Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

1511184_10151869026458931_1320141482_n.j

1531885_733265673351067_1825453374_n.jpg

Ocekujem brz oporavak i da vec na terenu bude u srijedu :) 

Mourinho reports that Ivanovic's injury is painful but not serious. #CFC

Sve i da bude spreman za sledeci mec, ne treba rizikovati. Verujem da ce mu Mou dati tih par dana vise da se potpuno zaleci. 

Vest koja mi je ulepsala dan, realno :D

Nek odmori koju da protiv Uniteda bude na zadatku.

Azpi odlican, tako da nebi trebao mnogo primjetiti se njegov izostanak.

Zao mi je sto na ovakav nacin izostaje,ali dugo zelim da se malo odmori jer covek svaku utakmicu potrosi zadnji atom snage.Kad bi napadaci se trudili i davali kolko daje Bane pljustali bi golovi,ali naravno to su gospoda koja se vuku po terenu.

Lazunja Mou da se Bane povrijedio ozbiljno :D To on malo da razveseli Mojesa u ovim teskim danima :) Ako jeste nema veze ,vise nam treba za utakmice posle januara i onako sad ne igramo protiv ekipa koje imaju neki napad .Juce se vidilo da fale Bane i Lampard kod protivnickih kornera :D Nema ko loptu da izbije ,da nas Bog nije pogledao primili bi dva komada 

Kako ce biti zeljan "krvi" da se tako izrazim posle ovako velike pauze.Nije ovolko izostajao jos od njegovog transfera.

Vratice se Bane za mec sa Junajtedom 100 % :D

• 2 sedmice kasnije...

Ivanović - ''Jako mi je drago što je moj sanarodnjak došao nazad u Chelsea. Dogonio mi je dobre rakije. Večeras ćemo se sašiti. Naručio sam nam neke kurve u Matićev apartman u hotelu. Gorit će nam. Samo da mi žena ovo ne pročita''.. Objavio Bane na twitteru.

Lazunja Mou da se Bane povrijedio ozbiljno :D To on malo da razveseli Mojesa u ovim teskim danima :) Ako jeste nema veze ,vise nam treba za utakmice posle januara i onako sad ne igramo protiv ekipa koje imaju neki napad .Juce se vidilo da fale Bane i Lampard kod protivnickih kornera :D Nema ko loptu da izbije ,da nas Bog nije pogledao primili bi dva komada 

Znam Murinja u dusu :D 

Dobar danas ,moze se reci i odlican ako je trenirao samo dva dana ,mnogo lopti je skinuo ispred Junajtedovih fudbalera .Ali najaca situacija kad je stisnuo Januzaja pored aut linije i sve ga udara po ledja kao da nece :D

Odlican danas .Sjajan u odbrani u napadu nesto nije bio vidjen.Mogao mi je onaj dres postom poslat a ne da ga daje debelim Englezima :D On i Murinjo izdominirali desnom stranom  zadnjih 20 min :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.