Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa i Azpija vozaju svaku drugu utakmicu. Ne znam razlog zbog kog se baca drkica na Azpija?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa i Azpija vozaju svaku drugu utakmicu. Ne znam razlog zbog kog se baca drkica na Azpija?

Boga mi to si upravu. Doduse Azpi nije bio toliko los kao Bane odredjeno vrijeme, ali ni Azpi vise ne pruza partije zbog kojeg smo ga svi zavoljeli.

Dave ove sezone mozda 2 lose utakmice da je imao u vrh glave. Protiv Leicestera kad je kriv za gol i jos jedna max, ostalo je sve bio na nivou.

A za Baneta cemo vidjeti, Mourinho je mnogima ogadio i njega kao sto sam rekao a covjek je godinama u Chelseaju i skoro uvijek je bio pouzdan i vazan igrac.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Azpi dvije lose utakmice? Nije los kao Ivanovic, ali ima ih dvocifren broj losih sigurno. Obicno trkalo koje nije imalo 2% koristi u napadu, a ni u odbrani nije nesto posebno. (Uzimajuci u obzir da nije njegova strana, naravno)

• Autor

Azpi dvije lose utakmice? Nije los kao Ivanovic, ali ima ih dvocifren broj losih sigurno. Obicno trkalo koje nije imalo 2% koristi u napadu, a ni u odbrani nije nesto posebno. (Uzimajuci u obzir da nije njegova strana, naravno)

Kod Mourinha on, kao ni Ivanović nisu imali ofanzivne zadatke. A ako ćemo gledati samo defanzivu, ove sezone:

Azpi

pa deset mjesta

Ivanović

Keru, ne znam gdje si ti gledao tekme, ali azpi ispade k'o ivanovic :D

Nauci slova jebo ga tito mutavi

Lahko je to napisati i onda reci obicno trkalo i takve stvari :D

Pa on je obicno trkalo, Ivanovic ne moze ni to. U tome je razlika. 

Nema on nijedne asistencije majstore. U napadu je karina, a u odbrani nije baš da je neprikosnoven, ima on svojih bisera. Samo kod nas se naviklo po standard balkan priči pljuvati stalno po istima. Gdje je taj njegov silni kvalitet sem u trčanju?

Pa taj silni kvalitet je pokazao proslu sezonu, ako se dobro sjecam bio je statisticki podatak da nijedan gol sa njegove strane nije primljen. Ima jednu asistenciju i gol ove sezone. I to sve sa neprirodne pozicije. Ove sezone isto tako dobar, bukvalno nije dobro odigrao u 2 utakmice maximalno i to je to.

Ako pokusavas ovim oprati banetovu losinu, nisi na pravom putu, gdje ces na azpija, lik nam jedan od najboljih igraca.

Btw. kada god je igrao na poziciji desnog beka, uvijek je prijetio vise nego sto ce bane ikada sa svojim ubacajima u pizdice.

Ko prica o prosloj sezoni? I cuj ja pokusavam oprati Baneta, pa prvi sam napisao kakav je Bane, a upravo ti to radis - fazon nije los jer je puno bolji od Baneta i ne igra na pravoj poziciji. I prosle godine je bio beskoristan u napadu, ali je bio dobar u odbrani, dok ove je i dalje los u napadu, a i u odbrani je oslabio i to je fakat, samo sto se to i ne moze toliko primijetiti jer je citav tim u kurcu pa se uklapa u sivilo. To da je jedan od nasih najboljih igraca, hm, pa jeste dobar, i jeste vjerovatno najborbeniji, ali jedan od najboljih?

Pravite od njega boga realno, a prelo ni oko cega.  

I da, proslu sezonu nije bio bolji od Baneta. Kad smo vec kod toga.

Usra ga kerudilo, Azpi ti majstore moj u jednom napadu isprinta koliko određena gospoda za jednu ili dvije čitave utakmice, imaš negdje na njegovoj temi post gdje sam ga pohvalio i naveo situaciju koja se desila.

2% koristi u napadu, a reci ti nama od koga smo mi imali više od 2% koristi u napadu, Hazard zabio prošle akademske godine, Pedro zabije svake druge prestupne, Costa bude opasan po gol svake dvije godine a zabije svake godine po jednom, Remy protiv Lestera prvi ligaški gol i da imamo tu i Williana koji je uvalio dosta iz prekida ali iz igre naravno karina mrtva, dakle o čemu pričamo ? Kriviti Azpija za loš napadači učinak pored gore navedenih igrača i nekih koje sam izostavio (CF#4) je apsurd i totalno je nerealno, Dave je tata i na njega ne dam nikom

Usra ga kerudilo, Azpi ti majstore moj u jednom napadu isprinta koliko određena gospoda za jednu ili dvije čitave utakmice, imaš negdje na njegovoj temi post gdje sam ga pohvalio i naveo situaciju koja se desila.

2% koristi u napadu, a reci ti nama od koga smo mi imali više od 2% koristi u napadu, Hazard zabio prošle akademske godine, Pedro zabije svake druge prestupne, Costa bude opasan po gol svake dvije godine a zabije svake godine po jednom, Remy protiv Lestera prvi ligaški gol i da imamo tu i Williana koji je uvalio dosta iz prekida ali iz igre naravno karina mrtva, dakle o čemu pričamo ? Kriviti Azpija za loš napadači učinak pored gore navedenih igrača i nekih koje sam izostavio (CF#4) je apsurd i totalno je nerealno, Dave je tata i na njega ne dam nikom

Pa to sam i rekao da je obično trkalo koje trči više od ostalih.

Pa neću ga porediti sa Ivanovićem ili sa Babom koji su katastrofa, hoću da ga poredim sa konkurentima u drugim timovima kojima ne može ni kopačke čistit. 

Ne krivim ja njega, ali gledam kako ga hvalite i kako slinite za njim ni bez kakvog razloga, bolji je od ostalih na toj poziciji (u našem timu) i to stoji, ali recimo uporedite ga sa Coleom kad je igrao, pa to ne da je mala razlika, već razlika u 2-3 klase, i šta me boli kurac što nije njegova pozicija, neka ga stave na desno i problem riješen. Sad je lijevi bek i ja ga tako posmatram. 

Trudi se ovo ono i bori se, pa to radi i Costa, ali opet nije to suština fudbala. Nama trebaju pravi bekovi i to je to. Bek koji će znati probiti po desnoj strani kad im krila ostave prostora, koji će znati centrirati i slično, a ja to od Azpija nisam vidio. Dok će glavni argument koji ide u korist Azpiju biti "Ivanović baca lopte na tribine kad ubacuje" i to što pored Ivanovića prolaze ko pored turskog groblja. Po toj logici možete i za Zumu reći da je dobar za beka jer je jelte sigurniji na toj poziciji od Ivanovića. 

To je od mene sve. Ako vam nije dosta uđite u statistiku i gledajte u sve same nule i nemojte vjerovati da se nije uklopio u sivilo ekipe. 

Bolje je to izgledalo, mada je to Azpijevo mjesto ubrzo. Azpi, onaj lik Cesar se zove, Dave ga zovu, najbolji defanzivni bek trenutno. Bice to bolje i prema naprijed.
Nema, ali nije on svakako nadaren za ofanzivu. Ubacaji su mu ok, ali neki dribling da uradi pa makar i Willianov, noo. A nema s kim ni saradjivat na toj desnoj strani gdje ce igrat, Pedro uzme loptu pa pobjegne na drugu stranu
Branislav Ivanović
"Radio sam već sa njim, Hidink je trener koji mi je dao šansu u Čelsiju. Znam koliko dobro je bilo sarađivati sa njim i zahvalan sam mu na tome. Sada je potpuno nova situacija i veći izazov. On je jedan od najiskusnijih menadžera na svetu, radio je uspešno u mnogo zemalja i mislim da će doneti stabilnost ekipi. Moramo što pre da se vratimo pobedama", rekao je Ivanović za klupski sajt.
Srpski defanzivac bio je strelac i asistent u pobedi nad Sanderlendom (3:1) prošlog vikenda.
"Bio je veliki pritisak na nas zbog aktuelne situacije, a veoma je važno što smo rano postigli golove. Nije nam se često ove sezone dešavalo da na početku meča povedemo, ali sada smo to učinili i pritisak je spao. Posle toga smo imali samopuzdanje i kontrolisali meč. Mislim da smo zasluženo pobedili", zaključio je Ivanović.
Kakav Bane, propao ko' kauc. Ma ja bih njega u Leskovac za rostilj a moze tamo i za konobara.
Nadam se da odlazi na kraju sezone. Zauzima mjesto boljem igracu.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Kakav Bane, propao ko' kauc. Ma ja bih njega u Leskovac za rostilj a moze tamo i za konobara.
Nadam se da odlazi na kraju sezone. Zauzima mjesto boljem igracu.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Viki sta je to s tobom ? Nemas vise fudbalskih argumenata, pa pokusavas da me uvuces u licnu raspravu ?  Smesan si Viki.

Mogao bi samo da mi zavidis ako bi neko kao Bane Ivanovic, proslavljen, uspesan, i pun para bio moj kolega...

Ne kontam? Ako napisem da je Bane za rostilja i cevapcica, to za tebe licna uvreda? Kao igrac je odron. I da je tvoj kolega, sta ti imas od toga? Mozes se samo slikati osim ako mislis da se pare tek tako dijele kao djeci igracke. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ne kontam? Ako napisem da je Bane za rostilja i cevapcica, to za tebe licna uvreda? Kao igrac je odron.I da je tvoj kolega, sta ti imas od toga? Mozes se samo slikati osim ako mislis da se pare tek tako dijele kao djeci igracke.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Gde si pročitao reč "uvreda" Viki?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.