21. februar 2014.12 god. comment_164722 Nek je ovaj klinac zakljucio da ga mou ne zeli a danas ponavlja da ima 2 g. ugovora jos a prije par sedmica izjavio kako nece slj sezonu biti u atleticu.Nego kako se sjecam htio je on kurtu ove sezone vratit al ovaj zamolio zbog sp-a da ostane te ne riskira Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164740 Još uvijek se nadam njegovom prelasku u Barcelonu nakon što nas veliki Valdes napusti na ljeto. .... hahahhahahahahahahahhahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahaahahah =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164745 Mene zanima kojeg mladog golmana vi imate trenutno u klubu i mislite li da bi taj mogao nasljediti Cecha? Thibaut Courtois. Ne znam dal si čuo za njega, na posudbi je u Atleticu. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164777 Ovaj troller nije nistaa pogodio hahah . Delac je presao u Sarajevu Bh Premier Liga ako nije u TOP3 na svijetu sigurno je u TOP5.;) Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164785 Teško da on ima kvalitete čim igra u Vojvodini. Teška srca to kažem iako je Hrvat. Da je kvalitetan igrao bi sigurno u nekoj od liga petice. Mora biti još netko u opticaju. Tu je i Hilario Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164792 Mourinho o pitanju hoće li Courtois biti iduće sezone u Chelseaju: "Mislim da hoće, nemamo ga namjeru više posuđivati." Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164947 Je l ono Relo napisao da ce se "nasedeti na klupi" ? GOlman koji moze da bira gde ce da brani, nece sedeti na klupi nikome, u to budi uveren. Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_165007 Zeznuta situacija svakako...ovo prevazilazi granice slatkih muka trenera. Jedan najperspektivniji golman na svetu,drugi jedan od najboljih golmana ikada,igra u sjajnoj formi i mnogo je zaduzio klub... sve mislim da ce biti kompenzacija,kup i liga odvojeo,kao sto je slucaj u Realu Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165780 Ja mislim da će on definitivno bit Čelsijeve 12ka sljedeće sezone, i to mislim da će mou rotirat čeha i tibu ne jedan kup, drugi liga, nego ovaj brani utakmicu-dvije, a tako i ovaj drugi a onda za koju sezonu tiba će bit standardan a čeh će glumit hilarija xD Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166909 Courtois made his 100th La Liga appearance for Atletico tonight. 48 - Clean Sheets Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167001 Senzacija na pomolu: Kurtoa od leta 2016. u Realu?! Ipak, sve do isteka njegovog ugovora Atletiko i Real će voditi veliku borbu za poverenje sjajnog čuvara mreže. S druge strane i Čelsi će morati da odluči kakva će sudbina mladog golmana biti Španska radio stanica Kadena Ser, inače vrlo pouzdan izvor informacija u Španiji, donosi senzacionalnu priču, u kojoj glavnu ulogu igra Tibo Kurtoa, jedan od najboljih golmana sveta i trenutno član Atletiko Madrida. Naime, prema saznanjima do kojih su došle kolege iz ovog medija, Kurtoa je već sklopio dogovor sa upravom madridskog Reala da po isteku ugovora sa Čelsijem leta 2016. godine dođe na stadion Santijago Bernabeu i postane "jedinica" Kraljevskog kluba! U isto vreme još uvek traje velika borba Atletiko Madrida da belgijskog supertalenta zadrži i po završetku ove sezone, a s obzirom da mu prostor i minutažu u Čelsiju oduzima Petr Čeh, koji već godinama brani u vrhunskoj formi, gotovo je izvesno da Kurtoa neće ni zaigrati za Plavce do kraja ugovora. S druge strane, Čeh ima 31. godinu i uprava kluba sa Stamford Bridža već sada sigurno razmišlja o potencijalnoj zameni, a Tibo je definitivno jedna od njih. Ali sve će zavisiti od toga koliku će i kakvu priliku 21-godišnji Belgijanac dobiti u Londonu. U slučaju da se to ne dogodi, Real bi definitivno dobio adekvatnu zamenu za Ikera Kasiljasa, pošto je Kurtoa već sada jedan od najboljih golmana sveta. Podsetimo, talentovani čuvar mreže je za vikend odigrao svoju 100. utakmicu u dresu Jorgandžija, a u tih 100 utakmica u čak 48 je uspeo da sačuva mrežu! Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167036 ... Naime, prema saznanjima do kojih su došle kolege iz ovog medija, Kurtoa je već sklopio dogovor sa upravom madridskog Reala da po isteku ugovora sa Čelsijem leta 2016. godine dođe na stadion Santijago Bernabeu i postane "jedinica" Kraljevskog kluba! ... Prevedeno: Kreteni iz real madrida neznaju da po zakonu kažnijivo potpisivati predugovore s igračima kojima ugovor ističe za više od 6 mjeseci (Bosman) i da je to kažnjivo od europskog sportskog arbitražnog suda i UEFE. I zato djeco su neki novinari hodajuće reklame za abortus. Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167491 Grijeh bi bio pustiti ga, danas je vrhunski branio... Skoro je bilo Cech 2: [media]http://www.youtube.com/watch?v=zo10MSgV4TE[/media] Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169240 Sa sinocne tekme. https://vine.co/v/MezuWUHIOV7 Maestralno, nema sta. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169257 Ima momak dosta dobru šansu da skine Cecha s gola sljedeće sezone, bez obzira na svu reputaciju koju Cechara ima. Vidjećemo šta će biti. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169269 Ma on mora da se vrati! Chech je legenda i vrhunski golman, ali godinama bez prave konkurencije. Tibo brani na maltene istom nivou, i Cech ce morati da bude mnoooooogo bolji ako hoce da zadrzi mesto medju stativama. Isto vazi i za Kurtu, morace da se potrudi da nadmasi big Pete-a. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169275 Najrealnija opcija je da će on lijepo potpisat novi dugogodišnji ugovor i još bar jednu sezonu ostat u Atleticu. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169277 Biće to slatke muke kada se bude biralo izmedju njih dovice. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169295 Ma ne ,ocekujem od Murinja da ga da za Vilju ili nekog drugog bolida ,sta ce nam ova masina kad mozemo umesto Ceha za dvije tri godine imat nekog retarda . Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169428 Najrealnija opcija je da će on lijepo potpisat novi dugogodišnji ugovor i još bar jednu sezonu ostat u Atleticu. Rece Mou da nece biti Tibo sljedece sezone u Atleticu. Sad ne znam jel promjenio misljenje. :D Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169489 Najrealnija opcija je da će on lijepo potpisat novi dugogodišnji ugovor i još bar jednu sezonu ostat u Atleticu. Tibo ce u Atletico naredne sezone jedino kao igrac tog kluba, ali ne na pozajmici. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169498 Izjavio je pre koj dan da će vrlo brzo da progovori,mislim da je stvar već rešena,nadam se da su se dogovorili oko novog ugovora,ne da mi se sad da tražim tekst na internetu šta je izjavio i da i ja mislim da su velike šanse da i sledeće sezone bude na pozajmici u atletiku Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169511 Mora biti kod nas sljedeće sezone, pratim ga često i teška srca moram reći da je ako ne već bolji od Čech onda je u boljoj formi da uzmem taj blaži izraz Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.