Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Eto o tome da Bane nece igrat :D

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kojem čovjeku, pa eno onaj gore nazva Davea španski krelac a momak igra odlično kad god mu se ukaže prililka. 

Druga stvar, jedno je igrati u odbrani gdje odgovornost enormno veća nego u napadu. To najbolje znaju oni koji su igrali fudbal

Igrao sam ja par godina fudbal tj nekih 8,bio bek,tj ta pozicija koju Bane igra,tako da znam koja je odgovornost i to stoji. Ali kao sto znamo Bane je jedan od najkonstantnijih igraca u timu Chelsea i sada najbolje kada bi mu se jedna losa utakmica gledala da odmah mora na klupu. Ipak ima neki kredit Bane na osnovu svega sto je pokazao i sto dokazuje svaku utakmicu. Mora se jednom desiti losiji dan,utakmicu nisam gledao protiv Newcastle-a pa ne mogu skroz suditi kako je odigrao, I na njegovoj temi nisam video mnogo komentara na racun lose igre,sudim po vama,tj po forumu. 

PS ja nikada nisam nazvao Aspilikuetu spanskim krelcem,niti jednog igraca koji nastupa kod nas,njegova jedina mana je sto mora da se bori za mesto sa covekom koji je kontantno dobar.

Igrao sam ja par godina fudbal tj nekih 8,bio bek,tj ta pozicija koju Bane igra,tako da znam koja je odgovornost i to stoji. Ali kao sto znamo Bane je jedan od najkonstantnijih igraca u timu Chelsea i sada najbolje kada bi mu se jedna losa utakmica gledala da odmah mora na klupu. Ipak ima neki kredit Bane na osnovu svega sto je pokazao i sto dokazuje svaku utakmicu. Mora se jednom desiti losiji dan,utakmicu nisam gledao protiv Newcastle-a pa ne mogu skroz suditi kako je odigrao, I na njegovoj temi nisam video mnogo komentara na racun lose igre,sudim po vama,tj po forumu. 

PS ja nikada nisam nazvao Aspilikuetu spanskim krelcem,niti jednog igraca koji nastupa kod nas,njegova jedina mana je sto mora da se bori za mesto sa covekom koji je kontantno dobar.

Bane je protiv Njukasla bio jedan od boljih na terenu ,a kod prvog gola su se on i Teri nesto zbunili :D Usput nije Wisey mislio na tebe da si nazvao Asipilikuetu krelcem ,nego na mene :D  

PODRSKA ZA BANETA , neki bi na klupu da ga smjeste za jednu losu partiju a u ekipi imamo igraca koji odkad je pocela sezona nisu odigrali jednu dobru partiju :D 

Bane nije nista kriv,ekipa je u raspadu bezidejna 90.minuta ovde je mnogo dublji i veci problem same ekipe i trenera stoga je logican splet okolnosti.

Pa likovi nisu uspjeli za meca da stvore pravu sansu .To dosta govori ,tim koji vrijedi preko 200 miliona ne moze protiv VBA sansu da stvori 

Pa likovi nisu uspjeli za meca da stvore pravu sansu .To dosta govori ,tim koji vrijedi preko 200 miliona ne moze protiv VBA sansu da stvori 

Ja to prica,jako dugo ovde vecina ljudi su mazohisti zive u lazima,Celzi nema nikavu igru od svih TOP ekipa igramo najgori fudbal,po Igrackom kadru uz Siti smo bez premca....jako sam zabrinut ovaj fudbal je identican nalik fudbalu kod Boasa,DiMate,da kazem kod Beniteza je bio malo bolji...jednostavno ekipa nam ima Defanzivni mentalitet koliko samo vracaju loptu u/nazad.

Jeste li vi skontali koliko je Bane beskoristan u napadu?

Točno se vidi kako protivnici uopće ne obračaju pažnju na njega jer znaju da neće ništa napraviti.

Kada centrira, prvi protivnik (kojeg bi lopta trebala preletjeti) izbija s glavom bez problema.

Mislim da je jučer imao 1 dobar ubačaj od kojih 10. I tako svaku utakmicu.

odigrao je jucer koda igra u nekoj lokalnoj županijskoj ligi, zadnji par tekmi njegovih daleko ispod prosjeka! mislim da bi bilo vrijeme da se zapita o sebi i svojoj formi!

Ova priča da ne zna centrirati je glupa. Pa da je Beckham juče nabacivao lopte kako mislite da ljudi od metar i žilet poput Williana i Hazarda ili mršavi Oscar i Eto'o dobijaju zračni duel protiv gorostasa iz odbrane WBA ? I to se dešava svaku utakmicu.

Ova priča da ne zna centrirati je glupa. Pa da je Beckham juče nabacivao lopte kako mislite da ljudi od metar i žilet poput Williana i Hazarda ili mršavi Oscar i Eto'o dobijaju zračni duel protiv gorostasa iz odbrane WBA ? I to se dešava svaku utakmicu.

To sam i ja primjetio :) Oni "snagatori" nebi mogli dobit duel sa kokoskom :D Mora Lampard kao nekad da ulazi u 16-erac i trese mreze

Ima i toga ali realno centarsut mu je jako los , sigurno njegova najslabija karika . 

Imao je on 9,10 asistencija pre par sezona, kad su Drogba i Nico bili zaduzeni za napad. Nije on zaboravio da centrira, ali je i sistem igre drugaciji. Tamo gde njegovi centarsutevi zavrsavaju, na prvoj stativi, nikad nema igraca Chelsea-ja. 

Imao je i Torres preko 20 golova u Premiershipu , nije on zaboravio da zabija nego je sistem igre drugaciji . 

Da je ne znam ti kakav sistem igre ne mogu 9 od 10 centarsuteva zavrsiti na glavi prvog igraca do njega a nerijetko ga i izblokiraju . 

Bolje da je Azpi igrao desno a bane lijevo ove dvije tekme. Ivanovicu bi bilo isto, defanzivno bi obavljao koliko-toliko a u napadu ostao isti, sto se tice centarsuteva. Dok Azpi bi mozda sta i pogodio sa svojim ubacajima, odavno se zna da ima bolje ubacaje od baneta, sto i nije tesko.

Smješno. Onda po ovome braća Neville nebi nikada ni prismrdila Unitedu. G. Nevill je imao najgori centaršut u povijesti bekova. SAF je to potvrdio, a i jedan od napadača Uniteda je bio rekao da kada on ide centrirati uopće ne ide na skok :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.