24. septembar 2013.13 god. comment_145454 Gledao sve utakmice, a ništa nije vidio. Džaba si gledo. Ma lako za mene bitno da si ti sve vidio. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145456 Azpi je malo bolji od Baneta prema naprijed, samo zbog brzine, dok je Bane avion za njega prema nazad. Da ne pričam koliko je fizički bolji i koliko više može sudjelovat u prekidima, bilo pred našim, bilo pred suparničkim golom. Ali ne treba Ivanoviću ni prekid da zabije gol, može on i ovako ;) Centaršut je isto Banetova prednost ako se mene pita ali zna i Cesar dobro potegnut. Druga stvar - kad u ekipi imaš razne Oscare, Hazarde, Mate, Williane, ne treba ti da imaš oba beka ofenzivnog profila (Cole je dovoljan). Najbolja solucija: Nakrcat desnu stranu ofenzivcima i dati im više slobode i objasnit da imaju brdo iza sebe i da se ne brinu za kontre. Azpiju dat priliku svaku treću tekmu, nekad i kao zamjena, jer, Bane ima i tu prednost da ako Mourinho zaželi izvadit stopera može komotno Azpija ubacit umjesto istog i napravit malu rošadu u obrani s Banetom kao stoperom. Slatke brige. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145461 Pa zato ce desno Mata igrati koji je slabiji defanzivno i od Oscara i Edena. Sto prodje Bane ce da raskine :D Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145470 Promašena je poanta početka rasprave Bane mora ić u rotaciju sa stoperima jer uskoro će mu se počet događat stvari koje su se dešavale Fereiri pa Bosingwi. I sami ste napisali kada dođe malo jači igrač (do sada je to bio Ribery) da ivanović ima poteškoća u obrani. Netko je napisao da je Bane trenutno jedan najboljih igrača Chelsea i to je točno no koliko toga jre zbog defanzive a koliko zbog ofanzive. Da se razumijemo meni je Ivanović jedan od najdražih igrača Chelsea trenutno no neke stvari su vidljive htjeli vi to priznati sebi ili ne one su tu. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145711 Ove sezone kod Baneta sve je za čistu desetku, osim centaršuteva. Jedino s tim dijelom nisam zadovoljan. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145714 Ove sezone kod Baneta sve je za čistu desetku, osim centaršuteva. Jedino s tim dijelom nisam zadovoljan. Nema brate, kome ni nabaciti. A to je i sam Jose spomenuo poslije Fulhama. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145923 Kriv za prvi gol, i onda dobro izbacivanje lopte ispred paulinha. Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146584 Fudbalski savez Engleske izdao je ograničeno izdanje mape londonskog metroa na kojoj su stanice u tom gradu dobile imena legendarnih fudbalera i trenera. Savez i londonska podzemna železnica su na taj način obeležile 150. godišnjicu dve organizacije, a svoje mesto su zauzeli i Nemanja Vidić i Branislav Ivanović. Bravo Bane :) naravno tu su jos neka imena,medju njima i grande Didi. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/240793/Srpski-igraci-u-drustvu-velikana-Bane-i-Vidic-dobili-metro-stanice-u-Londonu Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146599 Jos malo pa ce i Buckingham Palace preimenovati u Branislav palace :) Uvrsten je u tim kola LP zajedno sa Luizom i Ramizom Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147315 Svaka cast za trud ! Inace, iskopao sam mali isecak sa njegovog vencanja. Pa ko voli... http://www.youtube.com/watch?v=pFDX1diiqB4 Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147834 Ponosan na kapitena!!! Tokom citavog meca sa Makedoncima dobijao ovacije od publike. Ostao i bez oba dresa. Jedan poklonio devojcicama u poluvremenu, drugi razmenio s nekim Makedoncem Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148272 Večeras jedan od najboljih. Možda uz Hazrda i najbolje. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148277 Dovoljno je rekao komentator,levu stranu cuvaju Shurle i Aspilikueta,a desnu Bane sam ;) standardno dobar,sta drugo reci. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148340 Draxler se nije usudio, cak ni pokusati proci pored Baneta. Najbolji desni bek sveta,trenutno. Bane sila! Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148345 Odmara li ovaj covjek kad :D ? Izgleda samo kad spava :) Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148385 Šta je ovom čovjeku Mourinho uradio pa ovaj igra ko lud. Morat ćemo uraditi intervju sa Banetom da nam otkrije tajnu! Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148457 Šta je ovom čovjeku Mourinho uradio pa ovaj igra ko lud. Morat ćemo uraditi intervju sa Banetom da nam otkrije tajnu! Odmah ga i pozdravi :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.