Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Netko reče ovdje da je Joe trebao Sulejmanija istjarati uz aut liniju. Pa ljudi Joe ima 35 godina, sa brzinom je na vi, i ono je bio jedini način da Joe zaustavi Miralema. I svaki igrač Srbije bi isto ono učinio...
A prvo da pošaljem srnu u 3 lipe pm zato što je cilu utakmicu bio za kurca, jebem njega i njegove centaršute, da je ubacio iz kornera kako Bog zapovida sad uopće ne bi spominjali Šimunića.... 

Ne mogu da verujem da postoje budale bez grama mozga u glavi koji opravdavaju onakav potez Simunica. Pa kako vas bre nije sramota ?! Imate li vi oci, ili ste kod istih slepi ?! Da ga onako mucki sutne preko obe noge i vama je to u redu ?! Ne mogu da verujem da citam tako nesto... 

Ne mogu da verujem da postoje budale bez grama mozga u glavi koji opravdavaju onakav potez Simunica. Pa kako vas bre nije sramota ?! Imate li vi oci, ili ste kod istih slepi ?! Da ga onako mucki sutne preko obe noge i vama je to u redu ?! Ne mogu da verujem da citam tako nesto... 

Napravio bi to isto i Subotić i Ivanović. I bilo tko. Šimunić je imao namjeru zaustaviti Sulejmanija, doduše ne opravdavam onako grub start. Ali kako kažu cilj ne opravdava sredstva, hvala Bogu Sulejmani je čitav. Bilo prošlo, ne ponovilo se. 

Whis, to bi napravio svaki normalan igrač, jer drugog načina nije bilo, a da ga pusti pa da ide sam na Pletikosu, to ne može dopustit, Šimunić se nije ni protivio crvenom kartonu, kasnije se ispričao Sulejmaniju i ja ne znam šta tebi više treba, da je to napravio bilo koji srpski igrač da bi isto tvrdio

Ajde evo što si mene uvrijedio, ništa zato, ali jesi li vidio reakciju Ivanovića???? Zaštitio ga je dijelom jer i on dobro zna da bi i on to isto napravio i zaključak je da ni on nema grama mozga. A ja vjerujem da bi i ti isto. 

Ako se želiš vrijeđati slobodno reci da više ne komuniciramo. 

Jucerasnje utamice i Ivanovica sto se tice,i narvno brutlnog starta Šimunica,ono bi svaki obrambeni igrac srbije napravio da je kojim slucajem tako neko od nasih napadača bio u punom sprintu,sto se tice da ga je Šimunic mogao izgurat do aut linije to su gluposti ni puno mladi ni brzi igraci to nebi uspjeli a kamoli jedan Šimunic koji ima vecc 35 godina,jucer je odigrao fantasticnu utakmicu,start nijeza pohvalu i malo je reč da je krvnički ali drukacije se nije moglo ako se je zeljelo otici ne porazen sa Markane!

Ivanovic je u cijeloj situaciji i u onoj guzvi nakon prekrsaja pokazao dozu zrelosti tako da se nadam da od njega mozemo ocekivati jos puno dobrih stvari u Chelseu!

A Matic sa onakvom igrom nam ne treba,totalno ne potreban faul i ne promišljen!

Jel dobio crveni? Je. Jel bi to napravio svaki drugi igrač Šimunićevog profila u takvoj situaciji? Bi. Jel nogomet balet? Nije. Jel Šimunić dovoljno iskusan da zna da takav start neće opasnije ozlijedit igrača? Je. Jel ti više krivo što nakon toga nije zabijen pogodak nego što je Sulejmani na podu u bolovima? Je.

Dakle, stavljam se u poziciju Šimunića... na mene ide igrač, jedno 5 puta brži od mene, zadnji sam igrač obrane, a on još ima 2-3 suigrača kojima može dodat. Dovoljno sam iskusan da znam ne pogodit ga u gležanj ili negdje gdje je opasno i znam da ako ga pogodim višlje da će pasti i neće mu praktički ništa biti. Osamdeseta je minuta. Hoću li to napravit? A ne neću...

To sve ide na Šimunićevu sramotu, i uvijek se treba izbjeći ako može, ali je za reprezentaciju puno značilo.

Nego, vratimo se mi Ivanoviću, odigrao je kao tenk, kako mi je bio smiješan kad se bacio uz korner liniju da ne ode u one reklame xD

A zasto je onda i laktom udario Sulejmanija?
Start sa dve noge + lakat. Krvnicki start, lagano je mogo da mu slomi nogu. Isao je sa namerom da ga povredi.

A zasto je onda i laktom udario Sulejmanija?
Start sa dve noge + lakat. Krvnicki start, lagano je mogo da mu slomi nogu. Isao je sa namerom da ga povredi.

Ma išao je sa namjerom da mu ozlijedi sina od trećega nerođenog sina. 

Mozete vi da nalazite milijardu nacina i razloga da ga opravdavate, time cete samo dokazati koliko ste zaslepljeni. Mogao je da ga odgurne, povuce za dres, za ruku, da ga malo spotakne i efekat bi bio isti. Ali on je umesto svega toga odabrao onakvo divljastvo. Ne daj Boze da je neko to napravio Hazardu dok je vukao kontru za pobedu Plavaca... 

Da se i ja oglasim povodom ovog starta Šimunića koji je u jednu ruku pametan jer je zaustavio kontru a najvjerovatnije i go. Mislim da bi vecina igraca ovo isto uradili. Jedini nacin da se zaustavi ovakva kontra je namjeran faul, a za namjeran faul se dobija crveni karton, zasluzeno.

Ovo nije bio starta sa dvije noge, sa ledja, niti start kopackom u noge sa ciljem da se povrijedi protivnik, nego je Šimunić namjerno podigao nogu preko koje je Sulejmani pao, samo da bi zaustavio kontru i najvjerovatnije poraz... Šimunić je znao da će za ovakav faul dobiti crveni...

http://www.youtube.com/watch?v=Sl_1kOgdPv0

Ako se već odlučio za rušenje, to je bio jedini način.

Čuj povući za rukav. HAHA

Sad će ga on vući za rukav ko kakva tetkica, a ako mu pobjegne, jbg onda.

Nema tu cile mile.

Čuj opravdavati ovakav start. Pa dobio je zasluženi crveni karton. Sve je jasno i diže se bespotrebna hajka.

"Mogao mu je nogu slomiti." LOL

"Išao je s namjerom da ga povrijedi." LOOL

Stvarno se diže nepotrebna hajka na Banetovoj temi, čovek se izvinio, rekao "neću više" i kraj priče. :))

Da, isao je sa namerom da ga povredi zato sto je Mihajlovic izvrsio sve tri izmene, a Matic je bio iskljucen. I kad je vec znao da ce dobiti crveni ako napravi faul onda bolje da povredi i protivnika da bi opet imali igraca vise. Ne pada mi na pamet da se prepucavamo ovde, ali samo kazem da ovakav start nije za nikakvo opravdanje.

Kako se juce derao na sudiju :D nije to specificno za njega,ali sam umro od smeha kada je napravio besnu facu i govorio "Howard" :D kraljina je,kraljina! Ne mogu nigde da nadjem taj snimak na netu,steta.

legenda je Bane,obozavam ga. Ko zna Whisp,vrlo moguce :D i ja Wisey :) 

Hvala Chiba na snimku :D ima da ga tagujem na fb :D hahahhahaha

Bane je obicno miran, ali ove sezone je drugaciji. Mislim da mu odgovara raditi sa Mourinhom i vjerujem da je upitanju velika motivacija.

Moguce da ovo bude njegova najbolja sezona u Chelseau do sada, iako je imao strasnih sezona...

Vrlo vazan igrac za nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.