Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja mislim da ce Murinjo prije sebi otkinut muda nego iz prve postave maknut Baneta i Johna

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Smješno. Onda po ovome braća Neville nebi nikada ni prismrdila Unitedu. G. Nevill je imao najgori centaršut u povijesti bekova. SAF je to potvrdio, a i jedan od napadača Uniteda je bio rekao da kada on ide centrirati uopće ne ide na skok :D

Oni su Englezi, pa im to nije smetalo... Da je Bane Englez i da ima 10 puta goru statistiku, smatrali bi ga najboljim bekom na svetu. Licemeri.

• 2 sedmice kasnije...

Bane je tenk,ali i veliki gospodin. Nikada ekcese nije imao. Radi,cuti,trenira,razbija. Ako na nekog klinci trebaju da se ugledaju to je na ovu velicinu od coveka i igraca. 

Bane danas opet jedan od najboljih na terenu ,imao par dobrih ubacaja ,par dobrih intervencija  jednom je skinuo mozda i loptu za cist gol . ZAPUSIO USTA MUTAVIM NOVINARIMA

Cestitao bi mu da dobroj partiji,ali necu. Ipak su njegove igre 95& uvek takve. Standardno dobro odigrao.

Koja jebena životinja!!!! Hahaha zapinju oni nešto za njim, Mourinho se sjebao gledajući kako gramzaju likovi, žao mi Shawa mlad momak

Shaw je danas dobio traume za do kraja zivota :D Bane danas odigrao kao i uvjek ,samo je falilo da i on zatrese mrezu 

UEFA je tradicionalno, objavila kandidate za najbolji tim godine, glasanje je otvoreno, a čast da se nađu među najboljih 11 imaju dva srpska fudbalera: Bane Ivanović  i Nemanja Matić.

Kandidati za idealnih jedanaest su:

Golmani: Petr Čeh, Tibo Kurtoa, David de Hea i Manuel Nojer.

Odbrana: David Alaba, Đorđo Kjelini, Dante, Mats Humel, Branislav Ivanović, Filip Lam, Stefan Lihtštajner, Filipe Luis, Vinsent Kompani, Đerar Pike, Serhio Ramos i Tijago Silva.

Vezni red: Geret Bejl, Ilkaj Gundogan, Isko, Pol Pogba, Mesut Ozil, Nemanja Matić, Blaz Matuidi, Marko Rojs, Frank Riberi, Arjen Roben, Bastijan Švajnštajger i Jaja Ture.

Napad: Serhio Aguero, Edinson Kavani, Dijego Kosta, Falkao, Zlatan Ibrahimović, Robert Levandovski, Mario Mandžukić, Džekson Martinez, Lionel Mesi, Tomas Miler, Kristijano Ronaldo i Robin van Persi.

Možete birati više informacija za idealan tim a na osnovu glasova UEFA će proglasiti pobednika. Glasati možete ovde.

E ako opet ne bude Bane u ovom timu stvarno bruuka i sramota

Mozel ovo vise puta da se glasa ?

Sad sam poslao na ove Celsijeve fb strane da podele i glasaju za Baneta i Cecha dako to malo poguraju nasi debilni navijaci :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.