10. februar 2014.12 god. comment_162983 http://www.sportske.net/vest/transferi/bane-i-dalje-prva-meta-psz-a-166287.html Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163051 Da nije toliko dugo čekao na debi, imao bi i više :) Zato je debi bio sladji :D Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163096 Ovaj covek ce sva tri trofeja da nam donese svojim golovima :D Bane el bombadero :) Na vrijeme se raspucao . U zadnje vrijeme bas je puno zapazen naprijed ,nocas naprimer zapazeniji nego Oskar,Eto'o i Ramires zajedno . Oce Bane svima majku da posjeti :D Kakvu je zvijer Murinjo od njega napravio ,zbog jednog auta najeba se svima majke . Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163108 MIslio sam da ce dobiti crveni kada je vikao "fuck off,fuck off" ne znam kome... A mislio sam da ce i prebiti nekog :D Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163194 Najborbeniji plavi lav večeras. Baneta za kapetana kluba. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163196 navodno je danas postigao 400. gol za Chelsea koji igra pod vodstvom Mourinha,ne znam jel istina i gde kopaju ove podatke :D Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163213 Ovaj covek ce sva tri trofeja da nam donese svojim golovima :D Bane el bombadero :) Na vrijeme se raspucao . U zadnje vrijeme bas je puno zapazen naprijed ,nocas naprimer zapazeniji nego Oskar,Eto'o i Ramires zajedno . Oce Bane svima majku da posjeti :D Kakvu je zvijer Murinjo od njega napravio ,zbog jednog auta najeba se svima majke . Al eto, meni je baš zbog te situacije cijela njegova igra danas pala u očima. Nema problema, nek psuje kolko oće, mogel je i nokautirat suca, al umjesto da otiđe nazad na poziciju, ili barem da ostane na LBu pa se ostala trojka pomakne za jedno mjesto dok ne prođe napad, on je ostao uz aut liniju se borit sa sucem dok su oni već izveli aut, uslijedio je centaršut i tamo na drugoj strani je ostao sam igrač i imao priliku za gol. Prije bih to od Luiza očekival, takve dječje situacije, nego od njega. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163240 hahaha a jest im jebo mater, on kad je bijesan njega ne možeš obuzdati... pravi Srbin Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163245 Al eto, meni je baš zbog te situacije cijela njegova igra danas pala u očima. Nema problema, nek psuje kolko oće, mogel je i nokautirat suca, al umjesto da otiđe nazad na poziciju, ili barem da ostane na LBu pa se ostala trojka pomakne za jedno mjesto dok ne prođe napad, on je ostao uz aut liniju se borit sa sucem dok su oni već izveli aut, uslijedio je centaršut i tamo na drugoj strani je ostao sam igrač i imao priliku za gol. Prije bih to od Luiza očekival, takve dječje situacije, nego od njega. a jebi ga iznervirao se, vidio si situaciju on gradi loptu 10 metara od aut linije i na kraju onaj pomoćni šupak naparavi budalu od njega, pa ja bi mu otkinuo glavu ko piletu... Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163251 Al eto, meni je baš zbog te situacije cijela njegova igra danas pala u očima. Nema problema, nek psuje kolko oće, mogel je i nokautirat suca, al umjesto da otiđe nazad na poziciju, ili barem da ostane na LBu pa se ostala trojka pomakne za jedno mjesto dok ne prođe napad, on je ostao uz aut liniju se borit sa sucem dok su oni već izveli aut, uslijedio je centaršut i tamo na drugoj strani je ostao sam igrač i imao priliku za gol. Prije bih to od Luiza očekival, takve dječje situacije, nego od njega. Pa on je presao na drugu stranu skroz sekao napad,ne znam kako ocekujes da se vrati u sekundi na svoje mesto,jeste izgubio vreme na svadju,ali trebala se zadnja linija pomeriti,jer je on umesto desno,otisao skroz levo (koliko se ja secam). Popizdeo jer je gradio loptu a mogao ju je odneti. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163285 Al eto, meni je baš zbog te situacije cijela njegova igra danas pala u očima. Nema problema, nek psuje kolko oće, mogel je i nokautirat suca, al umjesto da otiđe nazad na poziciju, ili barem da ostane na LBu pa se ostala trojka pomakne za jedno mjesto dok ne prođe napad, on je ostao uz aut liniju se borit sa sucem dok su oni već izveli aut, uslijedio je centaršut i tamo na drugoj strani je ostao sam igrač i imao priliku za gol. Prije bih to od Luiza očekival, takve dječje situacije, nego od njega. Pa morao se svadjat oko auta ,vidjelimo smo na kraju iz kakve glupe situacije primismo gol . Svaki je prekid za protivnika opasan kad je Luiz na terenu . Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163289 Jel uopće bio aut za nas? Meni se čini da je sudac bio u pravu. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163294 Banetu dati traku, ostatak tima olaksati za po dve nedeljne plate, Mourinha za mesecnu. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163299 Jel uopće bio aut za nas? Meni se čini da je sudac bio u pravu. Reci to Banetu ako smes :D Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163384 Nu kakav je ovo kralj, vidi ti samo face, ja ga ne bih smio pogledati kamoli šta drugo. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163396 Koliko god on bio meni drag i koliko god dobro igrao ove sezone, a zasigurno je među boljim našim igračima i ono što je najbitnije konstantan je, ali ovakvo ponašanje za jednog profesionalca je apsolutno neprihvatljivo i krajnje bezobrazno. Umjesto da se koncentrira na igru on lovi suca po terenu i tamo nekome psuje i to ne tako male psovke, a za to vrijeme protivnik stvara opasnost pred našim golom. Sva sreca da ga nismo primili. Kao što sam rekao posve neprihvatljivo i za zaborav ponašanje Baneta, a vi sada opalite po meni pa da vidim tko pripada civiliziranom svijetu, a tko šumi! Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163400 bezveze dobio žuti i to zbog svadje oko auta,to mu je 7 žuti karoton,inače interesantno je to da je sve kartone osim onog protiv sitija zaradio u drugom poluvremenu a ovaj je pao u 76 min baš u onom periodu kad je pala koncetracija čitavoj ekipi nakon čega je i wba izjednačio. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163422 Procitam ispovesti i nadjem zanimljivu. "Mrzim kada je neko los i onda napravi dobru stvar ili kaze i svi misle da je u dusi dobar,a kada je neko konstantno dobar i uradi jednu losu stvar,onda ispada da se pravi da je dobar" Zanimljivo i ovde moze da se primeni. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163551 Vi ste njemu nasli nesto da zamerate... Ajde mrs !točno to... Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163577 Nocas sam sanjao da igram protiv Baneta kosarku na all star mecu :) I ja ga pola sasta pitam da mi da svoj dres ,on mi sve govori nemam nemam .Ja mu kazem nemoj bit takva picka od coveka i tu se probudim :D Da sam nastavio da sanjam zavrsio bi bez tri zuba :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.