Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Toliko mlad a toliko dobar bravo majstore!Imamo golmana za narednih 7-8 godina ako ne i vise :) 

Odlican mec ,bravo mali  ,ono malo crkavice sto smo pokusavali sve je skinuo :D Na ljeto ga vratit u klub pa posle nema zajebancije sa cicama od 48 godina .

Ljudi zaboravljaju na cecha

Ne zaboravljam ,ali Ceh je krh bolje dovest Kurtou pa jedan nek brani Premier Ligu a drugi Ligu sampiona i kupove .

Ja i moj stari sinoć gledamo utakmicu i ja njemu kažem da je Kurto zapravo golman Chelsea a on onda poludio počeo da psuje i govori "imate takvog golmana na posudbi a dozvolili ste da vam čovjek od 42 godine brani u polufinalu Lige Prvaka"
 hahaha ja sam mislio da će početi skandirati "uprava napolje" :D

Inaće moj stari je ne može se reći navijač ali ljubitelj njemačkih ekipa ali je se sinoć baš iznervirao kada smo izgubili,ima one nekih simpatija prema Chelseaju samo neće da prizna :D

Ja sam gledao pre meca kad su igraci trebali da izadju Mourinho je prolazio i javio se skoro svima,a Kurti nije samo je prosao.Dal je to neki los znak ne javiti se svom igracu.

Ostaviti izdajnika i dovesti Begovića.

hahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhaha

hahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhaha

Sarkazam, druže. :D Kao i većina mojih sinoćnih komentara.

Da mi se samo malo uvući u mozak nekih vrlih ljudi s ovog foruma i vidjeti koji je to režanj zadužen za njihovo fulanje sinapsi i konstantno pljuvanje po ovom golmanu. Isto ste djeca nekada, gori od mene. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.