Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

U njemackoj kad si na bolovanju. 6 sedmica te placa firma. Poslije toga zdravstveno preuzima i idplacuje 60-70% plate a firma nista.

Mene zanima jel tak i u fudbalu. Jer tako je tako onda ce otic im zdravstveni sistem u tri lijepe dok isplari nase momke

It’s worth reminding everyone that you can only include 3 new players in your CL/EL squad for the knockout stages. So four out of Joao Felix, Mudryk, Enzo (if he signs), Madueke, Badiashile, Fofana and Santos will not be involved in Europe for Chelsea.

Koga izostavit?

Felix, mudryk, badi, madueke i enzo.

Otpisi dvojicu...

Logicno ako enzo potpise

Protiv Dortmunda ako bi svi bili zdravi, prvih 11 bi izgledalo ovako:

Kepa,

James, Silva, Badiashile, Chilwell

Enzo, Kante

Madueke, Felix, Mudryk

Havertz

Mozda bi i Mount igrao prije Maduekea, ali kakva postava. Ljeti jos Nkunku i Gusto, a ko zna koga ce i ljeti sve dovesti.

Blistava nam je buducnost to je sigurno.

8 minutes ago, diablo_bih said:

Chelsea Youth kaze da nece biti problema. Svi igraci ispod 22 godine ne moraju biti registrovani. Svi ce moci igrati LP, ukljucujuci i Felixa.

A player may be registered on List B if he is born on, or after, 1 January 2000 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday by the time he is registered with UEFA – or for a total of three consecutive years with a maximum of one loan period to a club from the same association for a period not longer than one year. Players aged 16 may be submitted if they have been registered with the club for the previous two years without interruption.

Clubs are entitled to register an unlimited number of players on List B during the season, but the list needs to be submitted no later than 24:00 CET the day before a match.

Važi samo za naše akademce.

Ko će nam sad penale izvoditi?

James, Havertz, Mudryk, ne znam ko bi mogao. Mount je zvučnije ime, ali penal ne zna ošutati uopšte.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.