5. oktobar 2015.11 god. comment_237101 Pa gdje neces imati prezir, koji kurac ide u napad, ako se ne moze vratiti u odbranu na vrijeme. I kada je na svojoj poziciji, driblaju ga kako stignu. To sebi nijedan stoper ne dozvoljava, a on dozvoljava, sto bi znacilo da nije ni za stopera, za tribina je. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237321 Izašao je iz igre na utakmici protiv albanije zbog povrede, nadamo se da je nešto ozbiljnije. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237322 Hajd nećemo pretjerivat pa ćemo reć da je optimalno da odmori barem mjesec dana, dok se Baba ne dokaže... Al ni to mu nije garancija jer Mourinhov kćerkojebač mora igrat makar na klupi sjedio Marcelo :D Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237326 Nadam se da je zadnja loza, to znaci 2 mjeseca, bilo bi vrh. Gledam tekmu i niko od mene sretniji nije bio u kaficu kad se povrijedio :D Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237330 Stavice ga Murinjo da igra cak i ako je povredjen, onda kad bude ispadao kao majmun Murinjo ce da ga brani jer igra povredjen :D Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237338 mozda je glupo sto ovo pisem, ali sta ako ivanovic slucajno vidi onaj naslov "Veliki udarac za Murinja", ili bar neki od komentara uopste na fb koji uglavnom proslavljaju povredu? nekim random nizom cudnih i neocekivanih okolnosti. kad bi nekako saznao mislim da bi se duboko razocarao, ali opet kazem, verovatno je glupo ovo sto pisem i malo paranoicno :D Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237339 Veoma paranoicno, ali nadam se da ce vidjeti, jer bi mu doslo iz guzice u glavu, pa da napokon pocne normalno igrati, kao sto je igrao do prosle sezone. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237346 E jbg zeljeti povredu igracu zato jer imas nesposobnog managera je zalosnoGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237353 Slazem se Wisey... ali ajde, sto ljudi, sto ćudi... Nije Bane kriv sto ga Mourinho forsira. A eno neki mogu i otici i na Maticevu temu isto, ni on ne briljira ove sezone, povredio se na utakmici.. pa neka igra Mikel sa Fabregasom..kakav tandem. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237360 Ko bi rekao da cemo ikad iz povrede Baneta moci izvuci nesto pozitivno. To je da ce otic na klupu, malo dovest u red svoju glavu, imace vremena. A eto i napokon prilike da vidimo taj bekovski par. Da vidimo sta toliko zeljeni Baba moze... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237369 Nikad necu pozeljeti igracu da se povrijedi kako ne bi igrao u klubu neko vrijeme, vise sam za to da je trener uvidio da ima boljeg igraca na klupi. Brz oporavak. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237370 ivanovicu brz oporavak, mislim da će mu dobro doći, malo da ohladi glavu i dođe k sebi jer ovo do sada je bilo loše. Međutim i dalje vjerujem da bi on trebao igrati na poziciji stopera, za bočnog igrača više nije.. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237372 Najzesci komentar: "Losa vijest za sve timove Premiershipa. Povrijedio se Ivanovic". Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237375 Ma ovo je Murinjo namjerno i Banetu i Nemanji rekao da odglume povrede :D Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237376 Normala, teorije zavjere i tako to. Brz oporavak bane!! Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237377 Kakvi smo baksuzi ove sezone Baba će se povrediti baš sada i to u toku upoznavanja lige preko tv. :D Ivanoviću bi pauza sigurno pomogla jer gore biti ne može kada je njegova forma u pitanju. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237411 Srce ratnika nikad ne umire ! Izmena nije spremna, Bane otima zavoj doktoru, sam sebi zavija butinu i trazi da udje u igru. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237413 I sto je najgore ratnik bi usao u igru, i borio se da sto vise grijesi :D Zelim povrede svim rivalima, i banetu dok se ne uozbilji :D Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237471 Dajem si glavu otkinut da Baba Rahman nece zaigrati u slucaju da je Bane stvarno povredjen.Prije ce biti Zumita desno nego Azpi. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237738 Utakmice koje bi Ivanović mogao propustiti:Aston Villa (H)Dynamo Kiev (A)West Ham (A)Stoke City (A, Cup) Liverpool (H) Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237739 Bog još jednom dokazuje svoju veličanstvenost. :D The Guardian José Mourinho is considering using Kurt Zouma as a full-back in Chelsea’s vital Premier League game against Aston Villa on Saturday after Branislav Ivanovic was ruled out for up to a month with a hamstring injury sustained while on international duty with Serbia. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237743 Lik prima 12 miliona a stavlja igrača jer mora imati 5 visokih na terenu, drugog ne stavlja jer se nije adaptirao na ligu u kojoj nije sekunde zaigrao. Pa jebem ti milu majku, ako ovo nije, ne za dati otkaz, nego doslovno nabiti nogom iz kluba, pa ja ne znam šta je. O majku ti glupu jebem, al se iznervirah radi budaletine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.