31. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362289 "a winner at Aston Villa at the PL, extra time winner against Liverpool in the league cup, and now in a Champions league" Da se prisetimo malo koliko je veliki bio Bane! Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362291 Bane je clutch Bilo je tu još svega, npr. golovi protiv Liverpoola kao uvertira za sve što nas čeka. Prijavi
1. februar 2025.1 god. Autor comment_362292 Radio kod nas ono što Gvardiol radi u Cityju. Nedostaje mi jedan takav bek. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362296 7 hours ago, reLo said: Radio kod nas ono što Gvardiol radi u Cityju. Nedostaje mi jedan takav bek. Ajde obrisi post, banuj se sam ili nesto. Josko kopacke krvave Banetu da cisti ne moze, kad su golovi od vaznosti u pitanju. Prijavi
1. februar 2025.1 god. Autor comment_362297 Gvardiol u ovom kratkom periodu ima dosta bitnih golova za City, a buducnost je pred njim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.