Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jose Mourinho ‘to offer Thibaut Courtois Chelsea no.1 spot ahead of Petr Cech’

http://metro.co.uk/2014/04/07/jose-mourinho-to-offer-thibaut-courtois-chelsea-no-1-spot-ahead-of-petr-cech-4690888/

Chelsea are on the verge of agreeing a five-year contract with Thibaut Courtois. #CFC (London Evening Standard)

Negotiations are close to being concluded and only the salary is causing a delay with Courtois wanting to more than double his wages

Chelsea are determined to secure Courtois on a deal until 2019 with executive board member Marina Granovskaia overseeing the matter

Obrlatice njega Marina, makar u cetri oka, bez svedoka ;)

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Izgleda neko me poslušo kad sam govorio da ove treba oguliti za svaki euro mogući pošto su badava dobili najboljeg mladog golmana na svijetu. E sad fino, navodno, smo im metnuli. Navodno ako budu izvučeni protiv nas trebat će nam fino uplatiti na račun 9 miliona eura žele li našeg golmana da im brani.

Ja mislim da to nije točno i da to nije moguće u uefinim natjecanjima

Ugovor je ugovor, UEFA može da ga poduva samo kao i Atletico. Mi ako imamo napismeno nek samo probaju ga staviti među stative protiv naše volje. Staviš im tužbu sutra na sto i podereš za puno puno više od tih 9 milja.

Može da brani jer UEFA to ne priznaje. Chelsea croatia objavila

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Uefa nema veze sa ovim. Ovo je dogovor izmedju 2 kluba i moze otic se na sud. Ne moze njima niko zabranit da ga stave na gol al zato na sudu ih mozemo naguzit.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Može da brani jer UEFA to ne priznaje. Chelsea croatia objavila

UEFA nema nikakve veze s tim, UEFA to ne priznaje - sve je to istina i sve to stoji. Ali ja sad tebe da pitam kakve veze UEFA ima u cijeloj priči? Ugovor je ugovor i ima pravi učinak. Ako ga stave na gol, slijedi tužba pred sudom, pa će morati platiti i puno više. Tako da neće se oni kockati. A usput trebaju biti i ponizni i zahvalni što su dobili takvog golmana za džabe kojem moraju samo plaćati topli obrok i autobusku kartu od stana do trening centra.

ma mediji nemaju pametnija posla pa piše svašta a još nije ni bilo izvlačenje

evo sad čitam i da  je Atletiko navodno spreman na to da pusti Kostu kod nas za neke manje pare a zauzvrat da Kurta brani i da ostane i dalje na pozajmicu

Uh ovo bi bio pogodak,po meni :) Em bi ispali gospoda,em bi ustedeli na napadacu,em bi imali jos godinu dana za razmisljanje sta je sa nasim golom :D 

ma mediji nemaju pametnija posla pa piše svašta a još nije ni bilo izvlačenje

evo sad čitam i da  je Atletiko navodno spreman na to da pusti Kostu kod nas za neke manje pare a zauzvrat da Kurta brani i da ostane i dalje na pozajmicu

Rek'o bih da su ovo lupanja.  Mislim, pitanje je dal cemo igrati uopste. Nevjerujem da su vec poceli dogovarati takve stvari :D

Evo sad i ovo.

Thibaut Courtois could have to sign a new #Chelsea contract if he wants to play against them with Atletico Madrid.

I eto aj sad serite da UEFA nema nista da tim. Znači bio sam upravu

Naravno da će igrat.

Ako će igrat bez da Atletico plati, a mi ih tužimo zbog toga, na običnom sudu bi trebali dobiti, ali jebo ti tih par milijuna kada će nas onda UEFA kazniti.

Ako kojim slučajem zbog tog ugovora u Atleticu odluče da ipak ne igra, opet će nas UEFA kazniti.

Drži nas UEFA u šaci, realno.

Ovo je njihovo takmičenje i oni postavljaju pravila. PoÅ¡to ugovor ide nama u korist a UEFA nas iznimno voli, odlučili su da stvar uzmu u svoje ruke i da punopravni akt proglase bukvalno nevažećim. 

Ako takva klauzula u ugovoru postoji, koju su potpisale obje strane, Chelsea i Atletico M, onda se to mora poštovati, bez obzira je li moralan ili ne, ali Kurtoa je naš golman i dali smo im ga bukvalno za džaba 3 godine. Je li dovoljno moralno od nas? Jeste. Mislim da smo i više nego korektni.

"Ugovor o pozajmici koji su sklopili Čelsi i Atletiko Madrid, a koji se odnosi na sjajnog belgijskog golmana Tiba Kurtou je za UEFA ništavan!"UEFA je upozorila Čelsi i Atletiko Madrid da bi primena bilo kakvog međusobnog dogovora predstavljala kršenje pravila Lige šampiona i Disciplinskog pravilnika, i dodala da je njihov dogovor praktično ništavan, kada je u pitanju elitno takmičenje."

- Šta hoće da kažu? Da je ugovor nevažeći. Nije ovo nikakav dogovor, nego ugovor. Nema šanse da nas mogu ucjenjivati ovim. Na svim sudovima, ugovor će izvuči deblji kraj. Ako se pak klubovi dogovore, to je već druga stvar. Nemam ništa protiv da Kurtoa zaigra, nego što se UEFA miješa u među-klupske interne poslove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.