Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

Mozda losu rizu kupis. I jel ti prokuha voda il samo bude vruce i u njoj riza stoji da smeksa. Mora prokuhati ja msm :D uglavnom meni odlicna bude. VJerovatno do rize. a sad odo jest :P

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

evo ti repeck kako ja pravim rizu. bude rastersita 100%

uzmes, recimo jednu solju rize i operes je

u posudu sa jednom soljom rize dodas duplo vise vode. znaci 2 solje vode (ja cak stavim 2.5)

i onda na srednjoj vatri kuhati dok ne provrije. kad provrije, kuhati jos 15 minuta i onda operes u vodi da sklonis onu sluz.

otkud vam toliko para za filete?? :D

Ja ne mogu rižu napravit da mi bude rastresita, nema šanse... Bude mi sva sljepljenja i skoro nekuhana, a kuha se pola sata... Ne znam koji joj je kurac... Zbog toga je više i ne pravim. Vrtim makarone/krompir i ponekad grah, kad stara pošalje... Svaki dan jedem filete, oguliše mi uši više... Al' jebiga nema jeftinijeg a boljeg izvora proteina. Od tune jedem samo K plus ili ti ga Rial, 1.90 KM ona konzerva od 80g... Najjeftinija i po meni najbolja. Od salame pileća prsa jedem, i to samo kad sam vani cijeli dan pa napravim sendvič da imam. A jaja jedem uz doručak sa zobenim - pojedem 2, nemam para da jedem po 4-5 dnevno.

Navukao sam se na kikiriki u ljusci... Svaku noć po 50-ak grama... Tu dobijem nekih 270 kalorija i 12g proteina, što nije loše.

kupi kikiriki puter, jako dobro, mozda jeste poskupo mislim da je 2-3 km, ali moze posluziti neko vrijeme

evo ti repeck kako ja pravim rizu. bude rastersita 100%

uzmes, recimo jednu solju rize i operes je

u posudu sa jednom soljom rize dodas duplo vise vode. znaci 2 solje vode (ja cak stavim 2.5)

i onda na srednjoj vatri kuhati dok ne provrije. kad provrije, kuhati jos 15 minuta i onda operes u vodi da sklonis onu sluz.

otkud vam toliko para za filete?? :D

U čemu kuhaš, šerpa, poklopljena šerpa, tava?

• Autor

SERPA2l.jpg

Ovako nesto. Ne poklopim, mada mozes i da poklopis. Ja sam par puta kuhao sa poklopljenom serpom, ali me para jebala.. brzo se podigne

Masa i definicija se ne rade u teretani nego kod kuce. Kad os misica moras jest vise i ici u kalorijski visak dok kod definicije u kalorijski manjak. Npr ako trebas 3000 kalorija ti uneses 2500. I tako se ova masnoca topi, stim da se gubi i misicna masa. Dok kod mase npr uneses 3500 kalorija i tu dobijas i misicne mase a i masnoce koliko toliko.

Ja mislim da sam ja jedini ovdje koji nikad nije prišo vratima teretane a ne treniro u njoj xD Iako mi nebi škodila mrsko mi 

Prvi mjesec mi je bio najgori. Kud pocetnik covjek pa ga malo i stid dole sa onim "krkanima", kud mi je najteze bilo radit. Uradis par vjezbi vec MRTAV. Sad mi je vec uslo u rutinu. 

http://3.bp.blogspot.com/-kL7TE0dtU6U/UTe6yLJZM9I/AAAAAAAACM0/ATzVXh1fm2M/s1600/jeff+seid.jpg

Za mene najbolja gradja, momak ima samo 19 godina, poceo trenirat sa 13. Institucija ! Jeff Seid :-)

Pa gdje si ti jebo te ljeb :D

Inače nema šta odličan je ali ne znam ne gotivim ga...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.