Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne mogu nikako da se slozim sa njegovom ocenom protiv Basela,pored Oscara on je bio nas najbolji igrac na utakmici,ocena je premala,ali to nije toliko ni bitno.

Nadrndani Bane opet nas najbolji igrac na mecu :)

Ovaj Bane je u odličnoj formi trenutno, ima ga po cijelom terenu. Važno da je on opet poludio jučer na trenutak :D

Ovaj Bane je u odličnoj formi trenutno, ima ga po cijelom terenu. Važno da je on opet poludio jučer na trenutak :D

Ja sam ga posebno zavolio otkako je glumio negativca u Vitezu tame.

Daleko najenergičniji naš igrač u ovih nekoliko kola, pogotovo kad ne ide sa rezultatom vidi se ogromna želja kod njega što prenosi i na svoje suigrače. Teško bi mi bez našeg Baneta, naše zvjerke. ;) Da ne govorim kako je odigrao ovu zadnju, nema gdje da ga nije bilo. Ofanzivno smo puno jači na desnoj strani, kamo puste sreće da Cole tako igra na lijevoj prema naprijed kao Bane.

Međutim, i Dave je sjajan bek, ne treba ga zapustiti, ograničiti samo na kupove i tako mali broj utakmica. Volio bih da Jose počne rotirati što skorije, trebat će nam to u budućnosti jer imamo širinu, imamo kvalitet.

Komentator na mecu protiv Fuhlama je rekao jednu jako pametnu stvar:

"Najbolji nacin da igrac pruza maksimum tokom cele sezone je taj da ne igra na svakom mecu"

Koliko sam samo ponosan sto je Bane nas igrac,posle one izjave Mourinhna. Zver,zver od igraca.

Koje izjave ?

Procitao sam :D

Buduci kapiten Plavaca  :x  :x  :x  :x

Komentator na mecu protiv Fuhlama je rekao jednu jako pametnu stvar:

"Najbolji nacin da igrac pruza maksimum tokom cele sezone je taj da ne igra na svakom mecu"

Istina jest da bi mu godila rotacija no nekako sam mišljenja da on više nije prvo i pravo riješenje za beka.

Lani je odlično igrao na stoperu.

Pao je drastično na brzini a Aspi ima preciznij centaršut te je skloniji ofenzivnijoj igri od Baneta pa se stvara dodatni višak i može se igrati i preko ove strane a ne samo preko suprotne di je A Cole.A što je najbitnije Aspi je dovoljno brz da uspije pokrit svoju pozicijiu iako igra poprilično visoko u ofanzivi.

Istina jest da bi mu godila rotacija no nekako sam mišljenja da on više nije prvo i pravo riješenje za beka.

Lani je odlično igrao na stoperu.

Pao je drastično na brzini a Aspi ima preciznij centaršut te je skloniji ofenzivnijoj igri od Baneta pa se stvara dodatni višak i može se igrati i preko ove strane a ne samo preko suprotne di je A Cole.A što je najbitnije Aspi je dovoljno brz da uspije pokrit svoju pozicijiu iako igra poprilično visoko u ofanzivi.

Pa dal si ti gledao neku utakmicu ove sezone ? Po onome sto pises, ne bih rekao...

Upravu je momak, Aspi je brzi od Baneta, bilo bo u redu da dobije priliku i on na toj poziciji. Banetova primarna pozicija je stoper i da gledao je Lampard utakmice Chelseaja sigurno ito uzivo onu protiv Bayerna.u Pragu

Bane je vrunski, samo mislim da bi i Apsi trebao dobiti priliku, Bane nema 25 godina a i treba se sjetiti da ga je Ribrry dobro narolao u Pragu. Nije Ribery mjerilo jer je on jedan od najboljih na svijetu ali je jedan Cole savrseno zarvorio Robbena koji se nije ni vidio. Vjarovatno je to zbog brzine.

Sa druge strane Jose cijeni Baneta koji igra odlicno i igrace se dok bude igrao ovako, ali trebao bi ga malo sacuvati i dati sansu Aspiu koji je bio odlican prosle sezone bar u nekim utakmica

Bane je uz Oscara ove sezone naš najbolji igrač i to na kojoj poziciji?? Na desnom beku, naravno, znači da dođe i Cafu iz najboljih dana, klupa mu je dok Bane ne opadne u formi. Tako da, ne treba njega slat na stopera nikako.

Jedino šta je problem, je to da Bane igra svaku tekmu. Na taj način, sagorit će već u Novembru i gotovo. Treba to malo bolje rotirati, al eto..

Ne znam samo kako vi mislite da Bane ode na klupu, dok je u ovakvoj formi. Mozda na utakmicu, dve da napuni baterije. Ali ako on igra ovako, kako treba da igra Azpi, da bi ga izbacio iz sastava ?

Ne znam samo kako vi mislite da Bane ode na klupu, dok je u ovakvoj formi. Mozda na utakmicu, dve da napuni baterije. Ali ako on igra ovako, kako treba da igra Azpi, da bi ga izbacio iz sastava ?

Pa to je to. Normalno da ga neće 10 tekmi dat na klupu.

Upravu je momak, Aspi je brzi od Baneta, bilo bo u redu da dobije priliku i on na toj poziciji. Banetova primarna pozicija je stoper i da gledao je Lampard utakmice Chelseaja sigurno ito uzivo onu protiv Bayerna.u Pragu

Bane je vrunski, samo mislim da bi i Apsi trebao dobiti priliku, Bane nema 25 godina a i treba se sjetiti da ga je Ribrry dobro narolao u Pragu. Nije Ribery mjerilo jer je on jedan od najboljih na svijetu ali je jedan Cole savrseno zarvorio Robbena koji se nije ni vidio. Vjarovatno je to zbog brzine.

Sa druge strane Jose cijeni Baneta koji igra odlicno i igrace se dok bude igrao ovako, ali trebao bi ga malo sacuvati i dati sansu Aspiu koji je bio odlican prosle sezone bar u nekim utakmica

Hahahhahaha Narolovao ga Ribery.... Da l si ti svestan svoje nesvesti ?! 

Pa nije nijednom prosao pored njega. Jedini problem je Bane imao kad je Alaba utrcavao sam iza Riberya. A i to sto ti mislis da je prosao, to je osnova odbrane od kontra-gard igre. Usmeravanje desnonogog igraca na levu stranu.

Ali ne moze bek da prati tog igraca kad ovaj krene ka sredini, pa to je ostavljanje prezne strane za svadbu, ne za centarsut...

Pa dal si ti gledao neku utakmicu ove sezone ? Po onome sto pises, ne bih rekao...

Da gledao sam sve tekme  Chelsea iz ove i predhodnih sezona(od kada je Ivanović u klubu) neke čak i uživo i znam o čemu pričam.

Što je momak rekao krivo u rečenici da ga je Ribery silovao u obrani u Pragu.

Pa Bayern je upravo najviše problema radio preko strane gdje je stajao ivanović.

Pogledaj ponovno utakmicu.

Eto i ovdje imaš odlično prikazano ključni momenti utakmice.

http://www.uefa.com/uefasupercup/season=2013/matches/round=2000456/match=2012139/postmatch/statistics/index.html#9/2013/2000456/2012139/pitch-view/plays/b0943b97-1d67-4985-9f66-2ee386515bd7

Tu su samo ključni momenti tekme prikazani 

Hahahhahaha Narolovao ga Ribery.... Da l si ti svestan svoje nesvesti ?! 

Pa nije nijednom prosao pored njega. Jedini problem je Bane imao kad je Alaba utrcavao sam iza Riberya. A i to sto ti mislis da je prosao, to je osnova odbrane od kontra-gard igre. Usmeravanje desnonogog igraca na levu stranu.

Ali ne moze bek da prati tog igraca kad ovaj krene ka sredini, pa to je ostavljanje prezne strane za svadbu, ne za centarsut...

Da l si ti svestan svoje umisljenosti ?

Bane je imao velikih problema sa Riberyem za sve ostalo sto pises nemas pokrice. Ribery je stalno ulazio u prilike. Kao sto imamo Torresljupce tako izgleda imamo i ove koji su slijepo zaljubljeni u Baneta, ti se odma nadju uvriijedjni kada neko kaze nesto protiv Ivanovica, protivargument im je ti sigurno nisi gledao niti jedu takmu ove sezone cim tako govoris.

Neki ovdje ne mogu ili nece da shvate da je Ribery jedan od najboljih igraca na svijetu i da ga je tesko cuvati. Ne moze Bane da zaustavi svaki proboj igracine kao sto je Ribery niti ovaj svaki put moze da ga predje. Bayern je upravo najopasniji kad igraju na Riberya a ne na propuhalog jednostranog Robbena. Sasvim je zadovoljavajuce zatvarao Riberya i nije mu bas pruzao dosta prostora zato smo ga mnogo puta vidjeli kako ulazi u sredinu gdje nam je pravio dosta problema.

Niko ovdje nije Banetoljubac (osim Whispera :p) ali do sada se nema sta reci Banetu. Svoj posao je uradio kako treba i svaku utakmicu je bio jedan od boljih igraca.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.