Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Samo još jednom ću reći da pogledaš kompletnu akciju za prvi gol. Posebno obrati pažnju na to gde su stajali naši vezni igrači kad je Di Maria dobio loptu, te koliko je vremena i prostora imao da s njom uradi šta hoće.
Ako ti i tad ne bude bilo jasno, ili ne budeš želeo da prihvatiš činjenice onda više nećemo voditi ovu raspravu.

Samo cu jos jednom reci, ne svaljuj svaki moguci gol na vezne, za tebe odbranbeni mogu stojati k'o kipovi, nikad nece biti krivi.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ovo je sranje od igraca apsolitno na svim pozicijama, mozete me pljuvat ali ovaj ne moze nigdje igrat u prvih 11 osim kod nas
  • 5 mjeseci kasnije...

Koliko god volio ovog čovjeka, ne mogu da se otmem utisku da ukopati svaki tim za koji nastupa.Večeras ne da je bio katastrofalan, već je to dobilo neku drugu dimenziju. 

Ma on oduvek igra ocajno za reprezentaciju, cak i dok je vrhunski igrao u Celsiju u reprezentaciji je bio kriminalan. Nema sta od njega vise da se ocekuje.

Ma on oduvek igra ocajno za reprezentaciju, cak i dok je vrhunski igrao u Celsiju u reprezentaciji je bio kriminalan. Nema sta od njega vise da se ocekuje.

Ne treba pretjerivati, igra loše zadnje 2 godine, prije toga je bio odličan, čak bio najbolji strijelac a igrao beka. 

Ne treba pretjerivati, igra loše zadnje 2 godine, prije toga je bio odličan, čak bio najbolji strijelac a igrao beka. 

Kad je u Celsiju bas najbolje igrao i bio medju najboljim bekovima, to su sezone 13/14 i 14/15(do pred kraj sezone) u reprezentaciji je pravio ogromne kikseve.

Baš se sjećam tih utakmica, zbog jedne greške kad je vraćao golmanu loptu, ladno ga skrivili za sve ostalo.

To ko kad uhvate lopova za jednu krađu pa da ne bi hvatali još 50 drugih jednostavno prebace sve krađe na ovog jednog i eto ti dila. To da je užasno loš sada i zadnje dvije godine, tamo pred kraj sezone 13/14 to stoji. 

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/773262450128986112

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/773261686006542336

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/773262169286795264

I on je budala ako bi uzimao nove ugovore, pogotovo u klubu sa ovoliko plastike gdje se nema poštovanja ni prema kom igraču, kontam da bi Terryja počeli vrijeđati kad bi počeo igrati lošije. 

I on je budala ako bi uzimao nove ugovore, pogotovo u klubu sa ovoliko plastike gdje se nema poštovanja ni prema kom igraču, kontam da bi Terryja počeli vrijeđati kad bi počeo igrati lošije. 

Nije to do Ivanovica, niko ga ne mrzi, vec se zna koliko treba drzati igraca, ne da ti smeta u ekipi, vec da pridonosi, Terry je ostao, jer moze pridonijeti jos. Ivanovic bukvalno nema vise sta da trazi u top klubu.

Nije to do Ivanovica, niko ga ne mrzi, vec se zna koliko treba drzati igraca, ne da ti smeta u ekipi, vec da pridonosi, Terry je ostao, jer moze pridonijeti jos. Ivanovic bukvalno nema vise sta da trazi u top klubu.

Ne znam mrzi li ili ne, ali pisati igraču da je smeće, govno, levat, balvan, koji samo radi svoj posao i igra jer ga je trener izveo, je samo primjer navijača sa instant pamćenjem. Mada ovaj klub je poznat po debilnoj logici, aplaudiraju Murinju, Čehu, Lampardu kad igraju protiv njih, a ovamo igrače koje nose njihov dres blate na sve strane. 

• 2 sedmice kasnije...
Zivim za dan kada ce ova ojebina napustiti klub, da bio je dobar prije ali sve pada u vodu zbog tog sto nas zadnje dvije sezone unazaduje. Pa budi sam fer prema svom klubu i otidi ako vec nema trenera koji ima hrabrosti te zakucat na klupu

Ne znam mrzi li ili ne, ali pisati igraču da je smeće, govno, levat, balvan, koji samo radi svoj posao i igra jer ga je trener izveo, je samo primjer navijača sa instant pamćenjem. Mada ovaj klub je poznat po debilnoj logici, aplaudiraju Murinju, Čehu, Lampardu kad igraju protiv njih, a ovamo igrače koje nose njihov dres blate na sve strane. 

Nikad u karijeri nije znao nista prema naprijed taj Branislav Ivanovic. Samo prekidi ako uleti i defanziva. Kad se raspala i defanziva, nema od njega nista. A i vremena se promijenila, on je prastari bek, bio bi dobar prije 15 godina. Danas izgleda kao neko ko je zalutao, zakljucujem.

Ovaj lik je najlosiji desni bek u ligi. To mislim najozbiljnije. Ekipe tipa Hull, Burnley, B'mouth i slicni imaju bolje bekove nego sto je ovaj panj. Mene bi bilo sramota igrati da sam na njegovom mjestu. Otvoreno bih rekao treneru da me ne stavlja u igru jer me je sramota. Nije fer ni prema meni ni prema navijacima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.