Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bodybuilding

Istaknuti odgovori

• Odgovori 845
  • Pregledi 62,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovo je za mene idealno

1966755_671571552889020_259694194_n.jpg

Znao sam da će neko okačiti ovaj video i reći da sam to ja hahhaha

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

pa ruku na srce, budimo realni, i nije daleko od toga da to nisi ti

Moraš imati barem 90 kg za ovakvu građu... Tj. 85-90... A ja neću da idem dalje od 77, tako da ću biti nekakav ovakav samo u slabijoj varijanti :D

puno mi je to 90 kila, mozda do 85

Meni nisu ni bitne kile. Bitno je kako su raspoređene i šta čine te kile. :D 
Ovaj gore što Spaha postavi je i po meni idealan, da bi guzice da sam ovakav. haha

Meni nisu ni bitne kile. Bitno je kako su raspoređene i šta čine te kile. :D 
Ovaj gore što Spaha postavi je i po meni idealan, da bi guzice da sam ovakav. haha

Meni je bitno brate, zato što me genetika jebe. Naime, imam genetski podbradak... Tako da, ako imam više kila, i on je izraženiji, i onda ličim na kurčinu, neobrezanu naravno.

Zato se moram držati u intervalu 75-77 kg da to bude onako, prihvatljivo... A kad BF skinem ispod 10%, onda će i on spasti.

Meni je bitno brate, zato što me genetika jebe. Naime, imam genetski podbradak... Tako da, ako imam više kila, i on je izraženiji, i onda ličim na kurčinu, neobrezanu naravno.

Zato se moram držati u intervalu 75-77 kg da to bude onako, prihvatljivo... A kad BF skinem ispod 10%, onda će i on spasti.

Ma jebo to. Samo nastavi pumpat ko na onom videu i neće bit podbradka!!! hahaha :D :D 

A dobro ne znam kolika je visina. Recimo ja na svojih 189 da imam 75 kila bio bi ko iz koncentracijskog logora. :D 

Ma jebo to. Samo nastavi pumpat ko na onom videu i neće bit podbradka!!! hahaha :D :D 

A dobro ne znam kolika je visina. Recimo ja na svojih 189 da imam 75 kila bio bi ko iz koncentracijskog logora. :D

Ja sam 184 visok... Kad me vidiš možeš reći da sam mršav, ali zato što i dalje imam malo mišića... Dosta mase mi je u stomaku... Kad stomak izgubim, a dobijem više mišića tj. ostanem na istoj masi ali samo sa mišićima, to će biti taman.

Doduše, eto uđi mi na profil i pogledaj naslovnicu, tu vidiš kakav sam.

A vidim sad i visinu i sve. A dobro, ne vidi se tu taj famozni stomak. haha :D 
Ma ti znaš najbolje šta oćeš. I samo se drži jednog programa i dobro. :D 

Što se podbratka tiče to ne znam, ne znam kako je to genetski ali mislim da ako bi stalno trenira da ne bi bilo. 

pa relo nabijes misica 7-8 kila a ne masti i nece bit pobradaka.

Genetski je to soxx... Doduše, kad bi se nekako mogla nabijati mišićna masa a da ti se glava i vrat ne mijenjaju, to bi bilo ok... Vidjet ćemo, kad snizim BF ispod 10%, što mi je cilj nekad do kraja godine... Možda odem i na 80+ kg.

A vidim sad i visinu i sve. A dobro, ne vidi se tu taj famozni stomak. haha :D 
Ma ti znaš najbolje šta oćeš. I samo se drži jednog programa i dobro. :D

Što se podbratka tiče to ne znam, ne znam kako je to genetski ali mislim da ako bi stalno trenira da ne bi bilo. 

Pa ne vidi se on, nije velik... To je donji stomak, jebiga salo se tu nagomilalo... Vidi se tek kad se skinem, ili kad obučem usku majicu (što ne radim).

u pravu si nisam takav, porasto sam, neki dan sam glavom u luster lupio, a prije to nisam mogo, sad sam možda negdje oko 192cm+

U pravu si, nisam očistio TV otkad sam u ovom stanu tj. već sedam mjeseci :D

JBG nema se vremena mora se trollati Torres :D

• 2 sedmice kasnije...
Mlijeko samo ujutro uz zobene. Poslije treninga fileti+riza ili makarone, pred spavanje posni sir. Prije treninga isto riza il makarone i tunjevina. Nekad kad izgladnim pojedem 1-2 snite crnog hljeba sa salamom onom pureca prsa. Ev bas sad pravim makarone pa cu kasnije filete i nvcr posni. Danas ne idem na trening pa nemam neki redoslijed. Uglavnim UH i proteine rokam

E da, poslije zobenih skuham 3-4 jajeta

Ja ne mogu rižu napravit da mi bude rastresita, nema šanse... Bude mi sva sljepljenja i skoro nekuhana, a kuha se pola sata... Ne znam koji joj je kurac... Zbog toga je više i ne pravim. Vrtim makarone/krompir i ponekad grah, kad stara pošalje... Svaki dan jedem filete, oguliše mi uši više... Al' jebiga nema jeftinijeg a boljeg izvora proteina. Od tune jedem samo K plus ili ti ga Rial, 1.90 KM ona konzerva od 80g... Najjeftinija i po meni najbolja. Od salame pileća prsa jedem, i to samo kad sam vani cijeli dan pa napravim sendvič da imam. A jaja jedem uz doručak sa zobenim - pojedem 2, nemam para da jedem po 4-5 dnevno.

Navukao sam se na kikiriki u ljusci... Svaku noć po 50-ak grama... Tu dobijem nekih 270 kalorija i 12g proteina, što nije loše.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.