Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Sta mislite o Willianu na 10-ci pa da nam postava izgleda ovako?

Kurtonja
Bane-Zouma-Terry-Azpi
      Matic-Fabregas
Cuadrado-Willian-Hazard
            Costa

Willian je zadnje vrijeme sve bolji i bolji a mislim da bi mogao vise pokazati na toj poziciji od Oscara.

To ja imam na umu jos otkako je potvrdjeno da je Cuadrado potpisao :) 

Najvise bi to voleo da vidim,to bi bio pogodak.

Willian je i igrao prije Chelseaja na mjestu iz špica, znači to mu je primarna pozicija, samo što mislim da Mourinho to neće nikada tako postavit..

Neće Mou da nam ispuni želju i metne ga na tu poziciju da jebe rak raka.

Radi isto kao i Oscar, vraca se,cak i bolje od njega, ovo ne bi trebalo da nas cudi ako se desi da Willi predje na 10, Cuadrado na krilo,samo da se uhoda.

• 2 sedmice kasnije...

Evo da nastavimo ovdje diskusiju sa teme PSG, pošto je King zaključao.

Kažu najveći problem naše igre protiv velikih ekipa Ramiz i njegov mozak. Treba se prisjetiti iste nemoći i istih problema onda kada Ramiza nije ni bilo u postavi.

Zašto se šuti na Fabregasove kriminalne partije u takvim utakmicama? Jel zato što fuljne koju asistenciju protiv Burnleya i Stokea, pa na osnovu toga dobija kredit? Isto važi i za Costu. Gdje su njegovi golovi kad nam najviše trebaju? Ma ustvari, ne treba ići dalje od prijema lopte, pa frajer nije bio u stanju jednu loptu sačuvati protiv Parisa. Umjesto da igra, on samo gleda s kim će kavgu napraviti.

Na Williana sam i navikao već, od njega ni ne očekujem ništa posebno.

Al eto najveći je problem Ramiz i 1-2 njegove greške po utakmici. Treba reći da mu je trener zabranio izlete u napadu, u ovoj formaciji 4-2-3-1 on i Matić nemaju pravo puno ići naprijed. A svi znamo koliko su opasna njegova utrčavanja iz drugog plana i kontranapadi. Možda bi konačno red bio da se isproba 4-3-3.

Fabregas kriminalne partije

Costa samo pravi kavgu

pa jbg

Umesto da trazis Ramiresu dobre stvari, ti trazis ostatku tima lose stvari da bi Rami izgledao bolje. Ne valja tako razmisljati.

Fabregas kriminalne partije

Costa samo pravi kavgu

pa jbg

Umesto da trazis Ramiresu dobre stvari, ti trazis ostatku tima lose stvari da bi Rami izgledao bolje. Ne valja tako razmisljati.

Pogrešno si shvatio. Meni smeta selektivna kritika i selektivno pamćenje. Ja prvi kažem da je Ramiz napravio ogromnu glupost na kraju što nas je moglo koštati penala i poraza. Al neću da kritikujem samo jednog igrača i da u njemu tražim krivca. Ako ćemo kritikovati hajde onda da svakog jednako kritikujemo, prema zaslugama i pošteno.

Pogrešno si shvatio. Meni smeta selektivna kritika i selektivno pamćenje. Ja prvi kažem da je Ramiz napravio ogromnu glupost na kraju što nas je moglo koštati penala i poraza. Al neću da kritikujem samo jednog igrača i da u njemu tražim krivca. Ako ćemo kritikovati hajde onda da svakog jednako kritikujemo, prema zaslugama i pošteno.

amin

Kratko i jasno - jel tebi Ramires normalan igrac za CFC generalno gledano? 

Kratko i jasno - jel tebi Ramires normalan igrac za CFC generalno gledano? 

Ne znam šta misliš pod generalno, ali evo još kraće - da. Mislim da za njega ima mjesta u Chelseaju.

Mislim na kompletan utisak o njemu kao igracu. 

Sta ti je seksi kod njega u njegovoj igri?

:-O  :-O  :-O

šta fali ramizu, veoma solidan backup, logično da ima mjesta u cfc. kad je jedan mikel toliko dugo tu, što ne bi bio i ramiz tu. kad se, nedaj bože, povrijede standardni CDMovi može ih solidno zamjenit.

Jako zahvalan igrač, može pokriti više pozicija, borben, brz, odrađuje sve defanzivne zadatke korektno, ima dobru energiju, daje ritam igri, zna se ubaciti iz drugog plana itd

Ima svoje mane, ali svakako ima mjesta u ekipi i iako ne treba startati baš svaku utakmicu, komotno može pružiti 20-30 dobrih nastupa po sezoni u narednim godinama, ako bude zdrav. Ramiz nije nikad bio Chelseajev problem.

Ima mjesta za njega ali na klupi.Ponekad ume da odigra dobro kao recimo protiv Liverpula kada je usao umjesto Cesca,unio je ravnotezu u tim.Steta sto je takvih izdanja sve manje i manje.Dok se ne dovede igrac slicnih fizickih karakteristika ali i da je tehnicki makar solidan,ovakav tip igraca treba biti u ekipi pa makar i na klupi.

Iskreno daleko je korisniji od Mikela.

Svaki klub ima dežurne debile u ekipi, kod nas to treba da bude Ramires. Nije za prvi tim, ali može nekad da igra.

Moze da odigra, a i znao je dosta dobro...Mada ako budemo dovodili tu igraca na ljeto, koliko ce onda imat prostora...

Jako zahvalan igrač, može pokriti više pozicija, borben, brz, odrađuje sve defanzivne zadatke korektno, ima dobru energiju, daje ritam igri, zna se ubaciti iz drugog plana itd

Ima svoje mane, ali svakako ima mjesta u ekipi i iako ne treba startati baš svaku utakmicu, komotno može pružiti 20-30 dobrih nastupa po sezoni u narednim godinama, ako bude zdrav. Ramiz nije nikad bio Chelseajev problem.

Najjače ovo borben, brz, pozitivna energija, može se ubaciti iz drugog plana ITD., hahahah koje itd. kao ono ima još skrivenih kvaliteta, oće skuvat ručak kući i očistit kupatilo šta?

Može pokriti više pozicija samo svojim fizičkim prisustvom i ničim više. Pa kad igra krilo znaš da po toj strani nećemo ništa uraditi. Najgore je što je on nesposoban za svoju prirodnu poziciju, kao holder. Trenutno najgori igrač na lopti bez konkurencije i svakako u top3 najgora u 21. vijeku. Pa njegov raspon pasova je šokantan. Aj što nema dijagonalu, gubi se na malom prostoru, nego vrlo često bira očajan način dodavanja po zemlji, pa imaš situacije u kojima doda tako jako da ni Hazard ne može iskontrolisati loptu jer ima igrača na leđima. Bez osjećaja, bez vizije, bez smirenosti, apsolutno ništa kvalitetno u igri prema naprijed. Usporava protok lopte jer ima poteškoće da iskontroliše loptu. U zadnjoj trećini terena da ne govorim, nesposoban za dupli pas, šut nikakav, o nekom pasu da ne pričam. Ubacivanje iz drugog plana, koje ubacivanje? Od 10 ubacivanja jednom će uspjeti kršteno ošutati ili eventualno zabiti. Ritam? Pa to što on isprati igrača i uzme mu loptu na 30 metara od našeg gola pa pokrene kontru i onda se zakuca u protivnike ili doda loptu u pičku materinu je na nervnoj bazi najgora stvar za ekipu. Kako vrijeme odmiče on je sve gori i gori. 

Fascinantno je da neki ne vide sve ove anomalije u njegovoj igri. Nevjerovatno loš igrač, a smatrao sam Gravesena i Gattusa netalentovanim likovima...

Kako to da lik ima takvu karijeru a toliko smotan?Trebali bi neki drugi ljudi trenirati ovakav klub i praviti selekciju igraca umjesto Murinja.Pri tome zaradjivati ogromne svote novca,ne gubiti vrijeme za tastaturom.Propade im toliki talenat.OK je reci da je los u necemu,ali jbte hljeb pa on ispade ne zna hodati po vama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.