Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa gdje si ti jebo te ljeb :D

Inače nema šta odličan je ali ne znam ne gotivim ga...

Nema me nema... xd ma tu sam pratim sve samo sto ne pisem, skola trening obaveze jbg, al planiram doc na neko okupljanje u Sa :-)
  • 2 sedmice kasnije...

:D

7brvnPD.png

a svoju sliku si trebao stavit u temu "Upoznajmo se pomocu slika " a ne ovdje . 

Jeste al' u kurcu.

U stvari moguće je jedino ako je imao mišiće ispod sala... Pa samo skinuo salo a mišići došli do izražaja. Ovo su priče za malu djecu.... Tipa reklame za kosmodisk gdje nakon dva dana nošenja kosmodiska bol nestaje i nikad se ne vraća.

Ovo su priče za malu djecu.... Tipa reklame za kosmodisk gdje nakon dva dana nošenja kosmodiska bol nestaje i nikad se ne vraća.

http://www.youtube.com/watch?v=1JlSQn2kfZ0

• 1 mjesec kasnije...

Jeo dosta banana i dobro spavao. Treba uzeti u obzir da u Amerikama žive debeli i da treba podvaliti neku filmsku priču debelim klincima koji se satiru buritosima 24/7 ispred kompa ili TV-a  ne bi li prošetali 20 metara.

On kad gubi kilazu ne moze dobiti toliko misicne mase. Tesko da dobije ista, pogotovo da dobije ovakvu figuru za 4 mjeseca. Da je tako svi bi mi izgledali kao on.

Istina, sa steroidima dobijaš mišiće bez da uopšte bildaš. Uz pomoć steroida moguće je za 4 mjeseca smršati i istovremeno imati ovakve mišiće... Al' od steroida rastu mišići, al' muda se smanjuju, tako da poslije ova 4 mjeseca liku se vjerovatno ne može podići ni da je ispred njega gola Madison Ivy sa raširenim nogama istovremeno trljajući picu.

Uh, napalih se ja dok ovo smislih, odoh ga trehnut :D

• 3 sedmice kasnije...

BtF0pEqCcAAxpm6.jpg

U kupatilu, u wc-u kluba, u liftovima, u haustorima... 

https://www.youtube.com/watch?v=sRspsGcV2Sg

Vladimir Kličko ima velikih problema sa Šenonom Brigsom koji ga bukvalno progoni. Američki bokser je po drugi put u nedelju dana napao i pokušao da isprovocira Ukrajinca, a ovog puta je to uradio u jednom restoranu na Floridi.

Nakon što je pre nekoliko dana tokom treninga provocirao Klička, sada je ušao u restoran i seo za Kličkov sto i počeo da jede iz njegovog tanjira. Ukrajinski borac je mirno sve to posmatrao i ponudio ga pićem, a zatim ga polio vodom po glavi, što je razbesnelo Amerikanca koji je pobacao sve sa stola i hteo da započne tuču.

Međutim, Kličko je ostao pribran i sačekao da obezbeđenje uradio svoj deo posla, a Brigs je na kraju prevezen u bolnicu zbog posekotina na šaci kada je zdrobio čašu. Inače njih dvojica su boksovala pre četiri godine kada je mlađi od braće Kličko odbranio šampionski pojas u WBC kategoriji.

hahahhahaahah

ovaj crni brat dobio po picki pa sad na sve nacine proba Klicka da isprovocira na javnom mjestu 

Malo je rec da izgleda debilno s ovom kosom i rajfom. Ko pedofil

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.