Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bravo Bane, ubedljivo najjači na terenu. Beton u odbrani, bez ijedne greške. Da ne bi njega i Courte, išli bi u London sa 6 golova u mreži

Mozda je to ipak najbolji bekovski tandem koji imamo. I Murinjo i Hidink se slazu u tome izgleda...

Ne znam, mozda su oni u pravu nekim slucajem? Ipak su oni treneri jbg

Danas je apsolvirano da Bane i Azpi nisu najbolji bekovski tandem i da Murinjo i Hidink ipak nisu u pravu.

Sto se Baneta tice, izdominirao. Nadam se da ostaje da igra stopera do kaja sezone jer se iz svemira vidi da je 15632586532 puta bolji nego na beku.

Samo mu Terrya pridodati i ne dirati ga sa mjesta stopera, tu je dobar, pokazao je, a na beku je karina.  Baba i Azpi moraju bit bekovi.

Kad se Terry vrati uparit ga s Banetom... Al' to će se desiti samo ako Baba protiv Cityja zabije hat-trick, inače je već protiv Southamptona na klupi.... Džabe što kida al' jebiga.

Ne mora znaciti. Sve mi vise ovaj Hidink godi, djeluje fleksibilan i ne libi se praviti konkretne promjene. 

Kasnio sa ofsajd zamkom kod gola Kavanija, inače bolje nego na beku, ali bojim se da će već u sledećoj utakmici biti tamo gde će ga Sterling okretati.

Kad se sjetim kakvu je bekčinu prodao Mourinho (mislim na Luisa) sve zbog bekovskog tandema Bane Azpi, padne mi mrak na oči. Ito samo zato što je njemu umrla svaka ideja da igra ofenzivno, e moj Jose.

Bane po 350 put u svojoj karijeri oblači dres Čelsija na zvaničnim utakmicama, a ovo je nešto što je pošlo za rukom samo četvorici igrača koji nisu iz Engleske.
Umalo da napravi, tj on je napravio veliku grešku u 6. minutu, al sreća pa nije imao ko da iskoristi...
Ne smeš da dozvoliš da kao poslednji igrač odbrane onako mekano uđeš u duel...

Osim toga odbrana će morati malo dublje u drugom delu igre, Džerom je mnogo brži i od Baneta inod Kejhila

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.