1. mart 2016.10 god. comment_252300 Umalo da napravi, tj on je napravio veliku greÅ¡ku u 6. minutu, al sreća pa nije imao ko da iskoristi... Ne smeÅ¡ da dozvoliÅ¡ da kao poslednji igraÄ odbrane onako mekano uÄ‘eÅ¡ u duel... Osim toga odbrana će morati malo dublje u drugom delu igre, Džerom je mnogo brži i od Baneta inod Kejhila Nije on uÅ¡ao toliko mekano koliko je Jerome jebena životinja kada su fiziÄke predispozicije u pitanju... Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252398 [quote name="grena" post="252288" timestamp="1456861441"] Bane po 350 put u svojoj karijeri oblaÄi dres ÄŒelsija na zvaniÄnim utakmicama, a ovo je neÅ¡to Å¡to je poÅ¡lo za rukom samo Äetvorici igraÄa koji nisu iz Engleske.[/quote]To mogu samo veliki igraÄi. Kakve je samo utakmice igrao, njegovi golovi će mi zaista ostati u sjećanju a posebno ona utakmica protiv Liverpoola 2009. Liverpool je tada bio u formi a Bane je bio naÅ¡ džoker iz sjene. Ako se ne varam, oba gola je dao glavom. Kakav je to bio Chelsea, te 2009te. Hvala Avramu Grantu na odliÄnom igraÄu. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252718 Iskusni defanzivac ÄŒelsija Branislav Ivanović podsetio se katastofalnog starta sezone i muÄenja "plavaca" u Premijer ligi. Ceh loÅ¡im rezultatima platio je menadžer Žoze Murinjo, a dolaskom Gusa Hidinka ekipa se stabilizovala i vratila u borbu za neko od mesta koja vode u evropska takmiÄenja. Kapiten reprezentacije Srbije je priznao da uopÅ¡te nije bilo prijatno. "Murinjo je pripremao utakmice na isti naÄin, ali fudbal se vrti oko igraÄa. Treneri nisu na terenu. Nije moguće promeniti 25 fudbalera u sred sezone. MeÄ‘utim, da je gazda Roman AbramoviÄ mogao on bi nas sve zamenio", rekao je Ivanović. Ne krije defanzivac ÄŒelsija da mu je poÄetak ove sezone bio jedan od najtežih u karijeri. Srbin je imao nekoliko kikseva i od junaka brzo je postao dežurni krivac kod navijaÄa. "Nismo znali da se nosimo sa zvanjem Å¡ampiona Engleske. Protivnici vas poÅ¡tuju, ali kada ne dobijete sedam utakmica onda se viÅ¡e ne plaÅ¡e", jasan je Ivanović. Sk. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252973 Sta reci za onaj seljacki potez,trebaju ti 3 gola za prolaz i namjerno udaras igraca. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252984 Jebem ti navijace, pogledaj ti sta je ovaj iskopao od citave utakmice.. Bane odlican bio, poginuo na terenu, hrvao se sa Zlatanom i ostalim 90 minuta a ovaj izvuce neku glupost kad je potpuno nebitno bilo vise sta se desava Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252998 Ja gledam utakmicu od pocetka do kraja, onaj potez mu nije trebao. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253001 da je begović nešto bilo bi super da ti kažem kratko, zemo ne kaki odigrao je tekmu sezone Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253006 Da nije to uradio stigli bi rezultat 100%. Bane je kriv sto smo ispali!Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253027 Dobar bio. Neka je Kurtoi jebo mater kod drugog gola. Hvala ti za to kapitenu!!! Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253032 Boga mi Bane je poginuo veceras. Svaka mu cast. kako se borio i kako je na svaku loptu isao maksimalno. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253035 Da je od pocetka sezone, kad ga je na beku vozao ko je stigao, premesten na stopera mi bi primili duplo manje golova. Mnogo sam ga kritikovao ali u igrama u poslednjih nekoliko utakmica a posebno veceras pokazao je da je i dalje jedan od nosilaca igre u klubu.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253051 Znaci po vama odbrana odigrala savrseno ? Ko je kriv onda sto ibra seta po 16 u 2 navrata. Imao je 2 dobre intervencije, cahill nekoliko vise, ali su obojica krivi za primljena 2 gola, jer su dozvolili onakve setnje kroz 16, nevjerovatno mi je da je brzi covjek od 34-5 godina, od njih dvojice. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253072 Opet nećemo analizirati akcije, lakše je udariti po dežurnim krivcima. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253074 Znaci po vama odbrana odigrala savrseno ? Ko je kriv onda sto ibra seta po 16 u 2 navrata. Imao je 2 dobre intervencije, cahill nekoliko vise, ali su obojica krivi za primljena 2 gola, jer su dozvolili onakve setnje kroz 16, nevjerovatno mi je da je brzi covjek od 34-5 godina, od njih dvojice. Upravo to, prvi gol, je greska cijele odbrane, Cahil daleko a Ivanovic lose postavljen. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253104 Svaka cast ali ovaj u tandemu sa cahillom ne znam sta su cuvali od jednog igraca u 16 metara oni pokrivaju ne znam sta, ne mozemo ovako s losim zadnjim redom nista.. Istina da su za gol krivi i vezni red i golman koji se ukopao na gol liniju, ali uvijek ce proci neka lopta iza veznog a ovi isusovci ne mogu te tri lopte koje su prosle cijelu utakmicu zaustaviti.. definitivno trebamo kupiti barem jednog stopera svjetske klase Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253107 Toliko o tome. Prvi gol greška je veznog reda. Pa dzabe, tebi uvijek kriv vezni zato sto je "propustio" loptu, a odbrana nista ne treba da radi.Za oba gola, propusten ibra, haj inekako za prvi, ali opet kroz trojicu prosla lopta, to mi je nevjerovatno. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253112 Pa dzabe, tebi uvijek kriv vezni zato sto je "propustio" loptu, a odbrana nista ne treba da radi. Za oba gola, propusten ibra, haj inekako za prvi, ali opet kroz trojicu prosla lopta, to mi je nevjerovatno. Samo joÅ¡ jednom ću reći da pogledaÅ¡ kompletnu akciju za prvi gol. Posebno obrati pažnju na to gde su stajali naÅ¡i vezni igraÄi kad je Di Maria dobio loptu, te koliko je vremena i prostora imao da s njom uradi Å¡ta hoće. Ako ti i tad ne bude bilo jasno, ili ne budeÅ¡ želeo da prihvatiÅ¡ Äinjenice onda viÅ¡e nećemo voditi ovu raspravu. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253114 Samo joÅ¡ jednom ću reći da pogledaÅ¡ kompletnu akciju za prvi gol. Posebno obrati pažnju na to gde su stajali naÅ¡i vezni igraÄi kad je Di Maria dobio loptu, te koliko je vremena i prostora imao da s njom uradi Å¡ta hoće. Ako ti i tad ne bude bilo jasno, ili ne budeÅ¡ želeo da prihvatiÅ¡ Äinjenice onda viÅ¡e nećemo voditi ovu raspravu. A sta je radio Kenedy? Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253116 A sta je radio Kenedy? Iako ima udela u krivici nije ovde reÄ o Kenediju. Ne mogu isti ljudi veÄito na stub srama zbog propusta drugih. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253119 Lose markiranje veznog reda pod jedan, a pod dva Kenedy koji nema pojma sta je radio koga je cuvao i gdje je trebao biti u tom trenutku. Bane je samo pokusao popuniti i ispraviti gresku i zato je ostalo vise prostora iza njega... Da je Kenedy bio gdje je i trebao biti, gola ne bi bilo sto posto Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253137 daÅ¡ta keendija treba likvidirati, kukate mjesecima i dobijete trenera s mudima i opet ste nezadovollni navijaÄima se nikada ne može udovoljiti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.