24. oktobar 2013.12 god. comment_148474 Šta je ovom čovjeku Mourinho uradio pa ovaj igra ko lud. Morat ćemo uraditi intervju sa Banetom da nam otkrije tajnu! Između ovih riječi ti fali riječ "opet" ;) Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148800 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/zastava-za-naseg-baneta-151591.html Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148855 Nu kako je odigrao protiv Citya, zvjerski, nemam riječi. Volim ga ko brata. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148872 Danas najbolji pojedinac ,igra se non stop vrtila oko njega i Torresa , a imao je par sjajnih driblinga boljih no azar :D Ovi su se tolko usrali ne znam jesul dva puta napali na Baneta .Vidio se malo umor kad mu je trebalo 2 minuta da se vrati iz napada u odbranu al sve u svemu sjajan ,jos je i zastava viorila u njegovo cast :P Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148916 Po sred Londona Srpska zastava sa ispisanim imenom rodnog grada. Zasluzio je Bane sve moguce pocasti. A i svaka cast ljudima koji su mu ukazali tu cast. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148945 Po sred Londona Srpska zastava sa ispisanim imenom rodnog grada. Zasluzio je Bane sve moguce pocasti. A i svaka cast ljudima koji su mu ukazali tu cast. Indid, velika stvar. Mogu misliti kako mu je srce lupalo. Zato je i igrao onako dobro. Uz Torresa najbolji naš igrač. Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_148998 Kako volim ovu zvjerku, ta borba i žar, to malo igrača ima, svaka čast, koliko je puta samo probio, uzeo loptu i uklizao, bravo! Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_149108 Kada mu je zastava dala samo dodatnu snagu i volju,zamislite sta bi bilo da jednom na sluzbenoj utakmici ponese kapitensku traku (ako ne igraju Terry ili Lamps),pa dao bi het trick iako igra beka :D Lud je Bane 100%. Pozitiva skroz. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149120 Ma igračina naša...sjecam se kada je postigao ona dva gola protiv Liverpoola na Anfieldu u Ligi Prvaka,ta utakmica mu je bila fantastična a sve posle toga je istorija koju ispisuje naš Bane. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149162 Branislav Ivanović nakon okončanja karijere razmišlja o političkom angažmanu. Voleo bih biti gradonačelnik Sremske Mitrovice jednog dana, ali rano je sada o tome, rekao je za B92. Kralj. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149163 Jao, nemoj molim te u politiku, ima da baci senku na sve što je učinio u karijeri. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149178 Branislav Ivanović nakon okončanja karijere razmišlja o političkom angažmanu. Voleo bih biti gradonačelnik Sremske Mitrovice jednog dana, ali rano je sada o tome, rekao je za B92. Kralj. Cae, lupaj sta god hoces, gde god hoces, al nemoj mi Banetovu temu skrnaviti svojim glupostima. Hvala unapred. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149179 Da l' me zebavaš da sam se opet upecao na Caetove izmišljotine. #-o Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149182 cae da ostane poslednji čovek na planeti i dalje bi trolao :D Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149193 Ma ovo sam napisao samo iz razloga toga što sam čeko Whispera da se javi da me demantira haha. Al nemojte da vas čudi ako jednog dana bude gradonačenik svog rodnog grada ili možda naslijedi Nikolića na poziciji predsjednika Republike. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149209 Da l' me zebavaš da sam se opet upecao na Caetove izmišljotine. #-o Odkad "al nemoj mi Banetovu temu skrnaviti svojim glupostima." znaci da sam se upecao ? Gluposcu se karakterisu uglavnom izmisljotine ;) Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149210 Odkad "al nemoj mi Banetovu temu skrnaviti svojim glupostima." znaci da sam se upecao ? Gluposcu se karakterisu uglavnom izmisljotine ;) Ja kažem za sebe da sam se upecao, pročitaj pažljivo. :D Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149212 Bane mora da skace sad od srece sto je dobio priliku da odmori :D Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149921 Kako prenosi Dejli Star, Murinjo je najviše razočaran u igre Davida Luiza, Branislava Ivanovića i Edena Azara u duelu sa "svrakama", a Srbinu zamera da nije dobro čuvao Joana Gufrana, pre svega u situaciji kada je Francuz postigao vodeći gol za Njukasl. U narednim utakmicama umesto Ivanovića starter na desnom beku biće španski internacionalac Cezar Asipilikueta. Umesto Davida Luiza na mestu štopera ponovo će igrati Gari Kejhil, dok će Edena Azara zameniti Andre Širle. Čelsi je trenutno na deobi drugog mesta u Premijer ligi, zajedno sa Liverpulom. Oba sastava imaju po 20 bodova, čak pet manje u odnosu na vodeći Arsenal. Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=112981 E jbg najbolje sada da zbog jedne losije partije Bane je najveci krivac. Ili su budalastine ili je Mou skrenuo... ali verovatno je ovo prvo, Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149931 Ma ovo su budalastine.Ako nisu neka ga nek proba onog krelca spanskog ,pa ce ga ubrzo maci iz ekipe kad krene rukom da igra umesto nogom :D Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149933 Nema zajebancije kod Josea, ako je loše odigrao sasvim je normalno da će priliku dobiti neko drugi u sljedećem meču. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149941 Nema zajebancije kod Josea, ako je loše odigrao sasvim je normalno da će priliku dobiti neko drugi u sljedećem meču. Da baš... :-h Kao što je slučaj i s Hazardom bio kroz nekoliko kola. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150058 Nema zajebancije kod Josea, ako je loše odigrao sasvim je normalno da će priliku dobiti neko drugi u sljedećem meču. Da to stoji,ali ipak moramo imati neke realnosti...ne mozes suditi isto coveku koji igra na 10 odlicnih utakmica 1 losiju partiju (a prethodna losa partija mu je bila ona u polufinalu kupa protiv Swansea) i coveku koji malo igra dobro,malo igra lose. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150060 Kojem čovjeku, pa eno onaj gore nazva Davea španski krelac a momak igra odlično kad god mu se ukaže prililka. Druga stvar, jedno je igrati u odbrani gdje odgovornost enormno veća nego u napadu. To najbolje znaju oni koji su igrali fudbal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.