Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

Pa opet imas nekih sranja i noge da radis. Odradi kardio ako nista. Nemoj samo zapostavljat i davat manje paznje nekim dijelovima

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ÄŒuj noge da zapostavi a za Å¡ta služe čučnjevi,iskorak,pa na prag može listove da radi,za to ti ne trebaju ni gaće ,ako to nije dovoljno,sidji u podrum,napuni dzak sa drvima(naturi ga na grbaču) pa otežaj sebi 

za ledja,neka šipka za zgibove,ako imaš koga može i od drveta da ti napravi,samo da bude puno drvo,ja čak imam motku od garnišne

ÄŒuj noge da zapostavi a za Å¡ta služe čučnjevi,iskorak,pa na prag može listove da radi,za to ti ne trebaju ni gaće ,ako to nije dovoljno,sidji u podrum,napuni dzak sa drvima(naturi ga na grbaču) pa otežaj sebi 

za ledja,neka šipka za zgibove,ako imaš koga može i od drveta da ti napravi,samo da bude puno drvo,ja čak imam motku od garnišne

Za listove stoji konstatacija, upravu si i za iskorak mogu se uzet 2 kese natrpat po 10 kila nečeg, al' čučanj bajo moj ako radim 8 ponavljanja sa 90 kila 4 serije, ne mogu sad nasuho bez težine, a šta da metnem na leđa kad sam u stanu, nemam pristup ni šumi ni sjekiri a ni budžet.

Za leđa nemam šipke nit je mogu stavit jer nije moj stan... Da sam ja kod kuće svoje sve bih ja sebi vani napravio, al' ne možeš u gradu... A ne mogu vala ni vani sad kad minus upekne. Al' vidjeću na netu šta preporučuju.

Ne znam šta da ti kažem,ja sam imao,tj imam i dalje montažnu šipku za zgibove(samo je sad ne koristim),znači to ti je samo dva šrafa da udariš i onda se onda širi i gazda/e mi nikad nisu pravile problem za to,ono probaj pa vidi šta će da ti kaže,kad se skine,to se i ne vidi,jebane dve rupice,jedino ako je baš neka cepidlaka

a ovo za čučnjeve dobro razmisli,šta misliš šta je gore,da potpuno prestaneš da ih radiš il bar da ih radiš ovako u prazno,nećeš da uradiš 8 al uradićeš 50 a čučanj je bitan zato što sabija valjda hormon rasta(il tako nešto)koji je bitan za dobijanje snage generalno

joÅ¡ neÅ¡to,kod mene recimo ima dosta lokacija sa stepenicama po gradu i ja sad gledam da bar dva puta nedeljno odradim neki brzi trening trčanje uz njih,posle toga mi noge tvrde ko kurac i oktažu totalno 

Joj ja se vama divim so imate volje da bildate.Ja mogu samo "trenirati" ako je neki termin u pitanju,znaci fudbal i kosarka,u suprotnom nema sanse.

Evo upravo sam pojeo po hljeba,pola koluta sudzuke,citav paradajz i popio 0,25l hladnu pivu. :D

Eh skontao sam zašto je stomačić narastao.

Dnevno u sebe salijem i do litar i po mlijeka. Saću to smanjit na minimum.

Problem je sad s čim jesti zobene, al otkrio sam da b.Active jogurt nije uopšte štetan, tako da ću s njim zalijevati zobene :D

Obično mlijeko skroz izbacujem iz prehrane, a baš sam se pitao otkud odjednom šlauf jebote.

Joj relo ja te pahuljice nisam jeo sto godina.A bas sam pozelio.Sutra odoh sebi kupit neke čokoladne,jebe mi se za stomak.Sad si mi otvorio apetit,znas kako mi se jede :D

• 2 sedmice kasnije...

kakve su to zobene čokoladne da mi je znati ,dal to postoji,kod mene samo ove strogo sa ukusom kartona 

Nisam ja za to čuo, doduše kupio sam 2-3 puta rižne krekere, braćo mila karton je za to ravan čokoladi :D
Jeo ih kad sam baš gladan bio, tad može sve :D

Imaš kupit proteinske čokoladice al skupo je to do vraga.

brate ,kilo tih proteinskih čokoladica = jedno krme 

to da kupim i da potpiÅ¡em da mi se pokojna familija  5 kolena unazad prevrće u grobu

ja bajo moj dodjem sa treninga,kući nema šta drugo pa jedem kačamak sa sirom ahahhaahahhahahahahah pa ti vidi ,srbenda stajl,probava level 1000

sad jednu stvar ne kontam,jer muslimani smeju da jedu divljač,kako to sad ide,kad beše piletinu smeju al samo onu koja se hrani pod kontrolisanim uslovima

nego relo,šta ti sad pa jedeš,reče mi valjda da si sad na masi???

Smiju jesti divljač koja ne jede druge životinje tj. samo biljojede, al divlje krme tu otpada u startu.

Na masi sam, al nije bitno šta jedem već koliko jedem :P

au da,sad se setio da si napisao juče da pijeÅ¡ litru ipol mleka hahahahahah,brate ti se nisi ugojio ti si se bukvalno nadojio 

AHHAAHHAHAHA

To sam izbacio iz ishrane ima desetak dana, sad popijem 330g dnevno onog voćnog jogurta AB kultura... Ima 6g šećera na 100g što je sitno kad uzmeš u obzir te voćne jogurte, tako da to mogu podnijet.

Čekaj,kako sad to ide kad ciljaš masu,ok više jedeš al šta još,radiš sa većim težinama,totalno sam neupućen u to

kod mene je malo komplikovano,ja imam stomak,niÅ¡ta posebno ali imam,sa 192 sam na 96-98 kg,tako da nije da baÅ¡ imam problema ali radim 3x kardio nedeljno i 3x teretana pa gledam nekako paralelno da radim i za snagu a i da skinem viÅ¡ak 

Čekaj,kako sad to ide kad ciljaš masu,ok više jedeš al šta još,radiš sa većim težinama,totalno sam neupućen u to

kod mene je malo komplikovano,ja imam stomak,niÅ¡ta posebno ali imam,sa 192 sam na 96-98 kg,tako da nije da baÅ¡ imam problema ali radim 3x kardio nedeljno i 3x teretana pa gledam nekako paralelno da radim i za snagu a i da skinem viÅ¡ak 

Na definiciji radiš više ponavljanja, samim tim manje težine i više cardia... Na masi 6-8ponavljanja maksimalne težine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.