Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vrhunski centaršut.

Pa odmah nakon njegov greške, brže bolje guraju u for na njegovu stranu i tako je bilo kroz cijelu utakmicu.

DirectVariableBarbet.gif

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

U redu je reći da više ne može da igra za Čelsi, na ovom nivou, ali da za igrača u koga ste se do nedavno kleli, i smatrali jednim od najboljih na svetu na toj poziciji pričate kako je najgori u istoriji fudbala je licemerje i sramota.
Ali dobro, to je samo vaše plitkoumlje.
Nisam nigdje vidio da je neko napisao da je najgori u historiji fudbala ali ću se složiti sa svakim ko kaže da je trenutno naš najlošiji igrač. Bane ne odrađuje ni minimum svog posla. Prije je bilo nezamislivo proći ga. Ove sezone se u svakoj utakmici šprdaju s njim i ko god nas želi pobijediti pokušat će preko Ivanovića.

Nema potrebe da vrijeđaš forumaše.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Najgori igrac u historiji ovog sporta.

Nisam nigdje vidio da je neko napisao da je najgori u historiji fudbala.

Čitaj bolje.

Bane ubedljivo naš najgori igrač, ovakve predstave je jedino Bosingwa pružao.
Nisam to vidio, pa ne mogu sve pročitati ko ti. Siguran sam da je hamco to napisao iz hira i ljutnje koju je osjećao u tom trenutku i da on ne misli tako.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Al ima i nastavak toga za najgoreg igrača:

Mislim naravno otkad je u krizi i iz koje ocito nema namjeru da izadje.

_____

Ne izvlačite toliko delove posta iz konteksta.

Uvreda je samo ako nisam u pravu. 

Evo, uzeecu za primer utakmicu protiv Njukasla

Gol Peresa - Bane je kriv, jer valjda nije vidovit, da predvidi da ce Zuma propustiti da izbaci CISTU loptu;

Gol Vajnalduma - Bane je kriv, jer, zamislite, cuvao je svog igraca, dok je ovaj bezao Fabregasu.

Bane je svojim lošim igrama navukao gnjev forumaša i navijača u cjelini, to sam napisao negdje, svaka ali svaka njegova greška se odma posta, piše se o njoj i jebe mu se mater a onda se ode na Pedrovu temu i pročitaš kako ga neće gol a momčina maši zicere već dvije tekme.

Sinoć, prvi gol njegov, mada je nedostajalo i malo sreće, lopta se odbi tačno na ćelu protivnika, protiv toona ko god kaže da je drugi gol njegov ja ga nabijem na kurac, prvi gol mnogo više kriv zouma nego ivanović.

Ne branim ga, nije za prvih 11, samo govorim kako jeste.

Hamco je malo preuveličao da je najgori u istoriji sporta, ali je u pravu da je očajan od kad je u krizi, jedna fer utakmica, protiv Arsenala i odma smo imali clean sheet i tri boda. 

Da razjasnim nesto prije svega.Kod mene nije prisutna ni trunka najmanje mrznje prema Ivanovicu niti selektiram igrace po nacionalnosti i slicno.Ovo u historiji sporta sam naveo i lijepo napisao,citiram sam sebe:"kada je u krizi".Pa lik od 10 utakmica je imao udjela u primanje golova bar na nih 8.Kako i zasto,nije mi jasno.

Pokusavam da shvatim sta se to sa njim desilo.I to odjednom.Bio je ne samo meni,siguran sam i vecini forumasa,ako ne najbolji onda medju 3 najbolja beka na svijetu.

Ja pokusavam biti realan kada su kritike u pitanju,bile one pozitivne ili negativne.Prvi sam ga pohvalio protiv Arsenala.Bezveze se pravi hampa a najvise se pravi kada su Srpski igraci na meti kritika.

Meni je zao Baneta, ocigledno da nije vise na nivou i mozda bi mu pametan potez bio odlazak u Italiju gdje se igra dosta sporije, jer vise nije u stanju da isprati tempo igre u Premiershipu i CL.
Al kako god odigrao, nije zasluzio neke uvrede koje mu se serviraju jer je godinama bio veliki igrac za ovaj klub. I zao mi je sto ga Mourinho stalno stavlja na stup srama, svaku utakmicu skoro.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Djeluje kao da se ugojio,kao da ima viska kila sto rezultira vecom tromošću i manjom brzinom.On vise nije spremam odgovoriti zadatku na mjestu beka,barem ne konstantno.

Nije mi jasan Murinjo zaista,pa nije Baba Rahman retardiran da ne zna odigrati na lijevoj strani ako bi Azpi presao desno.

Ostaje Mourinhon jos samo opcija da ga vrati na stopera i upari sa jednim od stopera, za desnog beka nije u kakvoj god formi bio.

Mislim da protivnici svjesno ostavljaju po 30-ak metara praznog prostora na desnoj strani, znaju da on dok primi loptu i namjesti se za centarsut mogu stici popraviti odbranu i jos izblokirati taj centarsut posto obicno pogodi prvog covjeka ispred sebe. A ako kojim slucajem i prodje, to je obicno visoka lopta pa me cudi da gorostasi tipa Hazard ili Pedro ne mogu glavom zabiti.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nakon loše predstave protiv NewCastlea u Premierligi očekivao smo promjene, posebno nakon izjave da niko nije nedodirljiv. To sam donekle i vidio. Falcao, Remy i Oscar su ostali u Londonu dok su Hazard, Terry i Matić počeli utakmicu sa klupe. Svi su oni s razlogom tu gdje jesu i s razlogom nisu u prvom sastavom. Moraju popraviti formu. Ono što Murinjo mora uraditi sljedeće je poslati Ivanovića na klupu. Jednostavno, to mora uraditi. Ivanović nije van forme utakmicu ili dvije, naprotiv on je van forme od samog početka sezone i svaku utakmicu se dešavaju isti problemi. On je daleko najlošiji odbrambeni igrač Čelsija ove sezone. Protivnički igrači ga lahko prolaze i biraju upravo njega preko koga će zaprijetiti. Prošlomjesečna utakmica protiv Palaca je pokazala upravo to. Pardew je markirao Zahu i Bolasija da igraju preko njega. Na našu žalost to im se isplatilo. Osim što je loš u odbrani ne krasi ga više ni ona napadačka igra gdje je nekoć bio opasan i znao iznenaditi. Njegovi ubačaji vrlo rijetko nađu metu. Ove sezone je loš u svim segmentima igre.

Murinjo ne bi trebao kalkulisati i previše riskirati sa igračem koji nije u formi i čekati da proradi nego tražiti rješenja. Možda je rješenje upravo tu. Postoje dvije opcije. Prva je da Baba Rahman dobije priliku da zaigra na lijevom beku njegovoj prirodnoj poziciji a Cesar da pređe na svoju prirodnu poziciju desni bek. Ovim bi dobili i u odbrani i u napadu znajući kakav igrač je Azpilicueta a Baba Rahman ne može biti gori od Ivanovića. Mlad je i zaslužuje šansu. Ovo je idealna prilika da se vratimo na pobjedičke staze.

Druga opcija je da zaigra Kurt Zoumu na desnom beku a da vrati Terrya na poziciju centralnog beka. Zouma je i prije igrao na toj poziciji i ne bi mu bilo strano.

I u jednom i u drugom slučaju Ivanovića mora poslati na klupu. Dobio je i više kredibiliteta nego je trebao. Vrijeme je da Čelsi počne igrati bolje u odbrani a prvi korak je izbacivanje Ivanovića iz prve postave. Ako je vjerovati Murinjovim riječima da nema nedodirljivih onda ni Ivanović ne bi trebao biti izuzetak.

Mourinho has no doubts that Ivanovic is his best right-back.

"[Branislav] Ivanovic likes to speak to me about his mistakes. He is not crying, he is not a prima donna, he cannot be immune to criticism.

"I speak to him, I am critical to him about what he needs to improve.

"I have no doubts that he is my best right-back. I have no doubt that he needs to improve in some aspects of his game this season".

Ja da imam makar malo ovlasti otkaz bi mu dao zbog ove izjave. Znači to je igrač koji je najgori u Engleskoj od svih igrača, igrač koji ne zna ni naprijed ni nazad i ti govoriš kako je najbolji desni bek, hajde obojica razgulite mamu vam jebem.. 

Čovjek moli za otkaz, znači moli..

"[Branislav] Ivanovic likes to speak to me about his mistakes. He is not crying, he is not a prima donna, he cannot be immune to criticism.
"I speak to him, I am critical to him about what he needs to improve.

To je ono što sam govorio čini mi se u temi Asmir Begović. To je razlog zašto ga Mou drži. Oni imaju poseban odnosno, puno pričaju i sigurno da Bane ima kod njega kredita i da rade na poboljšanju te da je (bar se oni tako nadaju i vjeruju) samo pitanje vremena kada će biti stari.

Prije bih reko da mu Bane popusi s vremena na vrijeme, jer jedino tako se moze objasniti da ostaje u sastavu. Lik je trenutno najgori bek u Premiershipu.

Wisey sram da te bude zbog te rečenice. Jedno je kritikovati a drugo tako nešto napisati.

Bane je najlošiji igrač ove sezone, zaslužuje bar do kraja ove polusezone da bude na klupi bez prestanka, naravno uz neke povremene taktičke ulaske..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.