Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad vidim relu kako sve mora pravilno da bude, imao sam jednog takvog cimera, večito sam mu pomerao dupe zbog toga :D

došo nam neki drugar i mi naručili roštilj al nismo rekli ovom gospodinu pravilnom :D i dolazimo kući i on neće da jede roštilj zato što mu u programu piše da treba ribu(čitaj sardinu iz konzerve) da jede :D

mislim da sam ga psovao 20min i do kraja nije hteo da popusti

tačno mislim da bi Relo isto tako postupio 

i danas se sećam kad je navoodio gramažu integralnog hleba, svake kriške pojedinačno il kalorije beše i neki specijalni budjavi sir uz to

Ne mislim bukvalno marku jebem te crvena :D Vec je negdje marka i 20, do marku i po, a dobijes bruku. Provjeris lijepo sastojke, pa pricaj kurcu, ne muze zena kravu vec masina.

probaj ova, u Konzumu neki dan opazio, 1KM, dobiješ 250g, drama, i uz to jako ukusan. 

33284.jpeg

predobar, pusti ove gore šta pričaju, jedi šta ti se sviđa, ha ja, čovjek svakako na kraju umre, jebeš ga

Vi govorite ovdje o običnom voćnom jogurtu, a ja sam temu započeo s Dukat Fit mliječnim PROTEINSKIM napitkom (za bodybuildere). Znači nisu tema jogurti nego proteinski napitci. Slažem se s reLom da je isplatljivije ovo s Whey, ali treba kupiti 5 kg da ti bude tako jeftino. Ja svaki dan popijem pola litre Fit-a. Istina, prdi se od njeg ali šta je tu je. Mislim da je zdraviji od Wheyja.

• 3 godine kasnije...

Ja počeo trenirati ima više od godine, sad sam na 80-81 kg / 185 cm. Prije niti sam mogao jesti niti sam mogao maune, sad je bolje već, a nisam jeo smeće da se umastim nego samo ganjao proteine i bolje ugljene.

Ja počeo trenirati ima više od godine, sad sam na 80-81 kg / 185 cm. Prije niti sam mogao jesti niti sam mogao maune, sad je bolje već, a nisam jeo smeće da se umastim nego samo ganjao proteine i bolje ugljene.

Pametno, bulk je po meni jedna pomalo glupa stvar, nabacuješ kile ko stoka, masu ko stoka nebitno da li je mišić ili mast i onda istu tu masu gubiš kad dođe period "rezanja"...

Umjesto da budes u laganom deficitu, malom (ukoliko nisi debeo, ukoliko jesi moze malo veći) i lagano dobijaš i mišić i gubiš mast

Pametno si to odradio kad već pazis i proteine i uh, pazi i da masti budu dobre

Jbg, ja sam sebi kupio suplemenata jer sam skontao da mi to nije skupo nego dodam malo uz ishranu čisto da imam unos koliko treba. Po mom ukusu još sam mršav i cilj bi mi bio nekih 86-87 lean mase na ovu visinu, ali polako s obzirom da me prije toga vjetar mogao nosati nije ovo loše.

Ako bude kakvih pitanja pitaću te. :P

Jbg, ja sam sebi kupio suplemenata jer sam skontao da mi to nije skupo nego dodam malo uz ishranu čisto da imam unos koliko treba. Po mom ukusu još sam mršav i cilj bi mi bio nekih 86-87 lean mase na ovu visinu, ali polako s obzirom da me prije toga vjetar mogao nosati nije ovo loše.

Ako bude kakvih pitanja pitaću te. :P

Ja ni od suplemenata ne uzimam ništa, ponekad protein u teretani da probam nove ukuse kad dođu i to je to, mada su me već odavno proglasili krivim za upotrebu steroida...

Inace od povratka u teretanu nakon ove pandemije više sam se posvetio tome da budem baš lean nego powerliftingu, ko ga jebe nadizao sam se ja kila, puca mi kurac

Sisaj ga sad si teži od mene ja sam sa 86 spustio na 79-80

Ma pravo da ti kažem ja mislim da je to prosipanje magle, jer baš namjerno izbacim sumplemente čisto da vidim hoće li biti razlike i uglavnom ne primijetim, a inače uzimam dnevno dve mjerice wheya to je otprilike 30ak grama proteina, tj. 42g praška. Ishrana i san su zakon, čim ne spavam par dana odmah ne mogu maune, ni vježbati ni generalno živjeti. Isto i za ishranu.

Ma dobro, ti treniraš 10 godina pa je tijelo već u drugačijem fazonu, naviknuto na sve to i praktično možeš eksperimentisati šta ćeš sa njim jer je naviklo na sve.

Uglavnom najbolji potez u životu je što sam odlučio prestati igrati igrice i početi vježbati, em što treniraš sat vremena i usereš se da ti nije ni do čega, dok na debilane kao što su igre izgubiš par sati, ali baš izgubiš, uzmeš svoje vrijeme i baciš ga i onda se pitaš šta si napravio.

Koliko si visok?

A bukvalno nisam ni ja toliko nizak koliko ja sam sebe sprdam na svoj račun hahahah

176-7

Ma da, ujutro možda i 178

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.