Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

On bi lagano mogao da dodje u Zvezdu mada kako sad igra ne bi se naigrao pored Cvetkovica i Patkovica. Evo moze u OFK tamo je vec igrao. Blio gde samo nek ide iz Celsija.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ugovor mu ističe na ljeto i s obzirom na partije koje trenutno pruža, šanse su minimalne da dobije produženje ugovora. Ipak, u ovom klubu su se dešavala i mnogo apsurdnije stvari, tako da me neće nimalo čuditi ako ugledam vijest da je produžio ugovor.

Iskreno, čovjek je apsolutna legenda kluba. U klubu je skoro 10 godina, dao je puno toga, ali jednostavno vrijeme je za rastanak. Čovjek više nema šta ponuditi i vrijeme je za novu, svježiju krv. 

• 2 sedmice kasnije...
Bane je uvek cutao i radio. Tako ce i ostati. Malo je sramota sto je, delom i zbog tudjih gresaka, bacio senku na sjajne godine i veliki doprinos klubu,i sto ce plastika od navijaca Celsija uvek biti kratkog pamcenja.

Niko nije kratkog pamcenja, samo smo siti ovih partija, sto naravno nije samo njegova krivica :D

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Pa gdje ga nece otpisat kad ga proslu utakmicu protiv Totenhema Nkoudu izvozao ko na ringispilu a ko fol uveden Ivanovic da zatvori utakmicu.
  • 1 mjesec kasnije...

JOHN TERRY AND BRANISLAV IVANOVIC ARE STRONG!

'Especially Ivanovic, just because of the size of the guy! He's a big Serbian who you wouldn't want to mess with! He's not even in the gym much, which is the scariest thing! If he WAS in the gym, I'd hate to see how big he would get!'

Kejhil

hahhahahhaahah

jebem ti ja to , čuj Everton, mislim nemam ništa protiv njih ali Bane je jedan od stubova Čelzija, šmeker, baš je mnogo dao i kao navijač ne bih voleo da ga gledam u nekom "manjem" klubu u premu

šta znam, jasno je da ide i nadam se da će to biti negde van ostrva, gde god to bilo 

Nek ide negdje uzimat pare, ne treba mu Premiership vise da ga jos pocnu zajebavati neki jer je fizicki grohnuo zbog godina. Zasluzuje neki masan ugovor da digne dobar kes do kraja karijere. Sve najbolje mu zelim sta god odluci.

Eeee moj Bane prava si Srbenda. Pored svih klubova i liga svijeta ti ode u hladnu Rusiju samo zato što je slavensko-pravoslavna država. Ccc. A mogao si igrati za LA Galaxy i uživati u sunčanoj Kaliforniji. Ali eto valjda znaš šta radiš. Sretno ti.

Čovjek možda još ima ambicije da odigra koju tekmu na visokom nivou, Zenit je ozbiljan klub koji je svake godine u evropskim takmičenjima.

Ja bi njega za kraj karijere pretvoria u napadača, bia bi odličan target man, fizički je jak, zna igrat glavom a i nije da ne zna dat gol i nogom

Kakvog smo mi igraca imali samo. Svojevremeno jedan od najzahvaljijih igraca na svojoj poziciji u svijetu. Koliko je samo vaznih golova dao za ovvaj tim, neki su bili bas krucijalni. Istina da je mnogo opao i zadnje vrijeme ali nas Bane moze u istu kategoriju legendi ovog kluba kao i Lampard, Drogba i Terry.

Kakvog smo mi igraca imali samo. Svojevremeno jedan od najzahvaljijih igraca na svojoj poziciji u svijetu. Koliko je samo vaznih golova dao za ovvaj tim, neki su bili bas krucijalni. Istina da je mnogo opao i zadnje vrijeme ali nas Bane moze u istu kategoriju legendi ovog kluba kao i Lampard, Drogba i Terry.

Kako  mi je krivo kad ljudi zaborave Cecha pored Lampsa, Drogbe i Terrya... ima tu mjesta i za A. Cole-a

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.