16. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362766 1 hour ago, reLo said: Kaže Romano da "interno" u Čelsiju i dalje vjeruju da je Maresca pravi čovjek za ovaj posao. Jebani smo na duge staze. Pa u tome i jeste problem, a ne u Maresci. Glupo je od njega ocekivati kad sama uprava nema visoke ambicije, a doveli sebi poltrona. Zao mi samo pojedinaca u ekipi, Enzo otkako je kod nas dosao nije vidio lige sampiona a niti ce vidjeti u dogledno vrijeme. Palmer nece moci ganjati zlatnu loptu dokle god klub ne bude imao ambicije za osvanje premier lige i lige sampiona. Prakticki ova dvojica trose vrijeme u Chelsiju. Jackson stagnira vec duze vrijeme. Mogu se kladiti da s njim uopste ne usavrsavaju njegovu zavrsnicu u cemu je najgori. Krila nam nikako ne igraju, Madueke nakon 10ak kola jednostavno prestao igrati. Ove ostale ne zelim ni da komentarisem. Osim sto nemamo upravu ni trenera za velike stvari, nemamo ni osoblje koje ce ove mladice uzdici na veci nivo. Prijavi
17. februar 2025.1 god. comment_362771 Mareska je klimac glavom i to nam je jasno svima, ali daleko od toga da ga to oslobadja krivice za strmoglavi pad forme od Nove godine. Toliko toga on radi pogresno sto je samo i iskljucivo do njega. Ako ti je vec taktika provaljena promeni je. Covek nema muda ni mozga za vise od ovoga. Ne moze silom da natera upravu da dovedu igrace ali moze da bolje koristi te koje ima. Prijavi
17. februar 2025.1 god. comment_362773 Negdje sam u bespuću interneta naletio na izjavu da je zadovoljan razvojem i da bi se ekipa mogla boriti za najvece stvari za, pazite sad, 5-10 (brojem PET DO DESET) GODINA ! Nekako ne mogu da povjerujem da je ovo rekao bez obzira na sve sto je dosad izgovorio. Ovo je previse cak i za njega. Moze li neko potvrditi koliko je vjerodostojna izjava? Cini mi se ipak izmisljeno. Prijavi
17. februar 2025.1 god. comment_362774 Ostanu li ovi sportski direktori nećemo ni za toliko... Prijavi
17. februar 2025.1 god. comment_362775 To bi bila ok izjava za trenera Wrexhama jer oni imaju ambiciju da se bore za trofeje za 5-10 godina. Ova ekipa se trenutno može boriti za trofeje u EFL Kupu, FA Kupu, Konferencijskoj Ligi i Ligi Europe, a za 1-2 godine za Ligu Prvaka, Premijer Ligu i Svjetsko Klupsko Prvenstvo. Uprava mora da zna da ako nastavimo propuštati Ligu Prvaka uskoro više neće imati čime prekriti svoje dugove. Prijavi
22. februar 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_362835 Ovaj majmun će toliko isforsirati igrače da će nam zadnjih 10 utakmica udarna igla biti Mhueha. Prijavi
22. februar 2025.1 god. comment_362845 Bilo je svakakvih trenera al ovakvog bisera jos nismo imali. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362866 Lik ladno odrzao sastanak svima zaposlenima u klubu da se uloze napori da bi se plasirali u LS a do juce se na sva zvona hvalio da to nije cilj ove sezone. Kako da ga onda bilo ko, pocev od igraca smatra ozbiljno ?! Nedavno sam rekao da predvidjam ruzan raskid na kraju sezone, i ocekujem da se to desi, jer niko nece da trpi ovakvog sarlatana i kvazi trenera. Da nije sve do njega nije, i da treba skinuti jos par glava sem njegove treba ali se to nece desiti tako da ce svu cenu neuspeha platiti on. Jedva cekam da vidim ko je sledeci projekat nasih "direktora" na kurac ih nabijem. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362870 34 minutes ago, Whisper said: Lik ladno odrzao sastanak svima zaposlenima u klubu da se uloze napori da bi se plasirali u LS a do juce se na sva zvona hvalio da to nije cilj ove sezone. Kako da ga onda bilo ko, pocev od igraca smatra ozbiljno ?! Nedavno sam rekao da predvidjam ruzan raskid na kraju sezone, i ocekujem da se to desi, jer niko nece da trpi ovakvog sarlatana i kvazi trenera. Da nije sve do njega nije, i da treba skinuti jos par glava sem njegove treba ali se to nece desiti tako da ce svu cenu neuspeha platiti on. Jedva cekam da vidim ko je sledeci projekat nasih "direktora" na kurac ih nabijem. Sve to stoji sto kazes, apsolutno se slazem. Ipak ekipa koju imamo od ljetos je sasvim dovoljna za top 4. Ne moze me nimo ubjediti da nismo dovoljno igracki kvalitetni za top 4. Dakle iako se ova ekipa treba jos pojacati, utisak je da trener nije dovoljno dobar. Vidjet cemo ali smatram da nece dobiti otkaz osim ako ne bude totalni krah epskih razmjera. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362877 Jeste primjetili kako je promijenio plocu najednom? Sad je top 4 postao cilj ipak ove sezone. @hamco Mogao bi itekako da leti. Kad se obruka recimo u Konferencijskoj ligi a u prvenstvu zavrsi recimo 8, plus oba kupa protracio u startu. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362878 On ako osvoji Konferencijsku Ligu stavit ću ga na profilnu, a ako završi u top 4 promijenit ću nick u Maresca. U trenutnom stanju nismo favoriti ni protiv Borca. Prijavi
23. februar 2025.1 god. Autor comment_362879 Konferencijska liga se mora osvojiti jer je to jedini način da igramo u Europi sljedeće sezone. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362880 Vala Konferencijsku ligu bi i ja osvojio s pivskim stomakom i ne treniranjem u opce. Najozbiljni protivnik Fiorentina. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362881 5 hours ago, hamco said: Sve to stoji sto kazes, apsolutno se slazem. Ipak ekipa koju imamo od ljetos je sasvim dovoljna za top 4. Ne moze me nimo ubjediti da nismo dovoljno igracki kvalitetni za top 4. Dakle iako se ova ekipa treba jos pojacati, utisak je da trener nije dovoljno dobar. Vidjet cemo ali smatram da nece dobiti otkaz osim ako ne bude totalni krah epskih razmjera. Ekipa igra onako kako je vodjena, posebnno ona koja je ovako sastavljana i nema lidera i iskusnih igraca na terenu. Mareska je podbacio debelo, oko toga se slazemo. Sta je za tebe krah epskih razmera ? Ispadanje iz top5 iz cega sledi niz negativnih stvari koje ce dalje srozati klub je za mene i vise nego dovoljno za otkaz. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362882 Krah epskih razmjera je ovo na sta je United spao. Pored lose igre, neigranja lige sampiona, nikakvih ambicija, dobijes i hrpu nezadvoljnih igraca. Nezadovoljstvo Palemra i Enze je vec ozbiljan alarm, barem bi trebao biti do sad. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362883 7 minutes ago, Whisper said: Ekipa igra onako kako je vodjena, posebnno ona koja je ovako sastavljana i nema lidera i iskusnih igraca na terenu. Mareska je podbacio debelo, oko toga se slazemo. Sta je za tebe krah epskih razmera ? Ispadanje iz top5 iz cega sledi niz negativnih stvari koje ce dalje srozati klub je za mene i vise nego dovoljno za otkaz. Jeste za mene krah ali da li je za vlasnike? Zato kazem, ako se ne desi krah epskih razmjera(nesto sto United trenutno prolazi) ne vidim kako ce dobiti otkaz jer bi to znacilo da ponovo nisu odabrali dobrog trenera. Ne treba zaboraviti da je Maresca potpisao ugovor na 5 godina za razliku od Pochetina koji je potpisao na 2, zatim za razliku od Pochetina koji je u toku sezone digao ruke i na neki nacin se javno predao i izdao vlasnike svojim neslaganjem i izjavama, nisam siguran da ce Maresca isto uraditi. Tako da, ako Maresca ne zariba u tolikoj mjeri ne vidim kako ce otkaz dobiti. Prijavi
23. februar 2025.1 god. comment_362885 Pa ovi iz uprave dosta citaju sta navijaci govore na netu, izgleda da su shvatili da navijaci ne prihvataju nekakve retardirane planove od vise godina za top 4, nego da zahtjevamo minimalno top 4 i da se borimo za titulu vec iduce sezone. Zato ova promijenjena ploca Yes mana, samo sto je to suplja prica kada ne prenose pricu na djela, vec nastavljaju brukati klub. Opet lijepo je barem vidjeti neki poviseni trud kod nekolicine igraca, samo je fazon sto ne daju isti svi, pa dobijes preokret i sramotu. Prijavi
24. februar 2025.1 god. comment_362905 Da nema konferencijske lige i 6 pobjeda tamo imo bi jako los prosjek osvojenih bodova. Generalno ako ne izbori ligu prvaka treba mu se zahvaliti na kraju sezone, gdje smo gubili bodove trebali smo puhati Liverpolu za vratom da bude razlika 4-5 bodova. Prijavi
26. februar 2025.1 god. comment_362952 Nitko da barem primjeti, kad je već zabranjeno ovih dana pohvaliti, da je pronašao riješenje usljed ozljede obojice napadača. Nakon ne upjelog pokušaja s Nkunkuom, Pedro Neto je pretvoren u napadača gdje se neočekivano sjajno snalazi i posljednje dvije utakmice je naš ponajbolji igrač Prijavi
26. februar 2025.1 god. comment_362957 Steta sto nije pronalazio nakon sto su mu ti povrijedjeni kada nisu bili, igrali kao idioti. Da malo sta eksperimentise nakon sto su igrali, a bolje da nisu. Kako god, sa Southamptonom je smijesno se hvaliti, treba to sada prenijeti na sljedece meceve. Prijavi
27. februar 2025.1 god. comment_362959 Idealna situacija bi bila da se uspijemo nekako docepati plasmana u LP i da se na kraju sezone izljubimo i rastanemo sa Marescom, to bi bio neki idealan rasplet sezone, to govorim iz ugla sto je nama LP trenutno san, da Chelsea koji je provodio godine i godine u LP sada sanja o tome, zalosno ali i je tako. Drugi ugao iz kojeg to govorim je da Maresca jednostavno nije materijal da vodi veliki klub koji ima ambicije da bude bitan, jednostavno nije, nece biti ni sljedece sezone, ni za tri sezone, ni deset sezona. Mi da se plasiramo u LP i da Maresca dobije otkaz je nesto sto se nece desiti za tri zivota, ako se plasiramo u LP on je sebi obezbijedio jos sezonu i po bez nekih vecih problema, jer vlasnici ne pucaju na visoko u smislu nekih velikih uspjeha. Ja nisam za njegovu smjenu zato sto je trziste prepuno kvalitetnih opcija nego zato sto opet ponavljam on nije kapacitet za velike klubove, to se ne lijeci. Kada klikne sa trenerom, klikne odmah, ako ne dobijes odmah rezultat onda u najmanju ruku dobijes ekipu koja ide na bolje, ovo nase je mucenje, patnja, zlostavljanje. Niko od nas vec godinama ne moze sebi priustiti da u petak kada zavrsis sa poslom kontas sam sa sobom "konacno vikend, sutra fotelja, dvije hladne pive i Chelsea", ne to je nama luksuz, jer sve je u klubu i oko kluba tesko, kruto, hrapavo, tesko probavljivo, patnja bukvalno. Slot dosao iz holandske lige, nakon odlaska Kloppa niko ih nije spomenuo u smislu osvajanja lige, a covjek prekucao ligu. Napravio pravu ekipu, ako treba da se brane nisko, branit ce se bez problema, nece se patit u branjenju vec ce ti jos sloziti 3 dobre kontre i vec je 2-0 za njih, Liverpool uziva na terenu bez obzira da li se brane ili napadaju, e to treba da bude cilj. Rutiniranje Citya od strane Liverpoola je slađe od bilo kakve pobjede od 5-0, jer su ljudi pokazali takvu moc u oba smjera da je to strasno. Flick i Barcelona takođe top prica, ljudi igraju svoj fudbal bez obzira ko je na drugoj strani, ne plase se nikog, oni ce igrati svoj fudbal a ti kako hoces. Postoje slucajevi kada prospu pobjedu jer se ne povlace, nemaju tu crtu da brane 2-0, vec jure treci gol pa im se desi da kiksnu ali odstupanja od svog fudbala ne postoji, ako upadnes u paniku nabit ce te 7 razlike. Protiv Atletica neku noc, gube 0-2 nakon 5 minuta, ali nije ih dotaklo uopste, poceli su da jedu Atletico i okrenili na 4-2, na kraju 4-4, ali ne muce se, igraju fudbal i to sve sa gomilom mladih igraca. Kod nas se svelo na patnju, na puko prezivljavanje, na neke jadne racunice da se plasiramo u LP, da li to mora tako ne znam nisam pametan.. Prijavi
27. februar 2025.1 god. comment_362961 Ja sad ne razumem ovu njegovu izjavu bože me sačuvaj, kao sačekaće da vidi da li će obezbediti top 4 pa će onda videti za Palmerovu sudbinu. Zašto jednostavno ne kaže, igrač nije na prodaju ili nešto da ih oduva Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.