Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

- Nemanja igra veoma dobro, ali i dalje može da napreduje. On je tip igrača koji vodi igru, nudi se, traži loptu, ide napred i mnogo je napredovao u odbrani - hvali Ivanović saigrača i prijatelja, prenosi sajt Čelsija.

Ivanović očekuje da će Matić ostaviti dubok trag u Čelsiju. - On može biti vrlo važan za nas. Potpisao je ugovor na pet godina, tako da je njegova budućnost ovde i korak po korak sigurno će postati jedan od najvažnijih igrača Čelsija.

Kapitenu srpske reprezentacije je, naravno, i na privatnom planu važan povratak Matića.

- Bio mi je najbolji prijatelj kada je prošli put bio ovde, tako da na njegov povratak gledam kao da mi se brat vratio. Provodimo vreme zajedno, sjajno je što je opet ovde i mnogo mi je lakše sa njim. I kao igrač i kao osoba Matić je potpuno sazreo u Portugalu, primetio je Ivanović. - Sada je pravi igrač. Vratio se posle dve i po godine iz Portugala gde su ga ljudi voleli i gde je igrao odlično, tako da ima mnogo više samopouzdanja i drugačiji stav. Kada sam ga opet video izgledao je jači i veći, a to je zbog toga što je igrao konstantno i što je izgradio samopouzdanje i bio motivisan da napreduje.  Na njegovoj poziciji u Čelsiju ima nekoliko igrača, a na šefu je da izabere ko je najbolji - rekao je Ivanović. 

http://www.youtube.com/watch?v=yuOjB-C_UgY FLY FLY BABY :D 

KAPITENU jebo si Shitiy .Majstor ,citav mec odigrao perfektno.Bravo Majstore .Covek za velike utakmice .Rekao sam ja da ce ga on metnunt veceras.

Siti je strašan, ali je Bane strašniji! najaci naslov

Siti je strašan, ali je Bane strašniji! najaci naslov

ne najači naslov, po meni, je City više nije nevin xD

A Bane naravno dominira

Koji jebeni tenk na desnoj strani! Nitko pored njega proša nije... Grabi i čisti šta stigne plus pogodio za pobjedu.. Ma legenda!

S ovim golom postao 3. najbolji strijelac premierlige po zabijenim golovima iz otvorene igre za obrabenog igrača

Vječna lista:

1. John Terry 18

2. Gary Cahill 17

3. Ivanovic 15

Što jes jes - u dobrom je društvu :sal:

prvo čestitke direktoru obrane

pa koliko si moćan bio danas, sve ti u fullu bilo...toliko žestine, nekako vjerujem da ga je naložilo i to što je bilo nekoliko "njegovih" na terenu, a i kolega mu iz regije pa da se pokaže :D

jebote sve kontam nešto, pa i naš igrač da je htio proći po onoj strani u smjeru našeg gola mislim da bi ga bane slomio..eto toliko me se dojmio...

definitivno ga već sada mogu prozvati (uzimajući u obzir da igra obranu pa i nije u mogućnosti zabiti mnogo golova) nasljednikom drogbe u ekipi- naravno u vidu zabijanja extra važnih pogodaka u najbitnijim i velikim ogledima

BRAVO BANE SRBENDO, ljubi te drogba 11 :D iskrene čestitke od srca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.