

Jedina stvar koja me koliko toliko brine su crossevi, odnosno ubačaji. Visok je on i kad skoči lovi on sve, ali čisto u početku zbog inteziteta ubačaja i drugačijeg tipa igre nego u Španjolskoj. Kako god, definitivno će mu dobro doći svako iskustvo i nakon par utakmica sve će sjest na svoje mjesto.

Dobar debi, kako je fatao lopte posle centarsuteva to je sou.

Vrh mi je bio kada je izvukao onu obranu pa mu igrač Burnley-a dao High-Five :) :)

Iako mi je izuzetno krivo zbog Cecha, danas se odlicno pokazao, svoju dnevnicu je debelo zaradio kao sto je rekao komentator. :D 

Joj kako je skinu.

tumblr_narlhjcq3H1shaydvo1_r1_250.gif tumblr_narlhjcq3H1shaydvo2_r1_250.gif

Ovako skinuti loptu napadaču protivničkog tima i to kada je u 100-postotnoj prilici 1 na 1 kao u ovom trenutku mogu samo dva vratara na svijetu:

Manuel Neuer i Thibaut Courtois

Teško je procjeniti da li je mogao šta od ona tri gola skinuti. Hmmm. Ali ne vjerujem ni da bi Čech nešto bolje to. Ipak je tu najviše kriva obrana koja je par puta zaspala danas. A treba uzeti u obzir da ovaj Everton uopće nije šaša ekipa i da su im akcije bile fenomenalne. Bit će oni jako dobri kad se uigraju do kraja. Ipak poslije nas, ManC-a, Liverpoola i Arsenala po igračima imaju najjaču ekipu. Jaču čak i od Manchester Uniteda.

PS. Courtois je danas imao i jednu fenomenalnu intervenciju, kada je loptu skrenuo u okvir vrata.

Dominira u zraku, na visokim loptama. Mislim da danas nije nista kriv sva tri gola na idu na dusu obrane.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.