Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne znam, isao sam na fax, vozario sam 25 km svaki dan, radio sam projekte, pisao radove i isao u teretanu.

Plus na to sve sam u jednom trenutku polagso ronjenje
Dan je izgledao, ustajanje u 7, fax, vrati se kući, trening, sharklab (projekt, posao) ronjenje, kuci u 12

Opet nisam zanemario nista od toga, polagao sam ispite, ucio, ali eto, jebo kuna

jos da si izmedju redova napisao da si i knjigu stig`o napisati :D

Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha

Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba.

Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha

Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba.

To za skracivanje nogu je neko podjebavanje ili sta ?

I sad je Kun kao neki vrsni jebac :D
Jebiga, mora neko da menja Kaludu :D

Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :D
Ali nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D

Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :D
Ali nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D

Desanka je uvek tu za tebe :D

Ne znam što si se našao prozvan, to ja sebe prozivam. :P

A inače ona budala je lomila noge pa produživala, negdje u Jermeniji, palo mi na pamet haha

• 6 mjeseci kasnije...

Ponovo imam problem sa ramenom i plaÅ¡im se da će ovo da me zakopa definitivno sa treningom. 

to je već drugi put od septembra meseca kako moram da pauziram, problem je što bol ne prolazi duži vremenski period

mirovanje me ubija u pojam, a da ne pričam o tome da za to vreme krkam ko prasac

kune, bio napokon kod lekara, dali mi neke lekove, mada ja to nekako više vidim kao vitamine, uglavnom neki B kompleksi i nešto za opuštanje mišića

to sam krenuo da pijem ali sam odbio da primim injekcije protiv bolova iz razloga što mi je to previše, nije mi nešto što ne mogu da istrpim, ne primaju mi se injekcije samo zbog toga

jedino što me je malo "iznerviralo" je to što nisam dobio uput za fizikalnu, nego samo za neurologa

• 3 sedmice kasnije...

naterao sam se da mirujem, radio sam samo na drva i to samo minimalno kolko da kod majke ima da pregura

smirila mi se upala, prošlo je i više ne osećam bol, od ponedeljka krećem na tu fizikalnu gde treba da mi daju neke lagane vežbe za rame i tek kad to prodje onda na trening polako

za mene jako nezgodan period, povećan obim posla i ne mogu negativnu energiju da izbacim kroz trening

ali evo zadnje dve nedelje, išo sam 5x na trčanje ali samo brdsko i to mi je pomoglo da se iskuliram, istina jeste da sa 100+ kila nemam istu brzinu kao sa 85-90 ali mi je jako bitno da ja sad uhvatim zalet i za psihu da znam, da mogu tih 10km da istrčim bez problema, makar dušu ispustio posle

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.