Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Slazem se od rijeci do rijeci, kada se odmara Azpi, uleti Bane, a na lijevom Baba i jos neki ala Telles ili po mogucnosti rodriguez iz wolfsburga :OOOO

Rodriguez je trenutno jedan od boljih na svojoj poziciji i bio bi skup, tako da ne vjerujem da cemo dati toliko para za dva lijeva beka od kojih ce jedan biti klupičar

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne bi se on naigrao ni u Manchester Cityu, pored Sagne i Zabalete. Ja sam za ostanak pod uslovom da igra u rotaciji sa Azpilicuetom drugacije ne bih zelio da ostane.

Ma neka produže ugovor, ali da se stavi do znanja da je tu radi iskustva i da uskače po potrebi i fino imaš na desnom beku Azpija i njega, na lijevom Ake i Rahman i to bi po meni odlično funkcioniralo

I ja bih volio da produzi ali samo da sam siguran da nece igrati u prvoj. Zao bi mi bilo da ode iz kluba za koji je mnogo toga dobrog ucinio.

Treba mu produziti ugovor samo ako bude ulazio sa klupe i to na poziciju stopera, na beku nema sta traziti.

"Treba mu produžit ugovor ali samo i samo ako bude ulazio s klupe."   :hljeb: U tri zadnja posta se ponavlja ista stvar.Što se mene tiče ga bajo ne bi treb'o ni dobit,kakvo produženje,bakrači.​

a koga bi ti oko moje stavio na desnog beka kada nema azpija ?

Younes s 100PercentChelsea kaze da trebamo pokusati s Toddom Kaneom :D

Younes s 100PercentChelsea kaze da trebamo pokusati s Toddom Kaneom :D

Momak koji hoda po posudbama zadnjih 100 godina nikada nije ni prismrdio prvom timu realno, ima 22 godine i ne vjerujem da će dobiti šansu kod nas, jer vidiš kakvo je stanje kad su mlati igrači u pitanju. Bolje je sačekati, ostaviti Baneta i za 2 godine imaš malog Maneu koji ima predispozicije da bude jedan od boljih desnih bekova.

Todd Kane je previse injury prone.

Dobar je ove sezone, standardna u NEC-u

Momak koji hoda po posudbama zadnjih 100 godina nikada nije ni prismrdio prvom timu realno, ima 22 godine i ne vjerujem da će dobiti šansu kod nas, jer vidiš kakvo je stanje kad su mlati igrači u pitanju. Bolje je sačekati, ostaviti Baneta i za 2 godine imaš malog Maneu koji ima predispozicije da bude jedan od boljih desnih bekova.

Dobar je ove sezone, standardna u NEC-u

Ma znam da nece,realno daleko je to ispod nivoa koji je potreban da bi igrao za Chelsea,ali eto,meni je momak drag jer je u klubu od 2001.godine.
A pratio sam i Maneu,vidjet cemo kako ce se stvari odvijati sto se njega tice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.