Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ljudi shvatite da nam je odbrana u kurcu i to je naš problem što se primljenih golova tiče..

Zato sto nema ko da komanduje sa njom, tj Courta nije dostigao taj nivo u ekipi,tj novi je i mozda nece da se namece toliko i iz respecta prema igracima je miran i brani... 

Koliko puta se desavalo da se Cech izdere na odbranu, da se dere na terenu,vice, gurne ih kod kornera, e to bi mozda donelo neku prevagu,mozda i ne bi,ko zna,ali bi voleo da vidim Cecha. 

Ne treba osporavati ni kvalitet Tibe,ni da je ima odlicnih intervencija,stvarno jeste,ali fali mu komanda odbranom,a nje nema,sigurnost odbrani.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Dobar je Curtonja,ali ja bih volio da vidim kako ce se Cech snaci sa ovako losom odbranom.Cisto da vidimo kako se oni ponasaju kada znaju da imaju njega iza ledja.

Recimo da je mogao da skine ovo, da je lose reagovao(za mene on nije toliko slab i kriv koliko vi tjerate). Ali kako mozete tako brzo da mijenjate misljenja i da ga kritikujete, da vracate Cecha na gol...Volio bih i ja Cecha na golu, ali polako, zasad ide po planu sve, on je nas golman za buducnost i ne moze sve bit sjajno i ne mozemo svako kolo pobjedjivati s clean sheetom, pa to znate svi. Uostalom dobice i Cech priliku, samo opusteno :D

Cus Belgija igra SP u odbojci :D 

Ojjjjj jest i ružna sunce ti poljubim . Thibaut za nju mister Đirlo ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj majko :( , daj Thibo plati joj neku operacijcu nešto , sredi je malo :'( .

Bilo bi cool da i on dobije neku masku za glavu :P

hahahhahahahhahahahahah pao sam na komentar. 

Bice on dobro,nadamo se. 

Ma boli ga kurac, makar je imao  clean sheet 25 minuta :D 

• 2 sedmice kasnije...

Belgijanac koji je na mestu prvog golmana zamenio ÄŒeha izjavio je za Skaj Sport:

„Petr mi je poslao poruku nakon meča sa Arsenalom, a posle me je upozorio da moram da se zaštitim jer neki napadači u Premijer ligi ne mare za golmane. Rekao mi je da je bolje da zaštitim glavu i da rasterećeno stojim na golu ne brinući o mogućoj povredi. To je dobar savet, jer je u Premijer ligi mnogo toga drugačije nego u Španiji.“

Ceh ga savjetuje a u sebi se misli e da mu oce neko razbit glavu. :D

Odlican mec je imao, par vrhunskih intervencija, steta sto je primio gol u 94 min.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.