Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Umalo da napravi, tj on je napravio veliku grešku u 6. minutu, al sreća pa nije imao ko da iskoristi...
Ne smeš da dozvoliš da kao poslednji igrač odbrane onako mekano uđeš u duel...

Osim toga odbrana će morati malo dublje u drugom delu igre, Džerom je mnogo brži i od Baneta inod Kejhila

Nije on ušao toliko mekano koliko je Jerome jebena životinja kada su fizičke predispozicije u pitanju...

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name="grena" post="252288" timestamp="1456861441"] Bane po 350 put u svojoj karijeri oblači dres Čelsija na zvaničnim utakmicama, a ovo je nešto što je pošlo za rukom samo četvorici igrača koji nisu iz Engleske.[/quote]To mogu samo veliki igrači. Kakve je samo utakmice igrao, njegovi golovi će mi zaista ostati u sjećanju a posebno ona utakmica protiv Liverpoola 2009. Liverpool je tada bio u formi a Bane je bio naš džoker iz sjene. Ako se ne varam, oba gola je dao glavom. Kakav je to bio Chelsea, te 2009te. Hvala Avramu Grantu na odličnom igraču. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Iskusni defanzivac Čelsija Branislav Ivanović podsetio se katastofalnog starta sezone i mučenja "plavaca" u Premijer ligi.

Ceh lošim rezultatima platio je menadžer Žoze Murinjo, a dolaskom Gusa Hidinka ekipa se stabilizovala i vratila u borbu za neko od mesta koja vode u evropska takmičenja.

Kapiten reprezentacije Srbije je priznao da uopšte nije bilo prijatno.

"Murinjo je pripremao utakmice na isti način, ali fudbal se vrti oko igrača. Treneri nisu na terenu. Nije moguće promeniti 25 fudbalera u sred sezone. Međutim, da je gazda Roman Abramovič mogao on bi nas sve zamenio", rekao je Ivanović.

Ne krije defanzivac Čelsija da mu je početak ove sezone bio jedan od najtežih u karijeri. Srbin je imao nekoliko kikseva i od junaka brzo je postao dežurni krivac kod navijača.

"Nismo znali da se nosimo sa zvanjem šampiona Engleske. Protivnici vas poštuju, ali kada ne dobijete sedam utakmica onda se više ne plaše", jasan je Ivanović.

Sk.
Jebem ti navijace, pogledaj ti sta je ovaj iskopao od citave utakmice.. Bane odlican bio, poginuo na terenu, hrvao se sa Zlatanom i ostalim 90 minuta a ovaj izvuce neku glupost kad je potpuno nebitno bilo vise sta se desava
Da nije to uradio stigli bi rezultat 100%. Bane je kriv sto smo ispali!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da je od pocetka sezone, kad ga je na beku vozao ko je stigao, premesten na stopera mi bi primili duplo manje golova. Mnogo sam ga kritikovao ali u igrama u poslednjih nekoliko utakmica a posebno veceras pokazao je da je i dalje jedan od nosilaca igre u klubu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Znaci po vama odbrana odigrala savrseno ? Ko je kriv onda sto ibra seta po 16 u 2 navrata. Imao je 2 dobre intervencije, cahill nekoliko vise, ali su obojica krivi za primljena 2 gola, jer su dozvolili onakve setnje kroz 16, nevjerovatno mi je da je brzi covjek od 34-5 godina, od njih dvojice.

Znaci po vama odbrana odigrala savrseno ? Ko je kriv onda sto ibra seta po 16 u 2 navrata. Imao je 2 dobre intervencije, cahill nekoliko vise, ali su obojica krivi za primljena 2 gola, jer su dozvolili onakve setnje kroz 16, nevjerovatno mi je da je brzi covjek od 34-5 godina, od njih dvojice.

Upravo to, prvi gol, je greska cijele odbrane, Cahil daleko a Ivanovic lose postavljen.

Svaka cast ali ovaj u tandemu sa cahillom ne znam sta su cuvali od jednog igraca u 16 metara oni pokrivaju ne znam sta, ne mozemo ovako s losim zadnjim redom nista.. Istina da su za gol krivi i vezni red i golman koji se ukopao na gol liniju, ali uvijek ce proci neka lopta iza veznog a ovi isusovci ne mogu te tri lopte koje su prosle cijelu utakmicu zaustaviti.. definitivno trebamo kupiti barem jednog stopera svjetske klase

Pa dzabe, tebi uvijek kriv vezni zato sto je "propustio" loptu, a odbrana nista ne treba da radi.

Za oba gola, propusten ibra, haj inekako za prvi, ali opet kroz trojicu prosla lopta, to mi je nevjerovatno.

Samo još jednom ću reći da pogledaš kompletnu akciju za prvi gol. Posebno obrati pažnju na to gde su stajali naši vezni igrači kad je Di Maria dobio loptu, te koliko je vremena i prostora imao da s njom uradi šta hoće.
Ako ti i tad ne bude bilo jasno, ili ne budeš želeo da prihvatiš činjenice onda više nećemo voditi ovu raspravu.

Samo još jednom ću reći da pogledaš kompletnu akciju za prvi gol. Posebno obrati pažnju na to gde su stajali naši vezni igrači kad je Di Maria dobio loptu, te koliko je vremena i prostora imao da s njom uradi šta hoće.
Ako ti i tad ne bude bilo jasno, ili ne budeš želeo da prihvatiš činjenice onda više nećemo voditi ovu raspravu.

A sta je radio Kenedy?

Lose markiranje veznog reda pod jedan, a pod dva Kenedy koji nema pojma sta je radio koga je cuvao i gdje je trebao biti u tom trenutku. Bane je samo pokusao popuniti i ispraviti gresku i zato je ostalo vise prostora iza njega... 

Da je Kenedy bio gdje je i trebao biti, gola ne bi bilo sto posto

dašta keendija treba likvidirati, kukate mjesecima i dobijete trenera s mudima i opet ste nezadovollni

navijačima se nikada ne može udovoljiti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.