Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Mogao bi novi ugovor potpisat do 40 godine :D 

Na svakoj utakmici barem jednom ili dva puta opasno zapreti glavom, videlo se i protiv Hull-a, morali su hawkeye da koriste. Samo nek roka tenk.

Sinoc standarno dobar  nije imao nekih prodora naprijed ,ali kako i da ima kad nam ni  napad nije napadao :D 

Joj samo malo srece da je imao majstorski gol bi bio

Bravo Bane, odlično odradio utakmicu i koliko sam vidio jedini smirivao kada je Joe dobio crveni, pravi kapetan, nije išao u sukob kao neki i to mi je drago i baš sam ponosan što je plavac

Bio sam ipak na Marakani danas/juce,neocekivano drustvo me pozvalo u 4 sata,ajmo,drugar dobio na ruletu pare,i sta da radim idemo... Bane je masina,najbolji pojedinac Srbije,on je dusa reprezentacije,maestralno je odigrao,imao par lepih prodora,vrhunski,jedan od najboljih igraca na svetu na njegovoj poziciji,odusevio me je. 

Inace ispred stadiona sam video i lika u dresu Chelsea naravno sa natpisom Ivanovic :D 

Po pički??

pa da 

Od koga??? Kolarova, Nastasića??? Polako

pomalo od svih :P Mozda bi i Mamic sisao da mu opali koji samar :D :D 

Netko reče ovdje da je Joe trebao Sulejmanija istjarati uz aut liniju. Pa ljudi Joe ima 35 godina, sa brzinom je na vi, i ono je bio jedini način da Joe zaustavi Miralema. I svaki igrač Srbije bi isto ono učinio...
A prvo da pošaljem srnu u 3 lipe pm zato što je cilu utakmicu bio za kurca, jebem njega i njegove centaršute, da je ubacio iz kornera kako Bog zapovida sad uopće ne bi spominjali Šimunića.... 

Netko reče ovdje da je Joe trebao Sulejmanija istjarati uz aut liniju. Pa ljudi Joe ima 35 godina, sa brzinom je na vi, i ono je bio jedini način da Joe zaustavi Miralema. I svaki igrač Srbije bi isto ono učinio...

Ja sam to rekao, ali u pravu si.

Ne znam kako smo uopće dopustili da nam Srbi s igračem manje izlete u kontru 4 na 2.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.