24. decembar 2015.10 god. Autor comment_245231 Moze li neko preopuriciti neke vjezbe za prvi dan u teretani, danas krecem, pa i nemam pojma sta bih poceo raditi. Nemoj otici prvi dan. Ti kreni od drugog dana i radi kruzni trening. Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256440 Malo sam guglao i naÅ¡ao ovog momka kako diže tegove. 200 kg ko iz piÄke. Svaka mu Äast. Volio bih i ja jednog dana ovako. https://www.instagram.com/p/BDjaiaviYPp/ Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256442 Malo sam guglao i naÅ¡ao ovog momka kako diže tegove. 200 kg ko iz piÄke. Svaka mu Äast. Volio bih i ja jednog dana ovako. https://www.instagram.com/p/BDjaiaviYPp/ ahahahah, Kun hahahaha Dobar je, sila :DIzgleda da brat voda neku naÅ¡u, Harisu :D Samo naprijed burazengijo :D Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256446 ahahahah, Kun hahahaha Dobar je, sila :D Izgleda da brat voda neku naÅ¡u, Harisu :D Samo naprijed burazengijo :D Ovo je Kun??? Aaaa pa svaka mu Äast. Prejak je. BaÅ¡ se zadao u teretanu Å¡to je - je!!! A jaÅ¡ta će nego vodati. ÄŒuo sam kad se Kun spusti s Pala u Sarajevo, piÄićima poÄnu vagine vlažiti ko voda sa veÅ¡a kad ga stara majka u koritu rijeke opere i poÄne cijediti. Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_265941 zdravo zelim da krenem sa bodybuilding-om(jer nisam zadovoljan svojim trenutnim izgledom i spremnoscu), i zanima me da li bi bruh kojeg sam imao prije 14 god(kada sam bio mali) mogao stvarati problem? i kako bih i u kojim mjerama bih trebao trenirati? :D Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_265942 Odgovaranje na sve ovo treba reLu prepustiti da vidim jesam li ga nauÄio iÄemu prije par godina ili moram ići u ono njegovo selo da ga bijem Z Å¡ipkom. Å to se bruha tiÄe ne bi ti trebao stvarati veći problem ako je bilo tako davno kao Å¡to kažeÅ¡ p.s prebaciti postove u bodybuilding... Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_265946 👋 imenjak. Na poÄetku laganini, i ne oÄekuj da ćeÅ¡ biti Å varceneger odma za 1-2 mjeseca. Najvažniji je redovan trening. Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_265947 I da, nemoj u velikim mjerama, valjda ce ti biti dovoljno 15-16 cm za pocetak :D Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_266016 Odgovaranje na sve ovo treba reLu prepustiti da vidim jesam li ga nauÄio iÄemu prije par godina ili moram ići u ono njegovo selo da ga bijem Z Å¡ipkom. Å to se bruha tiÄe ne bi ti trebao stvarati veći problem ako je bilo tako davno kao Å¡to kažeÅ¡ p.s prebaciti postove u bodybuilding... joÅ¡ ne odgovara, Å¡uti Äka Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_266017 3 godine treniranja su iza mene, odgojio sam generacije novih bodibildera ukljuÄujući i svog brata kojem sam pokazao pogreÅ¡ne vježbe da me ne prestigne :D Prijavi
21. januar 2017.9 god. comment_266020 3 godine treniranja su iza mene, odgojio sam generacije novih bodibildera ukljuÄujući i svog brata kojem sam pokazao pogreÅ¡ne vježbe da me ne prestigne :D Mogao si malo sa mnom koji trening baciti ionako su svi gym buddy-i odustali :D Prijavi
24. januar 2017.9 god. comment_266204 danas cepao drva i nosio dzakove na 3ći sprat, sve skupa oko 2h, sad je jaka zima pa imam posla maltene svakog dana sa drvima, nekad pola sata, nekad 45min, zavisi kako kad ali niÅ¡ta me ne umori viÅ¡e od noÅ¡enja dzakova, doduÅ¡e ja nosim jedan pun i jedan napola napunim, jedan na ledja, drugi u ruku proÅ¡le nedelje pravac na izvor, dva kilometra, ranac za planinarenje, tu dva balona od 6l, u jednu ruku jedan balon a u drugu povodac za kokera posle toga vola mogu da pojedem inaÄe, skoro pola godine pa i jaÄe radio brdsko trÄanje, sa 102, spustio sam na 90, prvi put od srednje Å¡kole da mogu da se zakopÄam na 4 rupu i da me ne steže :D jedino Å¡to sam eto septembar i oktobar preskoÄio totalno a do tad sam sigurno od onog septembra redovno vežbeo, ne neÅ¡to posebno ali redovno no sad sam ponovo u gužvi pa nemam kad da radim sa tegovima, doduÅ¡e za teretanu mi i nije tolko krivo ali za to trÄanje mi baÅ¡ bedara, lepo sam napredovao sa sredjivanjem struka i onda prvo iskulirao dva meseca, posle samo ovo gore Å¡to sam naveo normala da sam u medjuvremenu jeo bukvalno sve, a pod tim mislim dosta prostih ugljenih hidrata Prijavi
24. januar 2017.9 god. comment_266205 Ja sam svoja drva zavrsio tako da sad lagano prst u uvo jebiga :D Å to se treninga tiÄe nekad u novembru sam imao oko 81-2 kile (budući da je u meni nekih 175 cantima puno :D) varira kako kad (valjda ako se dobro iskenjaÅ¡ imaÅ¡ manje, Å¡ta znam) I super iÅ¡ao trening nakon Å¡to ljetos dva mjeseca nisam mogao primirisat teretani zbog posla i u priÄu tako sa nekom rajom iz teretane kažu oni meni da se prijavim na Powerlifting takmiÄenje u aprilu sad u Sarajevu. Fazon kao naguraj jos malo mrtvo na 200-210 i bech na 140 pravilno taman za push and pull sa tvojom kilažom i godinama i krenem ja majstorski kad od jednom drop-flop u stilu Fernanda Torresa od kraja decembra do nekad prosle sedmice psihiÄki i fiziÄki se nisam mogao prepoznati, pad na svakom polju, snage, mase svega tako da sam bio u kurcu sve do prije ne znam nekih 7 dana, taÄno se ne usuÄ‘ujem odraditi maksimalu na mrtvom strah me Å¡ta će ispasti ali eto i dalje mogu reLa u zubima nosit :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266214 i verovatno ćeš nadjuže da živiš nabijem te :D Zivio bi da ne prati fudbal i ne nervira se k'o ja vako kad skontas meni jedno 50 njemu 60 godina i kapara :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266220 danas cepao drva i nosio dzakove na 3ći sprat, sve skupa oko 2h, sad je jaka zima pa imam posla maltene svakog dana sa drvima, nekad pola sata, nekad 45min, zavisi kako kad ali niÅ¡ta me ne umori viÅ¡e od noÅ¡enja dzakova, doduÅ¡e ja nosim jedan pun i jedan napola napunim, jedan na ledja, drugi u ruku proÅ¡le nedelje pravac na izvor, dva kilometra, ranac za planinarenje, tu dva balona od 6l, u jednu ruku jedan balon a u drugu povodac za kokera posle toga vola mogu da pojedem inaÄe, skoro pola godine pa i jaÄe radio brdsko trÄanje, sa 102, spustio sam na 90, prvi put od srednje Å¡kole da mogu da se zakopÄam na 4 rupu i da me ne steže :D jedino Å¡to sam eto septembar i oktobar preskoÄio totalno a do tad sam sigurno od onog septembra redovno vežbeo, ne neÅ¡to posebno ali redovno no sad sam ponovo u gužvi pa nemam kad da radim sa tegovima, doduÅ¡e za teretanu mi i nije tolko krivo ali za to trÄanje mi baÅ¡ bedara, lepo sam napredovao sa sredjivanjem struka i onda prvo iskulirao dva meseca, posle samo ovo gore Å¡to sam naveo normala da sam u medjuvremenu jeo bukvalno sve, a pod tim mislim dosta prostih ugljenih hidrata Å¡ta uradi jedan film od Äovjeka, eto te ko singham Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266226 Kune samo ću reći: Snaga klade valja um caruje (naravno ovo važi samo dok se ne nabildam više od tebe) :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266228 Kune samo ću reći: Snaga klade valja um caruje (naravno ovo važi samo dok se ne nabildam viÅ¡e od tebe) :D Imas sreće Å¡to te ne mogu viÅ¡e jebavat da si vjeÄiti student :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266278 Ako idete u teretanu poslije svakog treninga umjesto skupog i nezdravog Whey proteina popijte jedan Dukat Fit napitak bilo od Äokolade, vanilije ili jagode. Predobro i zdravo. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266293 Pio otprilike mjesec dana, skoro svakodnevno. Ovako kad raÄunaÅ¡: 30g whey proteina = 80 feninga (kad kupujeÅ¡ pakovanje od 5 kila). Dukat fit sa 30g proteina = 2 KM. Onda usporediÅ¡ uÄinke na organizam. Whey zamutiÅ¡ s malo vode, popijeÅ¡ i nemaÅ¡ nikakvih posljedica. PopijeÅ¡ pola litra ovog Dukat fit, poslije toga osjećaÅ¡ nadutost i obavezno odlazak na wc. Pa sad izraÄunaj Å¡ta je bolje i jeftinije. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266296 Ma kakvi ti dukati, imas one vocne napitke, marka, drama ukusno, a vrijedno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.