Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Boga mi ko da je odigro utakmicu života :D Pa ovo bi u prošloj sezoni za njega bila jedna prosječna utakmica, ništa specijalno... A kakav je ove sezone ovu utakmicu dižemo u nebesa.

Kako god odigrao to ne mijenja činjenicu da je u napadu karina, i da Azpi mora desno a Baba lijevo. Tačka.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Azpi je puno bolja opcija od baneta ove sezone. Pitanje je dal je baba tako dobar, da bi bane sjedio na klupi... Probudi se bane, trebas nam

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ona scena kada je bio naprijed, a West Ham ide u kontru s njegove strane. Bane počne sprintat u obranu, gledam puž je malo brži od njega. :D

Korektna utakmica, ali treba preselit na klupu čisto iz razloga što u napadu ne nudi apsolutno ništa.

• 2 sedmice kasnije...
Preteze ga glava jebem mu klicu njegovu.Jebo nas je ove sezone malo je reci.Fkt mi Murinjo nije jasan zasto ga idalje stavlja.

Propooo. Nisi ti vise za ozbiljan fudbal Bane... Ovo je za njega sad posto na terenu samo smeta

river5.jpg

Nisam mislio ništa da pišem, ali ovo je zanimljivo

https://twitter.com/Squawka/status/648955051139067904

Tako će mi postati mrzak :( a što je najgore ne svojom krivicom. Ne može on reći nisam za prvih 11, to je trenerov posao. Nadao sam se da će se trznuti i da je loša forma prolazna ali ovo je previše.

Žao mi ga, šta bi od onog desnog beka koji je bio u TOP3 na svijetu

Stvarno ne znam kako da se opise njegova igra. Konstantno los, veceras kod prvog gola lik ga izbaci bez problema, imao je jos par losih dodavanja. Ali kakav je Mourinho, ne bi me iznenadilo da mu ponudi i novi ugovor.

Najgori igrac u historiji ovog sporta.Mislim naravno otkad je u krizi i iz koje ocito nema namjeru da izadje.Ili ne zna kako da izadje.Majko moja koja bruka od igraca,bas da se covjek zapita,sta bi od onakve igracine odjednom.

De ba Cae koji kurac vise,pa ko pokvarena ploca.Cuj nemas sta njega kriviti.OK slazem se da je Murinjo kriv sto ga stavlja,ali Ivanovic je retardiran,ne moze bas bas nista da dobro uradi.Pa ako te covjek stavi da igras,de odradi makar nesto dobro jebem ti mater nesposobnu.

• Autor

De ba Cae koji kurac vise,pa ko pokvarena ploca.Cuj nemas sta njega kriviti.OK slazem se da je Murinjo kriv sto ga stavlja,ali Ivanovic je retardiran,ne moze bas bas nista da dobro uradi.Pa ako te covjek stavi da igras,de odradi makar nesto dobro jebem ti mater nesposobnu.

Pa jašta je nego Mourinho kriv. Ako ti šef zada na poslu da nešto uradiš, a ti zajebeš, OK preći će ti preko toga i dat ti još jednu priliku. Ako još jednom zajebeš, možda ti da još jednu priliku. Ali ako zajebeš i treći put, sigurno nećeš dobiti priliku. A Bane mašala jedno 10. put ove sezone najgori na terenu, ali šef je velikodušan daće on njemu priliku i 11. i 12. i 13. put hehe.

Pa naravno da je i Murinjo kriv.Ali to nije razlog da ovaj iznova i iznova i iznova i iznova grijesi i jebe citavu ekipu svojim greskama.De makar iskoristi to ukazano povjerenje koje ti covjek pruza.Ako si vec dao taj primjer,pa ja cu na poslu dati i zadnji kap znoja i krvi da to promjenim i ne iznevjerim svog sefa,a ovog ocito boli kurac.Jebe mu se ii za svog sefa i za ekipu.Ne moze niko,ali niko toliko grijesiti kao Bane sto grijesi na utakmicama.

I da,krivim Murinja itekako zbog toga sto mu ovaj igra,ali to ne umanjuje Banetovu krivicu kao sto Cae kaze.

• Autor

Pa naravno da je i Murinjo kriv.Ali to nije razlog da ovaj iznova i iznova i iznova i iznova grijesi i jebe citavu ekipu svojim greskama.De makar iskoristi to ukazano povjerenje koje ti covjek pruza.Ako si vec dao taj primjer,pa ja cu na poslu dati i zadnji kap znoja i krvi da to promjenim i ne iznevjerim svog sefa,a ovog ocito boli kurac.Jebe mu se ii za svog sefa i za ekipu.Ne moze niko,ali niko toliko grijesiti kao Bane.

I da,krivim Murinja itekako zbog toga sto mu ovaj igra,ali to ne umanjuje Banetovu krivicu kao sto Cae kaze.

Odradio bi on posao kako treba da može, al' problem je što ne može. Očigledno ga nešto jebe u privatnom životu čim je ovako očajan, jer ne može igrač ovako grohnuti u roku od 3 mjeseca.

Opravdava ocekivanja od kapitena... Iz tekme u tekmu, ovo postaje smijurija

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Murinjo mu fino uvaliko kurac,njega svesno zrtvuje,dok Terija zastitio tako sto ga ostavio na klupi,dok sav bes i gnev navijaca ide na nersecnog Baneta koji je stvarno los jbg prosao mu zenit.

Jadan on. Žrtva trenera. Murinjo želi da ga uništi. Zaštitio je Terrya. Ovo je neka zavjera protiv Baneta. Sapunica. 

La televisia presenta..... La matador Jose Mourinho quiere destruira la Serbia fudbolista Branislav Ivanović. Očekujem da se pojavi i Gabriela Spanic, glumica hrvatskih korijena koju će matador Jose angažovati da psihički uništi jadnog Baneta.
Čuj zaštitio Terrya jer ga stavio na klupu. Nije ga zasštitio nego ga kaznio jer je loš.

Treba i ovog kazniti jer je loš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.