7. oktobar 2015.10 god. comment_237243 Pa opet imas nekih sranja i noge da radis. Odradi kardio ako nista. Nemoj samo zapostavljat i davat manje paznje nekim dijelovimaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2015.10 god. comment_237246 ÄŒuj noge da zapostavi a za Å¡ta služe ÄuÄnjevi,iskorak,pa na prag može listove da radi,za to ti ne trebaju ni gaće ,ako to nije dovoljno,sidji u podrum,napuni dzak sa drvima(naturi ga na grbaÄu) pa otežaj sebi za ledja,neka Å¡ipka za zgibove,ako imaÅ¡ koga može i od drveta da ti napravi,samo da bude puno drvo,ja Äak imam motku od garniÅ¡ne Prijavi
7. oktobar 2015.10 god. comment_237247 ÄŒuj noge da zapostavi a za Å¡ta služe ÄuÄnjevi,iskorak,pa na prag može listove da radi,za to ti ne trebaju ni gaće ,ako to nije dovoljno,sidji u podrum,napuni dzak sa drvima(naturi ga na grbaÄu) pa otežaj sebi za ledja,neka Å¡ipka za zgibove,ako imaÅ¡ koga može i od drveta da ti napravi,samo da bude puno drvo,ja Äak imam motku od garniÅ¡ne Za listove stoji konstatacija, upravu si i za iskorak mogu se uzet 2 kese natrpat po 10 kila neÄeg, al' ÄuÄanj bajo moj ako radim 8 ponavljanja sa 90 kila 4 serije, ne mogu sad nasuho bez težine, a Å¡ta da metnem na leÄ‘a kad sam u stanu, nemam pristup ni Å¡umi ni sjekiri a ni budžet. Za leÄ‘a nemam Å¡ipke nit je mogu stavit jer nije moj stan... Da sam ja kod kuće svoje sve bih ja sebi vani napravio, al' ne možeÅ¡ u gradu... A ne mogu vala ni vani sad kad minus upekne. Al' vidjeću na netu Å¡ta preporuÄuju. Prijavi
7. oktobar 2015.10 god. comment_237248 Ne znam Å¡ta da ti kažem,ja sam imao,tj imam i dalje montažnu Å¡ipku za zgibove(samo je sad ne koristim),znaÄi to ti je samo dva Å¡rafa da udariÅ¡ i onda se onda Å¡iri i gazda/e mi nikad nisu pravile problem za to,ono probaj pa vidi Å¡ta će da ti kaže,kad se skine,to se i ne vidi,jebane dve rupice,jedino ako je baÅ¡ neka cepidlaka a ovo za ÄuÄnjeve dobro razmisli,Å¡ta misliÅ¡ Å¡ta je gore,da potpuno prestaneÅ¡ da ih radiÅ¡ il bar da ih radiÅ¡ ovako u prazno,nećeÅ¡ da uradiÅ¡ 8 al uradićeÅ¡ 50 a ÄuÄanj je bitan zato Å¡to sabija valjda hormon rasta(il tako neÅ¡to)koji je bitan za dobijanje snage generalno joÅ¡ neÅ¡to,kod mene recimo ima dosta lokacija sa stepenicama po gradu i ja sad gledam da bar dva puta nedeljno odradim neki brzi trening trÄanje uz njih,posle toga mi noge tvrde ko kurac i oktažu totalno Prijavi
7. oktobar 2015.10 god. comment_237257 Evo najbolja mi jaranica javlja da ima teg od 20-ak kila koji joj stoji u podrumu, pa će mi to dobacit. S njim mogu radit: - biceps - tricpes - ramena - noge (iskorak) Jebiga, malo više ponavljanja al' valjda će na isto da dođe. Prijavi
7. oktobar 2015.10 god. comment_237258 hahaha jaranica ima tek od 20kg pitam se samo šta će joj možda za potapanje kupusa hahahaha sad kad ga izvadi,tri dana nema da se izvetri soba od njega,on promenio boju Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237293 MožeÅ¡ kući za noge da radiÅ¡ i izdržaj u ÄuÄnju,inaÄe izdržaj u bilo kom vidu je meni baÅ¡ prejebana vežba pogotova ona kad obrazujeÅ¡ maltene dasku,sabija trbuÅ¡njake i donji deo ledja ili kad se okreneÅ¡ na stranu.. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237299 Joj ja se vama divim so imate volje da bildate.Ja mogu samo "trenirati" ako je neki termin u pitanju,znaci fudbal i kosarka,u suprotnom nema sanse. Evo upravo sam pojeo po hljeba,pola koluta sudzuke,citav paradajz i popio 0,25l hladnu pivu. :D Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237301 Ne pocinji o hrani... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237511 Imam 22, ne tražim belaja, al ako ga tebi fali naći ćeš me u teretani https://www.youtube.com/watch?v=q4K1uhT3Ikw Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237649 To poceo uciti pa nemas vremena za gym Ma kontao sam iskombinovat da idem subota/nedjelja/srijeda, al ispalo da nemam para za Älanarine pa ću odmorit dok ne skrpim 30 kermi :D Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238128 Eh skontao sam zaÅ¡to je stomaÄić narastao. Dnevno u sebe salijem i do litar i po mlijeka. Saću to smanjit na minimum. Problem je sad s Äim jesti zobene, al otkrio sam da b.Active jogurt nije uopÅ¡te Å¡tetan, tako da ću s njim zalijevati zobene :D ObiÄno mlijeko skroz izbacujem iz prehrane, a baÅ¡ sam se pitao otkud odjednom Å¡lauf jebote. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238142 Joj relo ja te pahuljice nisam jeo sto godina.A bas sam pozelio.Sutra odoh sebi kupit neke Äokoladne,jebe mi se za stomak.Sad si mi otvorio apetit,znas kako mi se jede :D Prijavi
26. oktobar 2015.10 god. comment_239165 kakve su to zobene Äokoladne da mi je znati ,dal to postoji,kod mene samo ove strogo sa ukusom kartona Prijavi
26. oktobar 2015.10 god. comment_239171 kakve su to zobene Äokoladne da mi je znati ,dal to postoji,kod mene samo ove strogo sa ukusom kartona Nisam ja za to Äuo, doduÅ¡e kupio sam 2-3 puta rižne krekere, braćo mila karton je za to ravan Äokoladi :D Jeo ih kad sam baÅ¡ gladan bio, tad može sve :D ImaÅ¡ kupit proteinske Äokoladice al skupo je to do vraga. Prijavi
26. oktobar 2015.10 god. comment_239176 brate ,kilo tih proteinskih Äokoladica = jedno krme to da kupim i da potpiÅ¡em da mi se pokojna familija 5 kolena unazad prevrće u grobu ja bajo moj dodjem sa treninga,kući nema Å¡ta drugo pa jedem kaÄamak sa sirom ahahhaahahhahahahahah pa ti vidi ,srbenda stajl,probava level 1000 Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239266 Relo dodji kod nas u Srbiju ,sad kreće sezona slava,masa je mama Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239267 Kakva nam je hrana na slavama neće ga trebat Allah ubijat zbog svinjetine, ubiće ga holesterol. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239269 sad jednu stvar ne kontam,jer muslimani smeju da jedu divljaÄ,kako to sad ide,kad beÅ¡e piletinu smeju al samo onu koja se hrani pod kontrolisanim uslovima nego relo,Å¡ta ti sad pa jedeÅ¡,reÄe mi valjda da si sad na masi??? Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239271 sad jednu stvar ne kontam,jer muslimani smeju da jedu divljaÄ,kako to sad ide,kad beÅ¡e piletinu smeju al samo onu koja se hrani pod kontrolisanim uslovima nego relo,Å¡ta ti sad pa jedeÅ¡,reÄe mi valjda da si sad na masi??? Smiju jesti divljaÄ koja ne jede druge životinje tj. samo biljojede, al divlje krme tu otpada u startu. Na masi sam, al nije bitno Å¡ta jedem već koliko jedem :P Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239278 au da,sad se setio da si napisao juÄe da pijeÅ¡ litru ipol mleka hahahahahah,brate ti se nisi ugojio ti si se bukvalno nadojio Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239281 au da,sad se setio da si napisao juÄe da pijeÅ¡ litru ipol mleka hahahahahah,brate ti se nisi ugojio ti si se bukvalno nadojio AHHAAHHAHAHA To sam izbacio iz ishrane ima desetak dana, sad popijem 330g dnevno onog voćnog jogurta AB kultura... Ima 6g Å¡ećera na 100g Å¡to je sitno kad uzmeÅ¡ u obzir te voćne jogurte, tako da to mogu podnijet. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239307 Čekaj,kako sad to ide kad ciljaš masu,ok više jedeš al šta još,radiš sa većim težinama,totalno sam neupućen u to kod mene je malo komplikovano,ja imam stomak,ništa posebno ali imam,sa 192 sam na 96-98 kg,tako da nije da baš imam problema ali radim 3x kardio nedeljno i 3x teretana pa gledam nekako paralelno da radim i za snagu a i da skinem višak Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239309 Čekaj,kako sad to ide kad ciljaš masu,ok više jedeš al šta još,radiš sa većim težinama,totalno sam neupućen u to kod mene je malo komplikovano,ja imam stomak,ništa posebno ali imam,sa 192 sam na 96-98 kg,tako da nije da baš imam problema ali radim 3x kardio nedeljno i 3x teretana pa gledam nekako paralelno da radim i za snagu a i da skinem višak Na definiciji radiš više ponavljanja, samim tim manje težine i više cardia... Na masi 6-8ponavljanja maksimalne težine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.