27. januar 2014.12 god. comment_160480 Odlican danas .Sjajan u odbrani u napadu nesto nije bio vidjen.Mogao mi je onaj dres postom poslat a ne da ga daje debelim Englezima :D On i Murinjo izdominirali desnom stranom zadnjih 20 min :D hahahahahahahahaha e upravo to, koji su kraljevi koji su ono fazoni ne vjerujem :D Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160693 - Nemanja igra veoma dobro, ali i dalje može da napreduje. On je tip igrača koji vodi igru, nudi se, traži loptu, ide napred i mnogo je napredovao u odbrani - hvali Ivanović saigrača i prijatelja, prenosi sajt Čelsija. Ivanović očekuje da će Matić ostaviti dubok trag u Čelsiju. - On može biti vrlo važan za nas. Potpisao je ugovor na pet godina, tako da je njegova budućnost ovde i korak po korak sigurno će postati jedan od najvažnijih igrača Čelsija. Kapitenu srpske reprezentacije je, naravno, i na privatnom planu važan povratak Matića. - Bio mi je najbolji prijatelj kada je prošli put bio ovde, tako da na njegov povratak gledam kao da mi se brat vratio. Provodimo vreme zajedno, sjajno je što je opet ovde i mnogo mi je lakše sa njim. I kao igrač i kao osoba Matić je potpuno sazreo u Portugalu, primetio je Ivanović. - Sada je pravi igrač. Vratio se posle dve i po godine iz Portugala gde su ga ljudi voleli i gde je igrao odlično, tako da ima mnogo više samopouzdanja i drugačiji stav. Kada sam ga opet video izgledao je jači i veći, a to je zbog toga što je igrao konstantno i što je izgradio samopouzdanje i bio motivisan da napreduje. Na njegovoj poziciji u Čelsiju ima nekoliko igrača, a na šefu je da izabere ko je najbolji - rekao je Ivanović. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161007 http://www.youtube.com/watch?v=yuOjB-C_UgY FLY FLY BABY :D Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161082 Najjači je ovaj mali crnjo boli ga kurac ovaj pao pored njega a mali jede :D Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161602 Kakva golcina, i to levom slabijom nogom, ako se to tako u njegovom slucaju moze reci. udarih glavom u plafon od srece, BANE LEGENDOOOOOOO!!!! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161607 Majstor, legenda, admiral !!!! Pored "svemocnog" Tourea u cosak, a Hart kadar nevera. ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161622 KAPITENU jebo si Shitiy .Majstor ,citav mec odigrao perfektno.Bravo Majstore .Covek za velike utakmice .Rekao sam ja da ce ga on metnunt veceras. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161635 Bez greske veceras. Objasnio i pokazao zasto ga Mou toliko ceni. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161644 Bane ponovo pokazao kakva je igračina,naklon do poda majstore ^:)^ Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161656 E momci jel ova slika baneta od danas? mislim da nije, vidi se da je vrijeme kisno, a veceras je bilo bas lijepo Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161666 Pokazao dečkima iz repke kako kapetan igra :D Bravo Bane legendo! Jedan od najsigurnijih igrača! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161671 Branislav Bog Grtalica Ivanović ! Ali kako je otresao fudbalere City-a u odbrani pogotivo Jovetića pred kraj meča pa to su piševi bili. Treba li uopšte komentarisati onu golčinu ?? Bravo igračino ! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161674 Siti je strašan, ali je Bane strašniji! najaci naslov ne najači naslov, po meni, je City više nije nevin xD A Bane naravno dominira Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161685 Koji jebeni tenk na desnoj strani! Nitko pored njega proša nije... Grabi i čisti šta stigne plus pogodio za pobjedu.. Ma legenda! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161689 oooooooooooooooooooooooooooooooooo BANE LEGENDOOOOOOOOOOOO! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161712 S ovim golom postao 3. najbolji strijelac premierlige po zabijenim golovima iz otvorene igre za obrabenog igrača Vječna lista:1. John Terry 18 2. Gary Cahill 17 3. Ivanovic 15 Što jes jes - u dobrom je društvu :sal: Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161731 Pa ovaj se plavi lav pretplatio na krucijalne golove, kakva jebena radost. Bravo Branislave. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161750 Ovdje se ne treba puno pisati, jer ne postoje riječi kojim se ovaj srpski tenk može opisati. Prejak i predrag igrač. BANE <3 Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161793 prvo čestitke direktoru obrane pa koliko si moćan bio danas, sve ti u fullu bilo...toliko žestine, nekako vjerujem da ga je naložilo i to što je bilo nekoliko "njegovih" na terenu, a i kolega mu iz regije pa da se pokaže :D jebote sve kontam nešto, pa i naš igrač da je htio proći po onoj strani u smjeru našeg gola mislim da bi ga bane slomio..eto toliko me se dojmio... definitivno ga već sada mogu prozvati (uzimajući u obzir da igra obranu pa i nije u mogućnosti zabiti mnogo golova) nasljednikom drogbe u ekipi- naravno u vidu zabijanja extra važnih pogodaka u najbitnijim i velikim ogledima BRAVO BANE SRBENDO, ljubi te drogba 11 :D iskrene čestitke od srca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.