6. februar 2016.10 god. comment_249778 Ustav BiH, povelja UN-a o ljudskim pravima mi dozvovljavaju da iznosim svoje misljenje. Isto tako i Vi imate pravo biti slijepi kod ociju i zivjeti u mraku. Potpuno legitimno. Branislav Ivanovic je mediokritet kroz cijelu karijeru. Ocajna tehnika, nikakva prodornost, nepostojeci centarsut. Odlican iz prekida i pozrtvovan, a zasto i ne bi bio, sta mu to jos preostaje? Dakle, prosjek. Isto je i sa Azpilicuetom. Samo zato sto mozes nesto da uradis ne mora da znaci da treba da uradis to. Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249788 Danas se Kolarov furao na naseg Baneta sto se centarsuteva tice :D Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249951 Danas konačno stari dobri Bane Ivanović. Samo nastavi tako majstore, znali smo da nisi zaboravio igrati. Moramo se sada svi trgnuti Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249953 Danas konačno stari dobri Bane Ivanović. Samo nastavi tako majstore, znali smo da nisi zaboravio igrati. Moramo se sada svi trgnuti Bolji nego u prvom dijelu sezone,ali daleko je to od "starog" Ivanovića. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249959 Nije bilo lose danas. Marsial je jednostavno brzi od njega. On moze da cuva brzeg igraca, uz minimalnu podrsku nekkog od saigraca, ali jedan na jedan ce imati mnogo problema. Ostade zal za onom sutinom... Prijavi
7. februar 2016.10 god. Autor comment_249982 Kakva ojebina od igrača, prije će snijeg pokrit Saharu nego što će ovaj uputit koristan centaršut. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249983 Užasno limitiran igrač za beka, tužno je što nam zbog njega pati i pozicija lijevog beka zato što azpi ne može dati svoj maksimum na toj poziciji. Što se tiče baneta prespor, bježi od igrača kada ide na njega, a u napadu neću govoriti, ne može ništa sa loptom osim centrirat a i to radi vrlo loše, a nama svaka akcija završi skoro na njegovom centaršutu, zna samo primiti loptu i dodati igraču do sebe, što je i bolje da radi pošto kada pokuša nešto predriblat ispadne smiješan... Nije mi jasno zašto ga se drži više, nema mi smisla niti nikakvog opravdanja, okej bio je dobar igrač prije ali šta sada.. Uvjeren sam samo da on nije igrao a da su igrali baba-azpi da bi imali 10 bodova više nego trenutno... Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250000 Cuj dobra partija, koja dobra partija jbt... Naprijed ga nigdje nema, ali sad bas nikako i nigdje. Nazad se borio i trudio sto jest jest, ali ne moze i nije mogao. Martial ga je valjao 3-4 puta, Rooney jednom lagano prosetao kraj njega do prilike, i jednom ili dvaput mu je igrac prelagano pobjegao iza ledja... Pa ljudi nas napadaju samo preko nj strane, dovoljno receno I na sve to, dobio je jebeni novi ugovor LOL Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250030 Gledaces ti njega i naredne sezone. Produžen ugovor. :) Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250048 Ovaj čovjek trčat ne zna, tako glupo izgleda na terenu, ne znam da li da plačem ili se smijem kroz utakmicu dok on igra. Eno Matić, nije u formi, ali to je samo trenutno vidi se, ali ovaj je glup jednostavno. Čuj dobra partija, a ništa ali ništa dobro nije uradio. Smiješan igrač, ako se uopšte može nazvat igračem. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250054 Ovaj čovjek trčat ne zna, tako glupo izgleda na terenu, ne znam da li da plačem ili se smijem kroz utakmicu dok on igra. Eno Matić, nije u formi, ali to je samo trenutno vidi se, ali ovaj je glup jednostavno. Čuj dobra partija, a ništa ali ništa dobro nije uradio. Smiješan igrač, ako se uopšte može nazvat igračem. Ovo za Ivanovica stoji sve, ali kod mene ni Matic nema nikakvog vise kredita, ja nezz sta ti kod njega vidis da dobro radi pa da bi se mogli nadati nečem boljem, meni se njega više ne čeka, Mikel ga dere u svim segmentima igre Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250060 E ja ne vidim kod Mikela ništa dobro, Mikel izgleda kao da šlepera staviš na onaj teren, ne može ni da se okrene kako treba, mnogi ga pretrčavaju, ponekad samo možda postavi se fino i to je to. Loš igrač do bola. Mikel i Ivanović su daleko, daleko najgori igrači u Chelseaju. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250075 Neko pretrcava Mikela ? To se ne moze desiti, jer se covjek zna postaviti, ne moze tenk proci pored :D Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250085 Zuma kad je igrao zadnjeg veznog prosle sezone bio je bolji od Matica ove sezone i Mikela svake sezone. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250096 Mozda su Baneta potpisali i za iducu sezonu jer misle da bi mogao biti slucaj kao Dani Alves. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250182 Evo sad sanse da prijedje na poziciju stopera kada je Zouma odsutan. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250191 Ma Gus je debil pre bi stavio Azara na stopera nego razbio bekovski tandem Bane-Azpi. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250215 Ma Gus je debil pre bi stavio Azara na stopera nego razbio bekovski tandem Bane-Azpi. Mozda je to ipak najbolji bekovski tandem koji imamo. I Murinjo i Hidink se slazu u tome izgleda... Ne znam, mozda su oni u pravu nekim slucajem? Ipak su oni treneri jbg Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250218 Ivanovic mora da predje na poziciju stopera za to mesto ima brzinu,sa Kejhilom pasivnim konjem koji ne napada protivnika vec se povlaci ka golu kad protivnicki igrac ide na njega nema sta da trazimo u LS. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250221 @uzice Tebi je 30 utakmica malo da zaključiš da je kombinacija Bane-Azpi najgora kombinacija u engleskoj ligi, a bgm i šire? Taj bekovski par je najbolji par kada ne treba ništa dobro donosit na terenu, pa ni naprijed ni nazad, povraća mi se kad vidim sastav prije tekme a ova dvojica drže strane. Jedva čekam da svane dan, kada Azpi zaigra desno, a ovaj posve napusti klub. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250240 Mozda je to ipak najbolji bekovski tandem koji imamo. I Murinjo i Hidink se slazu u tome izgleda... Ne znam, mozda su oni u pravu nekim slucajem? Ipak su oni treneri jbg Ne znam koliko si gledao Babu ali u svakoj utakmici na kojoj je igrao defnzivno je bio podjednako dobar kao Azpi a u napadu mnogo bolji, tu ne racunam utakmicu protiv Stouka koju se raspao ali sve ostale vise nego dobro. Baneta necu ni da komentarisem, odigrao 2 dobre utakmice u sezoni to sad protiv Mancestera i prvu utakmicu posle Murinjovog otkaza protiv Sanderlenda i to je to. Na skoro svakoj utakmici ga voza ko kako hoce a do prosle sezone pakovao Sanceza, Ozila, Di Mariju i slicne sa pola snage. Ova dvojica da imaju nesto u glavi probali bi da ga stave na stopera jos odavno cim su videli da nije vise za beka ali neka oni su treneri ne moguce je da bilo ko zna bolje od njih. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250268 Sta onda Murinjo i Hidink vide u njima? Ne bih rekao da ne znaju svoj posao. Sigurno ne bih rekao da mi forumasi znamo vise od njih. Nisam toliko pun sebe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.