Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

A, Cristian Manea, klinac došao ljetos kod nas za 2 milke čini mi se, 18 godina klasičan desni bek, sad da li ce karijera nastaviti u vidu posudbi kao što obično biva sa našim malcima ili ce dobiti priliku za dvije tri sezone, vidjecemo

Jel u akademiji ili je negdje na posudbi, nešto nisam zapazio tog klinca.

i da, u akademiji jedino Jay Da Silva je dobar bek, samo prenizak je i neÅ¡to sumnjam da će uspjeti na najviÅ¡em nivou, baÅ¡ premalen izgleda.

DoduÅ¡e, nije nam MOu viÅ¡e trener pa da mu trebaju visoki igrači na svim pozicijama u odbrani (koja glupost)..  

Vidjet ćemo, što se tiče igre, Jay je odličan, e sad...

Chelsea ima tu privilegiju da u svojim redovima ima jednog od najnetalentiranijih igraca u 21. vijeku.

Najgori bekovski par trenutno: Azpilicueta i Branislav. Ako gledamo ove top klubove.

DoduÅ¡e, nije nam MOu viÅ¡e trener pa da mu trebaju visoki igrači na svim pozicijama u odbrani (koja glupost)..  

To jeste glupost, samo sto Mou nikada nije rekao da mu trebaju visoki igraci na svim pozicijama u odbrani.

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/l3ahpar/status/693891175732920320

Je l' može nekako klub da se zamrzne na dve-tri godine, tj. da ne učestvuje ni u jednom takmičenju i da se za to vreme ponovo organizujemo? Ne može?

po 200. put nije on za beka nikako, kombinacija baba-azpi puno bolje bi funkcionirala, ne znam čemu to forsiranje

Nikada ovvaj covjek nije pokazao gram talenta i znanja. Totalno nepismen.

Kao sto rekoh, roba je za prodaju, ne za konzumiranje, propasces covece.

On je do ove sezone bio odlican, kao i Hazard, Matic, Costa ( mada se on vraca) .. doduse Baneta su i godine stigle. On je dosta dao klubu, svega pa i trofeja...i onda dodjes ti i kazes nikada nista nije znao.. ne laprdaj.

On je do ove sezone bio odlican, kao i Hazard, Matic, Costa ( mada se on vraca) .. doduse Baneta su i godine stigle. On je dosta dao klubu, svega pa i trofeja...i onda dodjes ti i kazes nikada nista nije znao.. ne laprdaj.

Greni, kad ja nisam odreagovao, znaš koliko je sati..

Mislim da Ivanovića treba staviti na štopera,pa da vidimo šta ima da ponudi na toj poziciji,na beku ga voza ko god stigne,a ovako možda i ne bi.

Mislim da Ivanovića treba staviti na štopera,pa da vidimo šta ima da ponudi na toj poziciji,na beku ga voza ko god stigne,a ovako možda i ne bi.

U potpunosti se slazem s ovom idejom,jer kod stopera manjak brzine se moze nadoknaditi pravovremenim startovima i dobrim postavljanjem(jednom rijecju Terry),dok je kod beka brzina jako bitna.

Ustav BiH, povelja UN-a o ljudskim pravima mi dozvovljavaju da iznosim svoje misljenje. Isto tako i Vi imate pravo biti slijepi kod ociju i zivjeti u mraku. Potpuno legitimno.

Branislav Ivanovic je mediokritet kroz cijelu karijeru. Ocajna tehnika, nikakva prodornost, nepostojeci centarsut. Odlican iz prekida i pozrtvovan, a zasto i ne bi bio, sta mu to jos preostaje? Dakle, prosjek. Isto je i sa Azpilicuetom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.