Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

Ovo u fazonu: Došo ja u teretanu, vidim diže lik na benču 80 kila. Priđem mu, pitam brate šta to radiš... Pa radim benč... Pa šta si to tako malo stavio... Pa jebiga, ne mogu više podić... Pa je l' vidiš ti kako ja izgledam? Pa vidim... A vidiš kako ti izgledaš? Pa vidim.

hahahahah, kakav idiot braćo moja mila... ovaj misli da je Boga za muda uhvatio

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To, to JEL VIŠ TI KAKO JA IZGLEDAM ahahahhahahahha  kakav otpad čovječiji.

Ovako ko Nixa izgledaju oni jadni momci sa sela što su primorani da cijepaju drva za 20 maraka a ovaj bolid daje i po 200KM na praškove, vitaminske tablete i ostala sranja i još se pohvalio da trenira 3 i po godine i kaže "još nisam na svom maksimumu al imam jaku genetiku za ruke to mi morate priznat" hahahahahah. Joj al vrištim evo pola sata već gledam sve njegove klipove.

edit U klipu ispod je Nixa u avgustu 2013. godine gdje se njegova mučnina u izvođenju streetworkout-u najbolje vidi kada treba da da se prebaci na šipku pa se onda prekrsti da mu Bog pomogne da odradi 5 dizanja da može napraviti klip.

https://www.youtube.com/watch?v=7nWEz1Jdy2M

A ono gore poziranje je Nixa od prije mjesec dana. Dakle, napredak je prisutan na njegovoj desnoj ruci gdje se pojavila tetovaža više tj. biljeg za čitav život.

A sta je svrha snimanja ovih klipova gde lik uradi dva propadanja, isece klip, tri zgiba, opet secka video, spaja u jedan... Cemu to? Na ovom gore klipu se vidi da lik uradi par zgibova, pa kasnije jos par i sve to spoji u jednu kao seriju.. I ono radi dva zgiba, vidi se da ne moze vise pa nesto stavlja noge na sipku lol debil
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name="Twelfth Man" post="198948" timestamp="1421673266"]Bodibilding je sad sinonim za nezdrav život i ogavno građene likove. Poenta je da imas SRAZMJERNO građeno tijelo i da izgledaš fino. Koga god sam upoznao od bodibildera seljaka u rozim utegnutim majicama i ženskim tetovažama glavna priča im je ko je koliko izbacio i ko ima veću ruku ej. Gruvaju se svim tabletama: za eksplozivnost na treningu, za sagorijevanje masti, za regeneraciju zglobova, hrskavice i ko zna čega još. A u suštini su jako zakržljali likovi. Rijetkost je vidjeti lika iz teretane koji nije ogrezo u tom seljačkom mentalitetu i seljačkim standardima.Od poznatijih tu je Lazar Angelov. Čista estetika. Dok mnogo poštujem Franka Medrana koji je za svoju visinu perfektno građen i izdefinisan ko Bruce Lee. A i nije normalno da lik od 170cm bude širok 2 metra.[/quote]govoris o kljomanju i nezdravom zivotu i onda idolizujes Angelova ?? Ne kontam... Frank licno karina mrtva, mislim postujem ga ali lik ima nogu ko cackalicu i to mi se ne svidja uopste, ali razumljivo je zasto to radi...

Kupio sam 5 kila proteina. Hvala što ste klikali na reklame. JVABCML.png
citao sam postove od ranije, nemas para za amino, za ove pare si mogao uzeti tonu aminokiselina Crve sto se tice keto dijete, tu treba imati pare valja jesti mesine 4 puta na dan, dakle samo proteini, ali to nije za pocetnike to je za ljude koji su odlicnoj formi Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
Imal koji strucnjak za teretanu da mi pomogne?
Dobio sam clansku sad od 1.10, pa mi treba neki program i koje vjezbe raditi, s tim da cu zbog obaveza vjerovatno moci 4 puta sedmicno ici u teretanu, eventualno 5 al to zavisi kako kad.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

I ja trebam poceti s fitnesom i teretanom, a nisam bas strucnjak za isplanirat to. Ako neko ima ideju nek se oglasi. Inace bio sam uvijek normala sto se tice odnosa kila i visine, 198 visok i imao oko 95 kila. Sad sam na 105 kila otisao, a sto je najgore sve mi se na stomaku odrazilo. Kontam mozda je bolje poceti s fitnesom, trcanje biciklo, pa onda u teretanu. Il odma napast kombinovano...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Imal koji strucnjak za teretanu da mi pomogne?
Dobio sam clansku sad od 1.10, pa mi treba neki program i koje vjezbe raditi, s tim da cu zbog obaveza vjerovatno moci 4 puta sedmicno ici u teretanu, eventualno 5 al to zavisi kako kad.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kad sam od reLa napravio tarzana mogu i od tebe :D

• 3 sedmice kasnije...

Nemam para za teretanu, a ni vremena, pa sam odlučio alternativno raditi kod kuće, da ne opadnem.

Poslije ovog treninga mi gore prsa i bicepsi:

https://www.youtube.com/watch?v=YO2bj4ZQKPU

Moram pronaći još neki za leđa, biceps i ramena, noge mogu odmorit par mjeseci jbg.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.