Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Oko Wilian se necemo raspravljati, tu stavljamo tacku.

Sto se  tice Fabregasa, ako pogledas njegovu dosadasnju karijeru videces da se on uglavnom gubio u tim velikim utakmicama. Sto znaci da nije do pozicije na kojoj igra vec do protivnika protiv koga igra. npr. Drogba je uvek igrao odlicno i skoro uvek bio covek odlike u velikim mecevima, a slabije ekipe nikad nije punijo sa po 3, 4 komada. E Sesk je potpuna suprotnost , on je jednostavno igrac za male utakmice. Fabregas bi isto tako dobro odigrao protiv Hala na poziciji cmfa kao i na pozicciji pleja, a protiv M.C. isto tako lose na poziciji cmfa kao i na poziciji pleja, jeste da tu nema pravila, ali ako gledamo istoriju onda je to cinjenica koja se namece.

A ja smatram da je bolje za ekipu da preko leta dovedemo nekog top veznjaka, nego top plejmejkera. Vise cemo dobiti sa npr. Pogbm na cmf-u a Fabregasom na AMF-u, nego kupovinom nekog pleja koji ce popuniti Oskarevo mesto, a nzm nekog koji je slobodan, a pritom da je po Murinjovom ukusu. Mozda kao treca opcija dovodjenje levog krila, al koji su onda kupovali Kuadrada, ipak msm da necemo ici na kupovinu krila, bar ne ovo leto.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Sto se  tice Fabregasa, ako pogledas njegovu dosadasnju karijeru videces da se on uglavnom gubio u tim velikim utakmicama. Sto znaci da nije do pozicije na kojoj igra vec do protivnika protiv koga igra. npr. Drogba je uvek igrao odlicno i skoro uvek bio covek odlike u velikim mecevima, a slabije ekipe nikad nije punijo sa po 3, 4 komada. E Sesk je potpuna suprotnost , on je jednostavno igrac za male utakmice. Fabregas bi isto tako dobro odigrao protiv Hala na poziciji cmfa kao i na pozicciji pleja, a protiv M.C. isto tako lose na poziciji cmfa kao i na poziciji pleja, jeste da tu nema pravila, ali ako gledamo istoriju onda je to cinjenica koja se namece.

A ja smatram da je bolje za ekipu da preko leta dovedemo nekog top veznjaka, nego top plejmejkera. Vise cemo dobiti sa npr. Pogbm na cmf-u a Fabregasom na AMF-u, nego kupovinom nekog pleja koji ce popuniti Oskarevo mesto, a nzm nekog koji je slobodan, a pritom da je po Murinjovom ukusu. Mozda kao treca opcija dovodjenje levog krila, al koji su onda kupovali Kuadrada, ipak msm da necemo ici na kupovinu krila, bar ne ovo leto.

Ok sve to, ali zar nam nije baš to bio problem u prošlim sezonama što nismo imali igrača za male utakmice jer bi nas protivnici malo jačom odbranom doveli do 100 muka, ako je Fabregas igrač za male utakmice ja tu ne vidim problem, neka on dominira na "malim" utakmicama ali zato neka se onda neko drugi dokaže na "velikim" utakmica, zašto sve prebacivati na jednog igrača. Mislim da je naš problem što mi imamo dosta igrača koji nisu dobri ni na malim utakmicama ni na velikim već su negdje na sredini i na kraju ne dobijemo ništa.

Treba samo povući prave poteze, ja i dalje mislim da pitanje desnog krila nije ni sekunde rješeno, isto tako kao što kažeš ima prostora da se popravimo i nekim dobrim veznjakom jer bi tada Cesc mogao igrati 10-ku (iako ja smatram da neće), takođe ima ogromnog prostora da se popravimo na mjestu playa. Ako realno posmatramo stvari tandem Matić-Fabregas je sasvim solidan znači tu možemo dovesti neku dobru alternativu, na poziciju playa možemo pomjeriti Cesca, znači jedino za desno krilo nemamo vrhunsko rješenje.

Samo da se ispravim slucajno je doslo do greske.

A ja smatram da je bolje za ekipu da preko leta dovedemo nekog top veznjaka, nego top plejmejkera. Vise cemo dobiti sa npr. Pogbm na cmf-u a Fabregasom na AMF-u, nego kupovinom nekog pleja koji ce popuniti Oskarevo mesto, a nzm nekog koji je slobodan, a pritom da je po Murinjovom ukusu. Mozda kao treca opcija dovodjenje levog desnog krila, al koji su onda kupovali Kuadrada, ipak msm da necemo ici na kupovinu krila, bar ne ovo leto.

Ok sve to, ali zar nam nije baš to bio problem u prošlim sezonama što nismo imali igrača za male utakmice jer bi nas protivnici malo jačom odbranom doveli do 100 muka, ako je Fabregas igrač za male utakmice ja tu ne vidim problem, neka on dominira na "malim" utakmicama ali zato neka se onda neko drugi dokaže na "velikim" utakmica, zašto sve prebacivati na jednog igrača. Mislim da je naš problem što mi imamo dosta igrača koji nisu dobri ni na malim utakmicama ni na velikim već su negdje na sredini i na kraju ne dobijemo ništa.

Treba samo povući prave poteze, ja i dalje mislim da pitanje desnog krila nije ni sekunde rješeno, isto tako kao što kažeš ima prostora da se popravimo i nekim dobrim veznjakom jer bi tada Cesc mogao igrati 10-ku (iako ja smatram da neće), takođe ima ogromnog prostora da se popravimo na mjestu playa. Ako realno posmatramo stvari tandem Matić-Fabregas je sasvim solidan znači tu možemo dovesti neku dobru alternativu, na poziciju playa možemo pomjeriti Cesca, znači jedino za desno krilo nemamo vrhunsko rješenje.

Ni ja nemam problem sa tim, pa vise je malih utakmica tokom sezone nego velikih. Naravno da nam trebaju i igraci za velike utakmice, u takve polako izrasta Hazard, tu su Bane, Teri i Azpi, ocekujem i od Kurte da bude igrac odluke u velikim utakmicama(npr. protiv Liverpula je dao nagovestaj da se tome mozemo nadati),Matic naravno.

Ja bih vratio Oriola i upario sa Matićem, lik je pokidao onih pola sezone pod AVBom.. Realno, ako imalo liči na sebe iz tog perioda, ladno bi mogo zaigrati, a Cesca na AMF, Hazard standard dok desno krilo ostaje misterija, jer mi ovaj Cuadrado uliva povjerenje kao Paravinja u ulozi vozača učenika na matursku ekskurziju..

Ja bih vratio Oriola i upario sa Matićem, lik je pokidao onih pola sezone pod AVBom.. Realno, ako imalo liči na sebe iz tog perioda, ladno bi mogo zaigrati, a Cesca na AMF, Hazard standard dok desno krilo ostaje misterija, jer mi ovaj Cuadrado uliva povjerenje kao Paravinja u ulozi vozača učenika na matursku ekskurziju..

=)) =)) =))

Ja sam 100% siguran da je Cuadrado prvi izbor za krilo nagodinu. Zašto? Mou je u 2 navrata rekao kako je naredna sezona njegova i kako će pokazati šta zna sljedeće sezone. Dalje, mislim da nitko, a posebno ne bi Mou dao 30M za jednog igrača da mu bude na klupi. I sam je rekao da ne voli kupovati zimi te da je to najbolje činiti ljeti zato što igrač ima puno više vremena uklopiti se u ekipu i ima puno više vremena i prirpemnih utakmica za uigravanje ekipe tako ovo što je Mou rekao da ćemo Quada vidjeti sljedeće sezone definitvno nije šuplja priča. 

Također sam prilično siguran da Cesc neće mijenjati poziciju, iz više razloga. Sam je izjavio da mu jako odgovara ta pozicija koju je igrao i na početku karijere, Mou je zadovoljan s njim, ide mu odlično u paru s Matićem tako da po meni taj dvojac se neće mijenjati.

E sad šta bi se moglo mijenjati jeste stoperska pozicija i 10-ka što se tiče prvog sastava. Što se tiče stopera, siguran sam da Terry ostaje na toj poziciji i nagodinu, ali ne verujem da će se Gary tu zadržati. Očekujem odlazak Garya i dolazak 1 stopera koji bi se mogao rotirati sa Zoumom. Ja se nadam da će to biti Varane kako bi za 2-3 godine njih dvojica bili stoperski duo. 
Na poziciji 10-ke, AMF-a, kako hoćete.. Mislim da je Oscarov odlazak siguran, a da će na njegovo mjesto doći ili Willian i neka solidna zamjena (možda se netko vrati s posudbe)  ili će doći extra igrač, a Willian će tu biti za rotaciju. 

To je to po meni što se tiče prvog sastava. Ostalo će sve zavisiti od odlazaka naših igrača, ali vjerujem da će to biti squad igrači, nijedan extra za prvu postavu. Nadam se također da ćemo vidjeti nekog od naših mladih igrača (Bamforda, RLC, Ake...). Možda čak i golmana ako imamo dobrog u akademiji umjesto Čecha. 

ne kontam,gde su ti još dva igrača,il meni nešto nije očitalo

a reko već za ovog memfisa,najverovatnije će u junajted završiti

Malo sam prepravio na kraju :D

Prazno mesto broj 1 je za kapitenovog naslednika... Varane, Dier, Laporte, Himenez, pa ti izaberi....

Bolji od Williana i Oscara zajedno.

hahaha al stvarno sam se iskreno nasmijao jer se iz aviona vidi da ih ne podnosis :D zivio ti meni sto godina ako Bog da :D

Umesto traorea Dyabala ili kako se vec zove i ako moze da igra slicno Edenu,a ima njegove karakteristike, to bi bio SEX od ekipe.

Bataliti sistem klasicne 10ke.

E vidis i ja sam o tome razmisljao, igrati sa jednim spicem i jednim poluspicem, ali ne AMF vec poluspic hljeb ga jebo, ali onda kontam desava se sledece, zbog murinja i njegove taktike, Hazard ne bi imao toliko slobode naprijed koliko ima sad, tacnije konstantno bi morao da se vraca nazad zbog hajmo reci manjka u odbrani koji u nasoj trenutnoj formaciji popunjava AMF

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Mournho nece sakatiti Hazarda, on njega svrstava rame uz rame sa Ronaldom i Messijem, a oni nisu defanzivno odgovorni igraci, i on im ne moze biti ni blizu ako ga Mou stavi pod sablon.

Timu ocajnicki fali raznovrsnosti u napadu, a samo sa Hazardom i Costom koji je spic sistema, i zavisi od onoga sto igraci naprave za njega, nece je nikad ni biti. 

Problem je sto se jako malo igraca uklapa u tu formaciju, a da su dostupni... Shrek nece nigde, Depaya su uzeli, ostaje Laca7 koga ce da ugrabe ili Wenger ili PSG, Reus koga ceka mesto u Realu i Dibala za kim ce juriti svi ostali.

Icardia sam zaboravio, ali igrati sa 2 tempirane bombe bas i nije preporucljivo.

Pa dajte tog Laca7 onda jebemu mater, moracu pogledat koju tekmu. Vidis spomenuo si i Rooneya... Mnogo dobra opcija po meni, a sto kazes da nece nigdje? Koliko znam bio je na korak dolaska kod nas...

Pa dajte tog Laca7 onda jebemu mater, moracu pogledat koju tekmu. Vidis spomenuo si i Rooneya... Mnogo dobra opcija po meni, a sto kazes da nece nigdje? Koliko znam bio je na korak dolaska kod nas...

Nikada on nije bio ni blizu nas, samo su mediji napumpali tu priču klasičnim pričama da je viđen blizu Bridgea, pa da je njegova žena izjavila da hoće u London, pa da je se on povjerio prijateljima da želi u Chelsea, pa da je se pozdravio sa igračima Uniteda itd. U principu tu nije bilo ništa više od toga da smo mi poslali ponudu a oni su je odbili i tu je stala svaka priča..

Da je bilo neke šanse da Rooney pređe kod nas to bi se desilo onda kada je Mata otišao u United.

Samo kad se sjetim onih objava na službenoj stranici kluba o Rooneyu #-o to mi sada izgleda baš smješno..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.