Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Stavice ga Murinjo da igra cak i ako je povredjen, onda kad bude ispadao kao majmun Murinjo ce da ga brani jer igra povredjen :D

mozda je glupo sto ovo pisem, ali sta ako ivanovic slucajno vidi onaj naslov "Veliki udarac za Murinja", ili bar neki od komentara uopste na fb koji uglavnom proslavljaju povredu? nekim random nizom cudnih i neocekivanih okolnosti.

kad bi nekako saznao mislim da bi se duboko razocarao, ali opet kazem, verovatno je glupo ovo sto pisem i malo paranoicno :D

Slazem se Wisey... ali ajde, sto ljudi, sto ćudi...

Nije Bane kriv sto ga Mourinho forsira.

A eno neki mogu i otici i na Maticevu temu isto, ni on ne briljira ove sezone, povredio se na utakmici.. pa neka igra Mikel sa Fabregasom..kakav tandem.
Ko bi rekao da cemo ikad iz povrede Baneta moci izvuci nesto pozitivno. To je da ce otic na klupu, malo dovest u red svoju glavu, imace vremena. A eto i napokon prilike da vidimo taj bekovski par. Da vidimo sta toliko zeljeni Baba moze...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Nikad necu pozeljeti igracu da se povrijedi kako ne bi igrao u klubu neko vrijeme, vise sam za to da je trener uvidio da ima boljeg igraca na klupi. Brz oporavak.

ivanovicu brz oporavak, mislim da će mu dobro doći, malo da ohladi glavu i dođe k sebi jer ovo do sada je bilo loše. Međutim i dalje vjerujem da bi on trebao igrati na poziciji stopera, za bočnog igrača više nije..

Normala, teorije zavjere i tako to. Brz oporavak bane!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Kakvi smo baksuzi ove sezone Baba će se povrediti baš sada i to u toku upoznavanja lige preko tv. :D

Ivanoviću bi pauza sigurno pomogla jer gore biti ne može kada je njegova forma u pitanju.

• Autor

Bog još jednom dokazuje svoju veličanstvenost.

:D

The Guardian

José Mourinho is considering using Kurt Zouma as a full-back in Chelsea’s vital Premier League game against Aston Villa on Saturday after Branislav Ivanovic was ruled out for up to a month with a hamstring injury sustained while on international duty with Serbia.

Lik prima 12 miliona a stavlja igrača jer mora imati 5 visokih na terenu, drugog ne stavlja jer se nije adaptirao na ligu u kojoj nije sekunde zaigrao. Pa jebem ti milu majku, ako ovo nije, ne za dati otkaz, nego doslovno nabiti nogom iz kluba, pa ja ne znam šta je.

O majku ti glupu jebem, al se iznervirah radi budaletine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.