Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Neću suditi niti kritikovati neke odluke koje još nisu donesene ili su donesene a ne znam ih

Normalno da će igrač sa trenerom pričati o greškama i o svemu posebno ako nosi traku kapitena. Ivanović je kapiten! A traka kapitena se daje igraču kojem trener vjeruje, s kim ima najbolje odnose i onome ko može da utiče na ekipu.

Možda vi očekujete ili priželjkujete da oni ne pričaju nego da se ignorišu jer rezultati ne idu u našu korist?!

E to bi već bio problem.

Ako vidim Ivanovića na desnom beku onda ću kritikovati takvu odluku, ako odigra dobro pohvalit ću ga.

Ono što želim je pobjedu i dobru igru, pa ko god da igra.

Poslije utakmice ćemo diskutovati poteze.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sad ce Ivanovic jos vise gladit jaja na terenu. 

Slazem se sa Adisom, uvijek sam tu kad treba pohvaliti ali trenutno je najgori desni bek u premiershipu, ako vec mora igrati guraj ga na stopera manje ce grijesiti.

Postirana slika

Postirana slika

Da vidi kako ovaj momak izgleda jer mu je danas samo u leđa gledao, ups, uzeo mu je jednu loptu hehe

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Postirana slika

Postirana slika

Da vidi kako ovaj momak izgleda jer mu je danas samo u leđa gledao, ups, uzeo mu je jednu loptu hehe

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Meni je njega zao, jbg pregazile ga godine vec, izgubio brzinu, okretnost, ne moze vise. Al eto lomi se sve na njemu jer nas vrli manager veze nema.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

On kad je bio u najboljoj formi bio je prespor za beka, izvalčila ga odbrana, sada je još stariji, sporiji, a u odbrani je pao i sve loše strane se ističu. Mislim čak da ga i previše pljuju, kriv je, ali nije jedini krivac. U egalu je sa par drugih.

Meni je njega zao, jbg pregazile ga godine vec, izgubio brzinu, okretnost, ne moze vise. Al eto lomi se sve na njemu jer nas vrli manager veze nema.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jasta nego nema burazengija, zaboravio preko noci sve ono u sta ste se ti i takvi kleli godinama. Pa 10 najmanje, kako ko

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

On kad je bio u najboljoj formi bio je prespor za beka, izvalčila ga odbrana, sada je još stariji, sporiji, a u odbrani je pao i sve loše strane se ističu. Mislim čak da ga i previše pljuju, kriv je, ali nije jedini krivac. U egalu je sa par drugih.

On kad je bio u najboljoj formi bio je neprejebiv bek, uvek sam bio siguran da ce staviti protivnickog igraca u dzep pa makar se on zvao i CR7/Mesi. Racunao sam ga u top3 na svetu. Nedostaje mi onaj Ivanovic koji dobija omalena i brza protivnicka krila na sirovu snagu i gradjenje lopte, uz mali dodatak brzog razmisljanja. Znaci ono mi je bio jedan od omiljenih delova utakmice, kada buljom otrese protivnicko krilo u pizdu materinu. u fazonu, ma koga ces ti da driblas?

Sada ga nema nigde....

Jasta nego nema burazengija, zaboravio preko noci sve ono u sta ste se ti i takvi kleli godinama. Pa 10 najmanje, kako ko

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Moras razlikovati glagol u prezentu i perfektu. Rekao sam veze nema, dakle sadasnje vrijeme, nisam rekao da nije imao veze nikad. Ovo je neoboriva cinjenica, sto tabela i prikazuje, njegov je tim na 16. mjestu iza jednog Bournemoutha npr.
Hahaha ok, obrazuj me molim te. Aha znaci nekad je znao sta radi i imao pojma o fudbalu, a sad, u sadasnjosti odnosno u prezentu nea nikakve veze lik. Zanimljivo da se tako preko noci zaboravi, meni neobjasnjivo Brate mozes rec da ga boli kurac za klub, mozes rec da je poludio od boba, mozda dodje nasmrkan na tekmu il mu jednostavno mrsko, a ima svoj neki djir sa ovim svime. Mos mi rec sta god hoces na ovom svijetu, al Nemos mi rec da veze nema, ne vjerujem eto Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Ne znam čime je zaslužio da nakon konstantno loših igara iz kola u kolo ponovo dobija šansu na beku? To ne mogu da shvatim.
Šta se dešava sa Mourinhom, zašto ne pokušava nove stvari, novu taktiku, problemi se neće riješiti sami od sebe. Zar je taj čovjek izgubio magiju i znanje koje je imao. Izvlačio je iz igrača maksimume, ostavljali su i posljednje atome snage.

Ništa više od toga nema, sve što se uradi čini se pogrešnim.

Zašto Murinjo ima toliko povjerenja u Ivanovića, je li taj čovjek slijep, šta rade Rui Faria i Holland? Ne shvatam zašto oni ne vide ono što svi drugi vide.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Najgori pojedinac trenutno od pocetka sezone, previse pusta na njegovoj strani i to svi maksimalno koriste. S druge strane u napadu je jednako los kao i iza, ocajni centarsuti,loptu salje samo iza, i sto je najgore kada se vraca nazad uvijek kasni.. Po meni je puno bolja opcija i stalno rijesenje azpilicueta na desnom boku, azpilicueta isto ispasta dosta na lijevom boku sto se tice napada, moze dati dosta vise na desnom.. Ivanovica vise nikad ne bih stavljao na poziciju beka, za stopera bi mogao konkurirati

ON je ocajan i treba da predje na poziciju stopera ili klupa,posto beka ne moze vise da igra prespor je za standarde PL...

Samo je jadno sto realno igrac koji je po onome sto je dao klubu u poslednjih 7.god dostojanstveno moze da stane uz Ceha,Terija,Lamparda,Drogbu i Esijena...itd nema fer tretman od strane navijaca pljuju ga kao poslednje govno,ono sto se vidi iz medija je gnev i prezir prema Banetu od strane navijaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.