7. april 2014.12 god. comment_170586 Jose Mourinho ‘to offer Thibaut Courtois Chelsea no.1 spot ahead of Petr Cech’ http://metro.co.uk/2014/04/07/jose-mourinho-to-offer-thibaut-courtois-chelsea-no-1-spot-ahead-of-petr-cech-4690888/ Chelsea are on the verge of agreeing a five-year contract with Thibaut Courtois. #CFC (London Evening Standard) Negotiations are close to being concluded and only the salary is causing a delay with Courtois wanting to more than double his wages Chelsea are determined to secure Courtois on a deal until 2019 with executive board member Marina Granovskaia overseeing the matter Obrlatice njega Marina, makar u cetri oka, bez svedoka ;) Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171035 Izgleda neko me posluÅ¡o kad sam govorio da ove treba oguliti za svaki euro mogući poÅ¡to su badava dobili najboljeg mladog golmana na svijetu. E sad fino, navodno, smo im metnuli. Navodno ako budu izvuÄeni protiv nas trebat će nam fino uplatiti na raÄun 9 miliona eura žele li naÅ¡eg golmana da im brani. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171040 Ja mislim da to nije toÄno i da to nije moguće u uefinim natjecanjima Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171044 Ja mislim da to nije toÄno i da to nije moguće u uefinim natjecanjima Ugovor je ugovor, UEFA može da ga poduva samo kao i Atletico. Mi ako imamo napismeno nek samo probaju ga staviti meÄ‘u stative protiv naÅ¡e volje. StaviÅ¡ im tužbu sutra na sto i podereÅ¡ za puno puno viÅ¡e od tih 9 milja. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171059 http://metro.co.uk/2014/04/10/can-thibaut-courtois-play-against-chelsea-for-atletico-madrid-in-the-champions-league-yes-and-no-4694212/ Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171060 Moraju keširati 2.5 miliona za svaku utakmiu kurte protiv nas, ali od toga izgleda nema ništa izgleda da je i predsjednik Atletika rekao da ako nas izvuku u polufinalu Kurta neće braniti Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171061 Može da brani jer UEFA to ne priznaje. Chelsea croatia objavila ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171069 Uefa nema veze sa ovim. Ovo je dogovor izmedju 2 kluba i moze otic se na sud. Ne moze njima niko zabranit da ga stave na gol al zato na sudu ih mozemo naguzit.Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171106 Može da brani jer UEFA to ne priznaje. Chelsea croatia objavila ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока UEFA nema nikakve veze s tim, UEFA to ne priznaje - sve je to istina i sve to stoji. Ali ja sad tebe da pitam kakve veze UEFA ima u cijeloj priÄi? Ugovor je ugovor i ima pravi uÄinak. Ako ga stave na gol, slijedi tužba pred sudom, pa će morati platiti i puno viÅ¡e. Tako da neće se oni kockati. A usput trebaju biti i ponizni i zahvalni Å¡to su dobili takvog golmana za džabe kojem moraju samo plaćati topli obrok i autobusku kartu od stana do trening centra. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171108 ma mediji nemaju pametnija posla pa piÅ¡e svaÅ¡ta a joÅ¡ nije ni bilo izvlaÄenje evo sad Äitam i da je Atletiko navodno spreman na to da pusti Kostu kod nas za neke manje pare a zauzvrat da Kurta brani i da ostane i dalje na pozajmicu Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171152 ma mediji nemaju pametnija posla pa piÅ¡e svaÅ¡ta a joÅ¡ nije ni bilo izvlaÄenje evo sad Äitam i da je Atletiko navodno spreman na to da pusti Kostu kod nas za neke manje pare a zauzvrat da Kurta brani i da ostane i dalje na pozajmicu Uh ovo bi bio pogodak,po meni :) Em bi ispali gospoda,em bi ustedeli na napadacu,em bi imali jos godinu dana za razmisljanje sta je sa nasim golom :D Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171167 ma mediji nemaju pametnija posla pa piÅ¡e svaÅ¡ta a joÅ¡ nije ni bilo izvlaÄenje evo sad Äitam i da je Atletiko navodno spreman na to da pusti Kostu kod nas za neke manje pare a zauzvrat da Kurta brani i da ostane i dalje na pozajmicu Rek'o bih da su ovo lupanja. Mislim, pitanje je dal cemo igrati uopste. Nevjerujem da su vec poceli dogovarati takve stvari :D Evo sad i ovo. Thibaut Courtois could have to sign a new #Chelsea contract if he wants to play against them with Atletico Madrid. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171179 pa zadnja dva dana još nije bila teorija da je uslov da potpise novi ugovor ako mu damo kofu kozijeg sira Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171197 http://www.mozzartsport.com/vesti/uefa-kurtoa-moze-da-brani-protiv-celsija/74169 I ta nedoumica je otklonjena. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171198 I eto aj sad serite da UEFA nema nista da tim. ZnaÄi bio sam upravu ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171216 I eto aj sad serite da UEFA nema nista da tim. ZnaÄi bio sam upravu http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2088774.html Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171231 ZnaÄi igra, a mi se kasnije po sudovima možemo gonjati. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171241 Naravno da će igrat. Ako će igrat bez da Atletico plati, a mi ih tužimo zbog toga, na obiÄnom sudu bi trebali dobiti, ali jebo ti tih par milijuna kada će nas onda UEFA kazniti. Ako kojim sluÄajem zbog tog ugovora u Atleticu odluÄe da ipak ne igra, opet će nas UEFA kazniti. Drži nas UEFA u Å¡aci, realno. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171245 Ovo je njihovo takmiÄenje i oni postavljaju pravila. PoÅ¡to ugovor ide nama u korist a UEFA nas iznimno voli, odluÄili su da stvar uzmu u svoje ruke i da punopravni akt proglase bukvalno nevažećim. Ako takva klauzula u ugovoru postoji, koju su potpisale obje strane, Chelsea i Atletico M, onda se to mora poÅ¡tovati, bez obzira je li moralan ili ne, ali Kurtoa je naÅ¡ golman i dali smo im ga bukvalno za džaba 3 godine. Je li dovoljno moralno od nas? Jeste. Mislim da smo i viÅ¡e nego korektni. "Ugovor o pozajmici koji su sklopili ÄŒelsi i Atletiko Madrid, a koji se odnosi na sjajnog belgijskog golmana Tiba Kurtou je za UEFA niÅ¡tavan!"UEFA je upozorila ÄŒelsi i Atletiko Madrid da bi primena bilo kakvog meÄ‘usobnog dogovora predstavljala krÅ¡enje pravila Lige Å¡ampiona i Disciplinskog pravilnika, i dodala da je njihov dogovor praktiÄno niÅ¡tavan, kada je u pitanju elitno takmiÄenje." - Å ta hoće da kažu? Da je ugovor nevažeći. Nije ovo nikakav dogovor, nego ugovor. Nema Å¡anse da nas mogu ucjenjivati ovim. Na svim sudovima, ugovor će izvuÄi deblji kraj. Ako se pak klubovi dogovore, to je već druga stvar. Nemam niÅ¡ta protiv da Kurtoa zaigra, nego Å¡to se UEFA mijeÅ¡a u meÄ‘u-klupske interne poslove. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.