9. august 2014.12 god. comment_183362 Ma im'o Bale vremena pumpat svi ostali bili na svjetskom, čovjek radio :D Prijavi
20. august 2014.12 god. comment_184383 Bilda li više iko osim mene? Crve jesi još uvijek na definiciji hahahaha Prijavi
20. august 2014.12 god. comment_184402 Bilda li više iko osim mene? Crve jesi još uvijek na definiciji hahahaha meni pauza do 01 09 i nisan relo :P Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184416 Crv nam se prehladio počeo da kašljuca i mamička ga odmah poslala na intenzivnu Prijavi
21. august 2014.12 god. Autor comment_184423 Ja sam prije sedmicu dana prestao vjezbati u teretani. Sad vjezbam vani, bodyweight vjezbe, trcanje i nesto malo crossfita sto mogu raditi bez posebnih sprava. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184870 Ja sam prije sedmicu dana prestao vjezbati u teretani. Sad vjezbam vani, bodyweight vjezbe, trcanje i nesto malo crossfita sto mogu raditi bez posebnih sprava. pičko. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184879 Ja sam prije sedmicu dana prestao vjezbati u teretani. Sad vjezbam vani, bodyweight vjezbe, trcanje i nesto malo crossfita sto mogu raditi bez posebnih sprava. samo naprijed i ustraj u tome Prijavi
25. august 2014.12 god. Autor comment_184885 Hocu, hvala na podrsci <3 Danas sam radio noge. Napravio sam dobar plan, svidja mi se, uznojio sam se. Sutra cu raditi ostatak tijela, odnosno ono sto mogu vani raditi: prsa(sklekovi, razni), ledja(vratilo, donja ledja), biceps(vratilo, chin ups), triceps(diamond sklekovi i propadanja). Prekosutra cu trcati lagano i vjerovatno trbusne. Onda cu odmoriti 2-3 dana pa cross fit trcanje: 5 krugova oko stadiona pa 200 cucnjeva, 100 sklekova i 200 cucnjeva bez pauze. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184911 Možeš sa Torresom trenirati on ima isti intenzitet treninga to je taj level predškolskog uzrasta Prijavi
1. septembar 2014.12 god. Autor comment_185997 Danas je padala jaka kisa i bilo je nevrijeme pravo pa nisam isao vani trenirati. Trenirao sam u garazi. Uradio sam sljedeci program i mogu vam reci da nije sala. Ne koriste se tegovi, samo bodyweight ali je dobar. Probajte. 100 jumping jacks 20 squats 20 wall pushups 10 lung split jumps 5 jump squats 40 high knees ovih 6 vjezbi sam uradio bez pauze, onda malu pauzu i tako tri puta. Zatim sam radio ramena. Napunio sam kante pijeskom i radi prednje lateralno dizanje (4 serije), side lateralno dizanje (3 serije) i dizanje prema vratu za trapez (3 serije). Onda sam odradio trbusne: 30 crunches 25 vertical leg crunches 15 second each side plank ovo je jedna serija bez odmora i tako tri puta zatim sam odradio jos tri serije knees to the elbows Radio sam brzo i sa malim pauzama kad su bile predvidjene. Dobar je trening. Sutra cu vjerovatno raditi prsa i triceps po programu koji mi je poslao kolega forumas Kun. Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_186049 jako lijepo pidy meni se đa a evo kad me već prozivaš za trening za prsa da i ostale počastim, oprobajte se nije lako poštujte odmore između serija i krugova nalaze se u gornjem desnom uglu, ovo mogu da uradim ali je veoma zahtjevno Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186164 Radio ramena noge, završio ramena, završim noge i budala pokuša pješke kući, jedva sišao niz stepenice i zvao mater da dolazi po mene :D Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186169 Što kombinuješ ramena i noge? Noge treba da se same rade, kao i ramena... To su velike mišićne grupe, ne valja to kombinovati pico :D Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186172 Što kombinuješ ramena i noge? Noge treba da se same rade, kao i ramena... To su velike mišićne grupe, ne valja to kombinovati pico :Dkada dođeš na nivo nas profi bildera onda to možeš odjednom raditi :D šalim se, takav mi program trenutno mijenjaće se vremenom Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187791 iman toliku upalu da ga nmg izdrkat od boli ruke Ti ubuduce prvo izdrkaj pa onda idi u teretanu :D Jedino ako drkas 2-3 puta na dan onda ne znam sta bih ti rekao :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. Autor comment_187792 iman toliku upalu da ga nmg izdrkat od boli ruke Ne drka se tebi, sinko. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187794 iman toliku upalu da ga nmg izdrkat od boli ruke Hoće to kad odeš u teretanu nakon par mjeseci pauze i odmah natovariš na željezo pa ožeži dok ne crkneš. Doduše, i ja sam stalno pod upalama, ali onim finim upalama koje znače da si dobro pogodio mišić. Npr. grude me bole čak četiri dana nakon što odradim trening prsa. Leđa barem dva dana. Noge barem tri dana. Uglavnom fino ih ubijem, pa se i vidi napredak mašala. btw. Jesi još uvijek na definiciji, ima li mase i za lijeka? Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187797 Jebo zeljezo. Nesto najmrze na svijetu ici u teretanu i dizat zeljezo. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187798 masa al bas san se ubia ono nakon dva miseca pauze radia ramena crka san odma, a tu san medu najjacima re.lo kakav si sa zgibovima Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187800 masa al bas san se ubia ono nakon dva miseca pauze radia ramena crka san odma, a tu san medu najjacima re.lo kakav si sa zgibovima Ne radim zgibove, jbg nisam ih od početka radio pa sam odlučio da ih ne radim nikako. crve kakav si s benchom? Diže 20 kila 3 puta hahaha :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187802 Diže 20 kila 3 puta hahaha :D pa radi masu više kila manje ponavljanja Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.