19. januar 2016.10 god. comment_247567 A ko je taj Manea? A, Cristian Manea, klinac doÅ¡ao ljetos kod nas za 2 milke Äini mi se, 18 godina klasiÄan desni bek, sad da li ce karijera nastaviti u vidu posudbi kao Å¡to obiÄno biva sa naÅ¡im malcima ili ce dobiti priliku za dvije tri sezone, vidjecemo Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247571 Imamo buducnost u vidu Ole Aine,a citam danas da bi mogao otici u Arsenal,sramota... Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247575 Imamo buducnost u vidu Ole Aine,a citam danas da bi mogao otici u Arsenal,sramota... Aina je kurcina, a ne talenat, da je kako zaraditi koji milion, super bi bilo. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247590 A, Cristian Manea, klinac doÅ¡ao ljetos kod nas za 2 milke Äini mi se, 18 godina klasiÄan desni bek, sad da li ce karijera nastaviti u vidu posudbi kao Å¡to obiÄno biva sa naÅ¡im malcima ili ce dobiti priliku za dvije tri sezone, vidjecemo Jel u akademiji ili je negdje na posudbi, neÅ¡to nisam zapazio tog klinca. i da, u akademiji jedino Jay Da Silva je dobar bek, samo prenizak je i neÅ¡to sumnjam da će uspjeti na najviÅ¡em nivou, baÅ¡ premalen izgleda. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247596 Na posudbi u belgiji, Mouscron je klub. Jay Da Silva je vrh, nema veze sto je mali, ne treba bekovima skok igra, pogledaj Rosea u kokoskama, jedino sto on nije i neki igrac, ali opet solidan. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247601 DoduÅ¡e, nije nam MOu viÅ¡e trener pa da mu trebaju visoki igraÄi na svim pozicijama u odbrani (koja glupost).. Vidjet ćemo, Å¡to se tiÄe igre, Jay je odliÄan, e sad... Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247760 Chelsea ima tu privilegiju da u svojim redovima ima jednog od najnetalentiranijih igraca u 21. vijeku. Najgori bekovski par trenutno: Azpilicueta i Branislav. Ako gledamo ove top klubove. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247824 120 hiljada sedmiÄno u novom ugovoru. Toliko o tome da ga planiraju kao rezervnu opciju koristiti. Nevjerovatno. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247827 DoduÅ¡e, nije nam MOu viÅ¡e trener pa da mu trebaju visoki igraÄi na svim pozicijama u odbrani (koja glupost).. To jeste glupost, samo sto Mou nikada nije rekao da mu trebaju visoki igraci na svim pozicijama u odbrani. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247859 http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaci-chelseaja-ne-prestaju-ismijavati-nekadasnjeg-idola/182310 Sjeba ga Eden. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248983 https://twitter.com/l3ahpar/status/693891175732920320 Je l' može nekako klub da se zamrzne na dve-tri godine, tj. da ne uÄestvuje ni u jednom takmiÄenju i da se za to vreme ponovo organizujemo? Ne može? Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248987 po 200. put nije on za beka nikako, kombinacija baba-azpi puno bolje bi funkcionirala, ne znam Äemu to forsiranje Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249643 Nikada ovvaj covjek nije pokazao gram talenta i znanja. Totalno nepismen. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249680 Nikada ovvaj covjek nije pokazao gram talenta i znanja. Totalno nepismen. Kao sto rekoh, roba je za prodaju, ne za konzumiranje, propasces covece. On je do ove sezone bio odlican, kao i Hazard, Matic, Costa ( mada se on vraca) .. doduse Baneta su i godine stigle. On je dosta dao klubu, svega pa i trofeja...i onda dodjes ti i kazes nikada nista nije znao.. ne laprdaj. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249681 Kao sto rekoh, roba je za prodaju, ne za konzumiranje, propasces covece. On je do ove sezone bio odlican, kao i Hazard, Matic, Costa ( mada se on vraca) .. doduse Baneta su i godine stigle. On je dosta dao klubu, svega pa i trofeja...i onda dodjes ti i kazes nikada nista nije znao.. ne laprdaj. Greni, kad ja nisam odreagovao, znaš koliko je sati.. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249685 Mislim da je vise Ivanovic dao vaznih golova za Chelsea nego Hazard. Toliko o tome koliko je los bio. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249687 Greni, kad ja nisam odreagovao, znaš koliko je sati.. A i ja cesto izletim na glupe izjave. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249692 Mislim da Ivanovića treba staviti na štopera,pa da vidimo šta ima da ponudi na toj poziciji,na beku ga voza ko god stigne,a ovako možda i ne bi. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249693 Mislim da Ivanovića treba staviti na štopera,pa da vidimo šta ima da ponudi na toj poziciji,na beku ga voza ko god stigne,a ovako možda i ne bi. U potpunosti se slazem s ovom idejom,jer kod stopera manjak brzine se moze nadoknaditi pravovremenim startovima i dobrim postavljanjem(jednom rijecju Terry),dok je kod beka brzina jako bitna. Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249749 Kao sto rekoh, roba je za prodaju, ne za konzumiranje, propasces covece. On je do ove sezone bio odlican, kao i Hazard, Matic, Costa ( mada se on vraca) .. doduse Baneta su i godine stigle. On je dosta dao klubu, svega pa i trofeja...i onda dodjes ti i kazes nikada nista nije znao.. ne laprdaj. Ustav BiH, povelja UN-a o ljudskim pravima mi dozvovljavaju da iznosim svoje misljenje. Isto tako i Vi imate pravo biti slijepi kod ociju i zivjeti u mraku. Potpuno legitimno. Branislav Ivanovic je mediokritet kroz cijelu karijeru. Ocajna tehnika, nikakva prodornost, nepostojeci centarsut. Odlican iz prekida i pozrtvovan, a zasto i ne bi bio, sta mu to jos preostaje? Dakle, prosjek. Isto je i sa Azpilicuetom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.