Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

• Autor

Moze li neko preopuriciti neke vjezbe za prvi dan u teretani, danas krecem, pa i nemam pojma sta bih poceo raditi.

Nemoj otici prvi dan. Ti kreni od drugog dana i radi kruzni trening.

• 3 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 4 sedmice kasnije...

ahahahah, Kun hahahaha

Dobar je, sila :D

Izgleda da brat voda neku našu, Harisu :D
Samo naprijed burazengijo :D

Ovo je Kun??? Aaaa pa svaka mu čast. Prejak je. Baš se zadao u teretanu što je - je!!!

A jašta će nego vodati. Čuo sam kad se Kun spusti s Pala u Sarajevo, pičićima počnu vagine vlažiti ko voda sa veša kad ga stara majka u koritu rijeke opere i počne cijediti.

• 3 sedmice kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...

zdravo

zelim da krenem sa bodybuilding-om(jer nisam zadovoljan svojim trenutnim izgledom i spremnoscu), i zanima me da li bi bruh kojeg sam imao prije 14 god(kada sam bio mali) mogao stvarati problem? i kako bih i u kojim mjerama bih trebao trenirati? :D

Odgovaranje na sve ovo treba reLu prepustiti da vidim jesam li ga naučio ičemu prije par godina ili moram ići u ono njegovo selo da ga bijem Z Å¡ipkom. 

Što se bruha tiče ne bi ti trebao stvarati veći problem ako je bilo tako davno kao što kažeš

p.s

prebaciti postove u bodybuilding...

👋 imenjak. Na početku laganini, i ne očekuj da ćeš biti Švarceneger odma za 1-2 mjeseca. Najvažniji je redovan trening.

Odgovaranje na sve ovo treba reLu prepustiti da vidim jesam li ga naučio ičemu prije par godina ili moram ići u ono njegovo selo da ga bijem Z Å¡ipkom. 

Što se bruha tiče ne bi ti trebao stvarati veći problem ako je bilo tako davno kao što kažeš

p.s

prebaciti postove u bodybuilding...

još ne odgovara, šuti čka

danas cepao drva i nosio dzakove na 3ći sprat, sve skupa oko 2h, sad je jaka zima pa imam posla maltene svakog dana sa drvima, nekad pola sata, nekad 45min, zavisi kako kad ali niÅ¡ta me ne umori viÅ¡e od noÅ¡enja dzakova, doduÅ¡e ja nosim jedan pun i jedan napola napunim, jedan na ledja, drugi u ruku

prošle nedelje pravac na izvor, dva kilometra, ranac za planinarenje, tu dva balona od 6l, u jednu ruku jedan balon a u drugu povodac za kokera

posle toga vola mogu da pojedem 

inače, skoro pola godine pa i jače radio brdsko trčanje, sa 102, spustio sam na 90, prvi put od srednje Å¡kole da mogu da se zakopčam na 4 rupu i da me ne steže :D 

jedino Å¡to sam eto septembar i oktobar preskočio totalno a do tad sam sigurno od onog septembra redovno vežbeo, ne neÅ¡to posebno ali redovno 

no sad sam ponovo u gužvi pa nemam kad da radim sa tegovima, doduše za teretanu mi i nije tolko krivo ali za to trčanje mi baš bedara, lepo sam napredovao sa sredjivanjem struka i onda prvo iskulirao dva meseca, posle samo ovo gore što sam naveo

normala da sam u medjuvremenu jeo bukvalno sve, a pod tim mislim dosta prostih ugljenih hidrata 

Ja sam svoja drva zavrsio tako da sad lagano prst u uvo jebiga :D

Što se treninga tiče nekad u novembru sam imao oko 81-2 kile (budući da je u meni nekih 175 cantima puno :D) varira kako kad (valjda ako se dobro iskenjaš imaš manje, šta znam)

I super išao trening nakon što ljetos dva mjeseca nisam mogao primirisat teretani zbog posla i u priču tako sa nekom rajom iz teretane kažu oni meni da se prijavim na Powerlifting takmičenje u aprilu sad u Sarajevu. Fazon kao naguraj jos malo mrtvo na 200-210 i bech na 140 pravilno taman za push and pull sa tvojom kilažom i godinama i krenem ja majstorski kad od jednom drop-flop u stilu Fernanda Torresa od kraja decembra do nekad prosle sedmice psihički i fizički se nisam mogao prepoznati, pad na svakom polju, snage, mase svega tako da sam bio u kurcu sve do prije ne znam nekih 7 dana, tačno se ne usuđujem odraditi maksimalu na mrtvom strah me šta će ispasti ali eto i dalje mogu reLa u zubima nosit :D

danas cepao drva i nosio dzakove na 3ći sprat, sve skupa oko 2h, sad je jaka zima pa imam posla maltene svakog dana sa drvima, nekad pola sata, nekad 45min, zavisi kako kad ali niÅ¡ta me ne umori viÅ¡e od noÅ¡enja dzakova, doduÅ¡e ja nosim jedan pun i jedan napola napunim, jedan na ledja, drugi u ruku

prošle nedelje pravac na izvor, dva kilometra, ranac za planinarenje, tu dva balona od 6l, u jednu ruku jedan balon a u drugu povodac za kokera

posle toga vola mogu da pojedem 

inače, skoro pola godine pa i jače radio brdsko trčanje, sa 102, spustio sam na 90, prvi put od srednje škole da mogu da se zakopčam na 4 rupu i da me ne steže :D

jedino Å¡to sam eto septembar i oktobar preskočio totalno a do tad sam sigurno od onog septembra redovno vežbeo, ne neÅ¡to posebno ali redovno 

no sad sam ponovo u gužvi pa nemam kad da radim sa tegovima, doduše za teretanu mi i nije tolko krivo ali za to trčanje mi baš bedara, lepo sam napredovao sa sredjivanjem struka i onda prvo iskulirao dva meseca, posle samo ovo gore što sam naveo

normala da sam u medjuvremenu jeo bukvalno sve, a pod tim mislim dosta prostih ugljenih hidrata 

Å¡ta uradi jedan film od čovjeka, eto te ko singham 

Ako idete u teretanu poslije svakog treninga umjesto skupog i nezdravog Whey proteina popijte jedan Dukat Fit napitak bilo od čokolade, vanilije ili jagode. Predobro i zdravo.

Dukat-fit-proizvodi-skupni-vizual_1.jpg

Pio otprilike mjesec dana, skoro svakodnevno.

Ovako kad računaš: 30g whey proteina = 80 feninga (kad kupuješ pakovanje od 5 kila).

Dukat fit sa 30g proteina = 2 KM.

Onda usporediš učinke na organizam.

Whey zamutiš s malo vode, popiješ i nemaš nikakvih posljedica.

Popiješ pola litra ovog Dukat fit, poslije toga osjećaš nadutost i obavezno odlazak na wc.

Pa sad izračunaj šta je bolje i jeftinije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.