Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

Sreća pa imam sutra slobodan dan... Nema šanse da bih mogao trenirati i sutra.

A dobro, sad znam kako ne treba :D

Ma čučnjevi mene unište... Uradim 3 serije ali izdahnem... Bukvalno do vazduha jedva mogu doći nakon serije čučnjeva... Prejebena vježba bez koje se ne može.

A dobro, što se tiče trajanja, mislim da se uklapam u taj period... Jer su mi pauze između serija poprilične... Po 2-3 minute... A radim 4 serije po 10 od svega. Za prsa i leđa imam po 6 vježbi, za tricepse i bicepse po 3, za noge isto imam 5-6, za ramena isto 5-6... Jebiga, intenzivno radim, treba mi vremena da sve završim.

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ja sam danas lagano odradio trening nona

Cucanj - 90kg po 20,15,12,10,8 ponavljanja

Iskorak - nezz kile, bile bucice 20,15,12,10,8

Ekstenzija za prednju lozu 50 kg po 25,20,15,10

Ekstenzija za zadnju lozu 60kg 20,15,10,5

Dizanje za listove 50 kila po 25,20,25,20

Odradio za sat vremena.

Cucanje je super :D Kad radim manje serija i manje vjezbi radim preko 100+ kg. Prije mjesec dana sam opet krenuo redovno. Prije ovoga sa pauzirao pola godine.

Juče sam imao kiks... Cijeli dan me mučili vjetrovi... Radio ramena, i kod jedne vježbe moraš se sagnut i skoro naguzit... I tu sam se ja napregao, kad samo izleti golub... Čulo se... Međutim, muzika je u teretani pa sumnjam da su drugi čuli... Za svaki slučaj sam se odmakao od mjesta radnje :D

I da kažem da sam se presvlačio u svlačionici odmah do dvojice pedera... A skontao sam da su pederi tek na kraju, kad sam vidio kako ovaj izgleda i kad sam vidio da jedan drugog šprica parfemom.. Nekim pederskim naravno... A obojica pričaju na engleskom, dakle neki stranci pederi.

Nabijem ih na kurac.

I da kažem da sam se presvlačio u svlačionici odmah do dvojice pedera... A skontao sam da su pederi tek na kraju, kad sam vidio kako ovaj izgleda i kad sam vidio da jedan drugog šprica parfemom.. Nekim pederskim naravno... A obojica pričaju na engleskom, dakle neki stranci pederi.

Nabijem ih na kurac.

.

Znas kako kazu, suprotnosti se privlace, ima tu neceg stobsi naisao na njih

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

A ono nije baš da sam neki šlank. :D Ali vidiš da je cilj ovog programa sagorijevanje potkožnog masnog tkiva. :P (P.S. Visok sam 190 pa da ne bi mislio da sam mesna okruglica!) haha

Ja hvala Bogu imam kilaže dovoljno, i viška. 95 kg je sasvim dovoljno za ovaj program. :D

Pošto sam ja slične građe kao Antuša, samo deblji 10ak kg radim na čistom mršanju, pa ću onda definiciju. A jbg ako ste žgoljavi, morate raditi na masi. Ja npr. s tim nikada nisam imao problema, jer sam uvijek bio SEO TYPE građe.

http://www.youtube.com/watch?v=4iRxfJGVW9E

bolji bolji :P

meni je ovo idol

Cudo je, ali ipak je Rich vec 3 godine za redom the fittest men on earth

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 2 sedmice kasnije...

Ovako sam ja razvijen:

Ovde sam malo iskrvario al dobro:

522220.jpg?d41d

Kličko pičko ti krvariš jedino iz ove druge riječi u ovoj rečenici. :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.