Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Uvjeren sam da ce Rafa odraditi strasan prelazni rok(kupovina klasnih igraca) i unijeti svjezine u ekipu u vidu Downinga i Skrtela.Genije na klupi ce uz malo novca stvoriti stroj za unistavanje protivnika.
Ocekujem da Chelsea sljedece sezone progleda nosen sjajnim partijama novog kapitena Benayouna i virtuoza sa klupa sir Rafe !!!
Za sljedecu sezonu:
_______________Cech______________

__Ivanovic____Skrtel___Terry___Cole__

_________Leiva____Mikel____________

___Downing___Mata___Benayoun(C)___

_____________Torres_______________

Menadzer:sir Rafa Benitez !
@whisp

De objasni mi onda zašto je to tako, zašto sam ja dao najlošiji argument u historiji?? Ako se veznjaci ne otvaraju (a ne otvaraju) onda ostaju 3 opcije
1. Povuci sam loptu u napad (to mu se opasno zamjeri)
2. Šalji dugu loptu, traži napadače (i ovo često zamjerite)
3.Vrati Cechu (ovaj će je svejedno ispucati, dakle isti kurac)..

E sad, izvoli pobij me svojim, najboljim argumentima u historiji.
[quote name='how yes no' timestamp='1362086796' post='109649']
@whisp

De objasni mi onda zašto je to tako, zašto sam ja dao najlošiji argument u historiji?? Ako se veznjaci ne otvaraju (a ne otvaraju) onda ostaju 3 opcije
1. Povuci sam loptu u napad (to mu se opasno zamjeri)
2. Šalji dugu loptu, traži napadače (i ovo često zamjerite)
3.Vrati Cechu (ovaj će je svejedno ispucati, dakle isti kurac)..

E sad, izvoli pobij me svojim, najboljim argumentima u historiji.
[/quote]

Nisu najbolji, ali:

Luiz na gotovo svakoj utakmici, bez obzira na igru, rezultat, i sve ostale u krugu od kilometar oko stadiona radi iste stvari.

- Sutira kao regrut na prvom gadjanju;
- [size=4]Zalece se napred, kao muva bez glave, i ostavlja rupu u odbrani, koju mora da krpi ili bek, ili drugi veznjak;[/size]
- Bez obzira sto tri puta izgubi loptu daveci je, on to uradi i cetvrti put.
Pa ovdje se priča o Ramizu ko da momak nema dvije čiste. Nevjerovatno. Dovoljno je samo pogledati gol protiv Barcelone (ali i mnoge druge njegove poteze) da se vidi šta je ustvari istina.
Luiz je mnogo 'gluplji' ( u fudbalskom smislu ) od Ramija.
Stvar je u tome, što njemu očigledno fali talenta, a ne da nema dvije čiste, al hajd nejse..

@whisp

-Bar šuta...
-Ja ti naveo primjere zašto to on vjerovatno radi..
-Nikad nije gubio tako lopte, daveći je. To možeš pričat nekome, ko ga nije nikad gledao.
Cech
Ivanovic -Luiz/Terry| -Cahill -Cole
-Lamps -Ramiz
Moses -Mata -Hazard
Ba

Moses ispred Oscara jer je bolji dribler i trebat ce nam netko ubitacan da probija po boku .. a stavi li Ramiresa sutra na desnog ko sto je bilo u nekoliko zadnjih utakmica necu ni gledat utakmicu .
Evo jedna koju bi trebalo isprobati, kad nema Mate:

___________Cech__________
Azpi____Bane_____JT_____Cole
___________Obi____________
______Ramiz___Oscar_______
Moses_____Demba____Hazard
Nije nemoguca ali treba mjenjati formaciju i igrati sa 1 kreativcem u vezi sto je Wisey i naveo .. ali nitko ovo ne zeli 4-2-3-1 je nasa standardna i netreba je mjenjati .
Sad ce te reci da sam lud, ali ja bi bas probao jednom staviti Matu u cistu spicu tj. kao neka lazna devetka sto je Fabregas radio na euru prosle godine.
Tako smo nesto radili protiv Juventusa i odlicno je zavrsilo, primili smo samo 3 a nijedan zabili ,, nemoze svaka ekipa to igrati to je za Spanjolce nije za nas :)
Ne bi se slozio da je to bilo tako jer Hazard je bio gurnut u spicu on i Mata su cijelu utakmicu bilo odvojeni od veznog reda ono sve u svemu sto smo tad igrali nije imalo smisla, a kamoli da je netko bio lazna devetka.
Istina da ti treba adekvantni trener za to, a mi to trenutno nemamo.
[quote name='weednesday' timestamp='1362178864' post='109861']
svaka postava čelsija u kojoj nema mate je apsurdna i nemoguća!
[/quote]

Jesi ti citao uopste sta je napisao, ili samo gledao u tackice :-?

Ako u njegovom postu pise "kad nema Mate" to verovatno znaci da nije u mogucnosti da igra ;)
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1362179540' post='109869']
Sad ce te reci da sam lud, ali ja bi bas probao jednom staviti Matu u cistu spicu tj. kao neka lazna devetka sto je Fabregas radio na euru prosle godine.
[/quote]

ma daj nemoj zajebavat
šta ćemo još tako pičkasto španjolski početi igrat
u trenucima kad naš tim očajnički treba nekakve razbijače, mi da igramo s lažnom devetkom od metar i žilet i 60kg s 2 pegle u džepu
Volio bi ja da se vrati momcad iz Mourinhove ere za koju garantiram da ne bi tekmu izgubila danas.
Problem je sto je nogomet postao pickast sport za cure kao sto su takvi kako si ti napisao "[color=#282828]metar i žilet i 60kg s 2 pegle u džepu" i takve UEFA gura.[/color][list]
[*][url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=5&t=35&qpid=109902"]Citat[/url]
[/list]
[quote name='Wisey' timestamp='1362093004' post='109676']
Pa ovdje se priča o Ramizu ko da momak nema dvije čiste. Nevjerovatno. Dovoljno je samo pogledati gol protiv Barcelone (ali i mnoge druge njegove poteze) da se vidi šta je ustvari istina.
Luiz je mnogo 'gluplji' ( u fudbalskom smislu ) od Ramija.
[/quote]

Ramires je koristan igrac, to nikad nije dolazilo u pitanje. Isto tako je smotan, brzoplet i nesiguran. Treba ga imati u rosteru, ali kao prvog izbora u svakoj utakmici - nikako. Dzaba njemu kad uzme loptu i onda se bukvalno zakuca u protivnickog igraca, ili da sebi for od 10 metara... A nije mu se jednom desilo da od najobicnijeg prijema napravi scenu. Ako se zeli dominirati u vecini utakmica, on nema mjesto u timu jer ne zna mnogo toga sa loptom. Najsrecniji bih bio kada bi on naucio primati loptu, igrati malo cesce glavom.

Opet kazem, treba ga imati u rotaciji kao nekoga ko moze uci u temu i promijeniti tok. Mislim da bi mu ta uloga legla.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.