6. novembar 2022.3 god. comment_336163 Napisah prosli puta, aj i opet cu. Nisam bas siguran da bi ijedan igrac iz nase ekipe bio u prvoj postavi livera, citija, bayerna i ostalih. Prosto smo upali u prosecnost, a ocekivao sam da osvajanje ls bude zamajac da se ustalimo u prvom esalonu klubova. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336175 treba odredjeni reset ovoj ekipi u vidu mladjih igraca. nesto sto smo slicno imali kad je dosao lampard. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336221 Kada bi se igrali, naravno nerealno, nema veze sa pravim fudbalom, čak bi možda bilo izvodljivo na FMu što se kadra tiče od trenutnog bi ostali sledeći Kepa, Mendy Reece, pojačanje, Azpi Silva, Koulibaly, Fofana, pojačanje (ili vratiti nekog mladog ako ima buy back), Ćabola, Azpi Chilly, Ćućurela Gallagher, Kova, Mount, Chukuwekma, pojačanja Broja, Sterling, možda Havertz (ako nema niko lud da ponudi neke jake pare) Ovo ostalo fajront, odmah, bez priče i ono crnče Lakaka što je na posudbi isto tako... Naravno da bi Kantea ostavio i dao mu ugovor (njega ni na igrici ne mogu prodati) Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336225 Protiv Newcastlea bih stavio Broju u napad, pored njega Sterlinga i Mounta, iza Gallaghera i Kovačića i zaganjao od prve sekunde tako da ovi neće znati gdje se nalaze. U drugom poluvremenu, kad se neko umori, ubacio bih Pulišića, u sredinu mogu Zakaria i RLC. Sa mrljinama poput Havertza, Ziyecha i Aubameyanga imamo igrače manje. Kad već nikakvu igru nemamo da bar probamo tako. I još jedna stvar. Ovako se kontre igraju. 2:06 Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336227 Ne smemo mi sa 6 igraca da budemo pred protivnickim golom ili u kontri, jer ipak moraju odbrambeni igraci da cuvaju jedan drugog, bekovi odbrambene, a veznjaci (cast Kovi) da stoje oko centra i drkaju. Sve mi se vise cini da smo postali robovi ove usrane formacije sa 3 pozadi, znam da u bilo kojoj drugoj varijanti mozemo najebati, ali sa trenutnom ne vidim prostora za napredak. Ja bih kao u Mourinhovo vreme 4-2-3-1, pa nek ide zivot. Ne znam kome koja pozicija odgovara u odnosu na dominantnu nogu. Pa nek nas unisti protivnik, e onda je tada problem u bilmezima od igraca! Gosa 28,na zalost Silva i Kuli (ako je ziv) Cucu Zacaria Kovacic Chukum Sinovac Sterling Broja Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336348 Igrom slučaja, zadnje nase dvije utakmice (Arsenal i City) gledala je i moja mama sa mnom. Sad nakon pola sata protiv Citya, kaze zena, je li se meni čini ili ovaj tvoj Chelsea lose igra. Zamisli koliko smo losi kada ona to vidi, haj da su rezultatski bili neki porazi pa da svako moze skontati, nego zensko to hladno vidi... Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336364 Sad gledam spiskove za katar i racunam ko ce biti u timu za vreme WCa a da ce moci da trenira. (Po meni jako bitna stvar) i nek me neko ispravi ako gresim. Kepa, Caloba, Kukurelja, RLC, Jorginjo, Cukvameka, Galager?, Hall, Obamejang, Broja. Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336376 Gallagher ide. Trenirat ce Casadei sa ekipom dok budu ovi na svjetskom kao i jos neki akademci. Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336382 Bit ce valjda i james Sta je s chilwella. Do kad njeg nema. Kad se kante vraca i idel na sp Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336387 Kepa, James, Azpilicueta, Silva, Fofana, Chilwell, Jorginho, Kante, Mount, Sterling, Havertz. + Gallagher i Aubameyang. Nije isključeno da Potter vidi prvu postavu sa barem 10 od ovih 13 igrača, možda i svih 11. Nijedan od njih nije startao protiv Citya. 6 hours ago, soxx said: Bit ce valjda i james Sta je s chilwella. Do kad njeg nema. Kad se kante vraca i idel na sp Koliko sam upratio Kante bi se trebao posljednji od njih vratiti. Na SP ne ide. Fofana se vraća oko Nove Godine, James malo ranije, Chilwell malo kasnije. Ne znam šta je sa Chukwuemekom. Ako ima neki novi update ispravite me. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336400 @Adi I Jorginho je bio povrijedjen tada izgleda. Ne treba bas puno gledati u to, ovo je vise bilo da igraju igraci koji inace ne igraju. @Bari ne shvatas Adija, on govori po onom sastavu sto je odmorio igrace protiv Citya kako misli da vidi Potter prvu ekipu. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336404 Poenta je bila da smo bez 13 bitnih igrača ličili na nešto protiv Citya koji je doduše isto kombinovao. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336405 Sad sam 100% siguran da se neki igraci stede. Ponajvise to mislim na Sterlinga. Nemoguce da je preko noci usporio, izgubio na eksplozivnosti i da ne pokusava 1 na 1. Na pocetku najbolji jer je jos bilo daleko Svjetsko, cim se malo priblizilo ide posteda. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336407 Ako se 'stede' nasi, onda se stede i u ostalim klubovima, nije izgovor. A mozda je i zato sto covek igrao levog beka ili nesto tako, ko zna. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336409 Pa i stede, osim onih sto znaju da nece na svjetsko, pa se trude maksimalno da ih nekako pozovu. Jesus npr nije zabio ima 3 mjeseca Prijavi
13. novembar 2022.3 god. Popularna objava comment_336492 Bice potrebno mnogo vremena, strpljenja i para bogami da se Celsi vrati na put uspeha, mozda cak i novi trener. Ako izdvojimo Azpija, koji nakon svakog meca mora da juri ostale da pozdrave navijace, Silve i mozda Kepe za nas klub igra gomila beskicmenjaka, kojima je jedino stalo da je plata redovna, da se bude u toku sa drustvenim mrezama i ispadne dobro na slikama. Ne postoji tu osecaj pripadnosti grbu pod kojim igras, utakmice su im cisto otaljavanje posla, nista vise od toga. Vec duzi vremenski period su igraci Celsija poznati po tome da cim osete da je prvo mesto u ligi nedostizno odmah dizu ruke i krece ladjenje muda i to onako ocigledno. To je fenomen koji vec nekoliko trenera ne uspeva da resi. Nece ni Poter. Tuhelovo osvajanje LS ce se pominjati jos dugo, dugo, jer to sto je on postigao sa ovom grupom vucibatina, kako ih je motivisao da je moguce uzeti taj trofej mora da se izucava na svim sportskim akademijama, zauvek. Doveo bih ja njima Feliksa Magata, da ih malo vodi na izlete u prirodu. A tek skauting, dovodjenje igraca i cela ta masinerija... Koliko tu znamo da omanemo trebamo se nogama u dupe udarati sto smo toliko trofeja osvojili. Mislim da ne postoji klub sa toliko promasenih investicija u istoriji ovog sporta. Ono sto Boehly treba da uradi je da kako zna i ume da ubedi Edwardsa da dodje u Celsi. Covek je iz Klopa najzasluzniji za sve skorije uspehe Liverpoola. On je taj posao radio na vrhunskom nivou, kakav je nama potreban. Boehly ima zelju, ali njegovo nepoznavanje fudbalskog trzista nas moze uvaliti u problem sa preplacivanjem igraca i davanjem prevelikih plata. Sportski direktor je taj koji treba da posreduje izmedju vlasnika i klubova prodavaca, agenata... Recruitment team Vivell, Shields i Winstanley na papiru deluje ok, mada smatram da je trebalo probati dovesti nekoga iz Ajaxa, Benfike, Sportinga... Videcemo kako ce yo funkcionisati u praksi, jer u Celsiju se uvek trazi rezultat, trofeji, finala. Mislim da Potter nece ostati na klupi dovoljno dugo da zavrsi rekonstrukciju ekipe. Pisao sam vec, svako ko ne zeli da igra za Celsi ili klub ucenjuje na bilo koji nacin treba da ode, bez obzira na ime i staz koji ima. Svako ko ne zeli da da sve od sebe za ekipu kad god se nadje na terenu treba da napusti klub. Ako zelimo da gradimo uspesan sistem svako od ekonoma do vlasnika mora da svoj posao obavlja maksimalno odgovorno i posveceno. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336493 Neke igrace jednostavno treba odmah prekriziti i cim prije ih se rijesiti. To su Zlatna Lopta, Zijes, Haverc, Azpijem se pozdraviti na konto godina, a onda se treba otarasiti i Pulisica, te eventualno Loftusa. Silva takodjer treba da ide po isteku ugovora, on je svoje dao. Aubameyang nije ni trebao dolaziti. Od ostatka ekipe moze se praviti tim, trebat ce par veznih igraca za osvjezenje i pokoje krilo/napadac. Tek kad takve rezove povucemo i zamijenimo ih pravim pojacanjima, ekipa ce prodisati. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336495 Mislim da se prije svega treba učiti na greškama koje je United napravio, preko 10 godina su ekipa koja nije ni blizu vrha, imali su jednom to drugo mjesto i osvajanje LE sa Mourinhom ali nisu bili u samom vrhu. Najveći krivac za to je uprava, smjene trenera i glupo trošenje novca, loša pojačanja itd. Treba Potteru dati vremena, ima kvaliteta, ima muda. Ono što mi je dobro kod njega je da se minute dobijaju po zaslugama, nema miljenika, svi se isto tretiraju. Zadnja dva ljetna prelazna roka su bila po svemu sudeći promašaji, tako da mislim da se više treba okrenuti mladim igračima i akademiji i davati im što više šansi, također u tu istu akademiju dovoditi nove klince i lagano ih gurati. Sportski direktor bi bio taj koji bi nalazio igrače dovoljno kvalitetne na terenu i izvan njega koji bi gurnuli klub naprijed. Ono što se već duže vremena govori, pun mi je kurac češača kurčeva i fudbalera na baterije, lako je takve procijeniti, to odmah treba da se otpisuje bez obzira na kvalitet. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336497 Veliki problem je što je klub iz nekog razloga postao veoma toksična sredina. U ovakvoj sredini bi propali i bolji igrači od ovih koje smo doveli. Svi smo se preko ljeta složili da je Koulibaly dobra zamjena za Rudigera, da će Sterling biti bolji od ovih koje imamo, da je Cucurella, nevezano za cijenu koju smo platili, dobro pojačanje itd. U zdravu sredinu se igrači lako uklope. Nije ni čudo da nam svaki igrač propadne, da Unitedu svaki igrač propadne. Arsenalu je prije par godina svaki popadao, dok se nisu restartovali, otjerali parazite, sada im je svako pojačanje dobro. Ne moram dalje nabrajati, tačno se zna koje su sredine zdrave. Da je Haaland kod nas došao imao bi 2 gola sa ovakvom igrom. Posljednji put smo izgledali kao zdrava sredina u dobrom dijelu prve Lampardove sezone. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. Popularna objava comment_336513 34 minutes ago, Adi said: Veliki problem je što je klub iz nekog razloga postao veoma toksična sredina. U ovakvoj sredini bi propali i bolji igrači od ovih koje smo doveli. Svi smo se preko ljeta složili da je Koulibaly dobra zamjena za Rudigera, da će Sterling biti bolji od ovih koje imamo, da je Cucurella, nevezano za cijenu koju smo platili, dobro pojačanje itd. U zdravu sredinu se igrači lako uklope. Nije ni čudo da nam svaki igrač propadne, da Unitedu svaki igrač propadne. Arsenalu je prije par godina svaki popadao, dok se nisu restartovali, otjerali parazite, sada im je svako pojačanje dobro. Ne moram dalje nabrajati, tačno se zna koje su sredine zdrave. Da je Haaland kod nas došao imao bi 2 gola sa ovakvom igrom. Posljednji put smo izgledali kao zdrava sredina u dobrom dijelu prve Lampardove sezone. Postali smo toksicni jer su igraci bili zasticeni ko beli medvedi. Koliko god da je situacija losa, ceh placa trener. Nikad nisu morali da se brinu za svoj status i mesto u ekipi, kako god oni igrali. Nadam se da ce novi vlasnici raditi drugacije. Kad prodje svetsko odrzati sastanke sa svima kojima isticu ugovori, ovog i leta 2024e, dati im konacne ponude, uzmi ili ostavi i cao. Izuzev Zorzinja, njemu samo pokazati vrata. 57 minutes ago, Kun Aguer0 said: Mislim da se prije svega treba učiti na greškama koje je United napravio, preko 10 godina su ekipa koja nije ni blizu vrha, imali su jednom to drugo mjesto i osvajanje LE sa Mourinhom ali nisu bili u samom vrhu. Najveći krivac za to je uprava, smjene trenera i glupo trošenje novca, loša pojačanja itd. Treba Potteru dati vremena, ima kvaliteta, ima muda. Ono što mi je dobro kod njega je da se minute dobijaju po zaslugama, nema miljenika, svi se isto tretiraju. Zadnja dva ljetna prelazna roka su bila po svemu sudeći promašaji, tako da mislim da se više treba okrenuti mladim igračima i akademiji i davati im što više šansi, također u tu istu akademiju dovoditi nove klince i lagano ih gurati. Sportski direktor bi bio taj koji bi nalazio igrače dovoljno kvalitetne na terenu i izvan njega koji bi gurnuli klub naprijed. Ono što se već duže vremena govori, pun mi je kurac češača kurčeva i fudbalera na baterije, lako je takve procijeniti, to odmah treba da se otpisuje bez obzira na kvalitet. Imati muda znaci ubaciti Hutchinsona u igru umesto oronulog Zijeha. Mali bi barem imao zelju da se dokaze. Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336552 Zao mi Kantea, al vreme je za novi restart sistema. Obojica prelaze 30e, Zorzinjo ce biti sve losiji, Kante ce tesko zaleciti svoje potrosene noge, ako im daju dugorocne ugovore tek posle necemo znati sta s njima da radimo. Prijavi
15. novembar 2022.3 god. comment_336570 Vakat je za smjenu Kante ostaje zapamcen ko legenda A jorginho kao zlatna lopta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.