Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Cini se da smo najbolji fudbal igrali pocetkom sezone dok se igraci jos nisu bili privikli i naucili na Marescinu taktiku. Sto je trener duze tu i vise uigrava svoje ideje, to losije izgledamo na terenu. U prvih 15ak utakmica bilo je tu jos slobode, nepredvidljivih kretnji, vansablonskih poteza. Bilo je i sansi, dobre igre iz tranzicije, dobrih kontranapada. Sada zapravo tek vidimo da to uopste nije ni bila trenerova zamisao, cak je on to indirektno priznao.

Volio bih da udjemo u LS, jer sam se pozelio Celzija u tom takmicenju. Ali ne vidim kakvu mi buducnost mozemo imati s ovim likom na klupi, sve i da dovedu ta 2 ili 3 pojacanja koja nam trebaju.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

Ma nama samo treba ta liga sampiona, koliko god bio los Maresca, ta pojacanja koja ce zavrsavati prilike i kontrolisati odbranu su bitnija nego njegove debilne zamisli. Njegove gluposti nece smetati kada i ukoliko se dovedu prava pojacanja i ona mogu voditi ekipu do pobjeda bez obzira na njegove zamisli.

39 minutes ago, diablo_bih said:

Ma nama samo treba ta liga sampiona, koliko god bio los Maresca, ta pojacanja koja ce zavrsavati prilike i kontrolisati odbranu su bitnija nego njegove debilne zamisli. Njegove gluposti nece smetati kada i ukoliko se dovedu prava pojacanja i ona mogu voditi ekipu do pobjeda bez obzira na njegove zamisli.

Koja pojacanja Diablo? 

Sa tih 6 igraca bismo dobili ponovo solidnu sirinu u ekipi ali dzaba sve kad imas trenera koji ne zna rotirati i mijenjati igrace. Zimus smo isto imali situaciju pa je forsirao istih 11 dok nisu krepavali na terenu. Tako je i krenuo pad u igri, rezultatima koji se do danas nije zaustavio.

8 hours ago, Wisey said:

Sa tih 6 igraca bismo dobili ponovo solidnu sirinu u ekipi ali dzaba sve kad imas trenera koji ne zna rotirati i mijenjati igrace. Zimus smo isto imali situaciju pa je forsirao istih 11 dok nisu krepavali na terenu. Tako je i krenuo pad u igri, rezultatima koji se do danas nije zaustavio.

@Wisey Ja se slazem da trener nije dobro rotirao ali samo u pogledu nacina na koji je rotirao a to je da je imao selekciju 11 igraca za Premiership i 11 igraca za LC. Sto se tice umora to se apsolutno ne slazem. Pa igraci su igrali maksimalno 1 mec sedmicno, to nema veze sa selekcijom i forsiranjem istih igraca, prije da ima veze sa nedovoljno dobrim pripremama na fizickoj snazi. Pa City, Arsenal, Liverpul su manje mijenjali od nas jer su im igraci igrali Ligu Sampiona, kako oni onda da nisu krepali? 

Opušteno, i ovo se "namerno" pušta navijačima da čitaju.

rekoh već da je prošli put (isto telegraf) maltene kao neki "dekret" objavljen zašto i kako treba tumačiti rad Mareske što mislim da nijednom nije izašlo niti za jednog trenera našeg u poslednjih 15 godina, pitam se samo šta je zaslužio da se analizira na takav način

Gardijan je imao zanimljiv tekst, gde ga je novinar opasno opleo, ali na jedan kulturan način, zamotano u celofan gde je aludirao na njegove izjave kako pokušava da igra ovakav i "onakav" fudbal

sad već vidim da London evening standard, Telegraph, pa onaj Kinsela koji sad vidim da piše za BBC samo služe da puštaju neke neutralne vesti, ili da ga stidljivo brane, Romano je čini mi se neutralan, a eto taj tekst u Gardijanu me je baš iznenadio

It’s complicated: Awkward marriage of Maresca and Chelsea provides great drama | Chelsea | The Guardian

pa ne moraš majku mu biti vrsni poznavalac fudbala, da sam zaključiš na kojim pozicijama nam škripi ali eto, trebaju nam tvitovi koji jedno te isto potvrdjuju iz nedelje u nedelju, ali ništa tu zapravo nema konkretno, samo odjednom iskoči kako nas je Real izgleda izbacio iz trke ali ne brinite  se jel imamo alternativu, a juče objavljeno u BBC da se razmatraju opcije od Delapa do Gjokereza LOL, znači od Ipsviča do najtraženih napadača u Evropi, i ponovo se provlači da je problem kod Osimena njegova plata

James pokazao kakav centar sut ima. Kakav je zlocin takvog igraca ne koristiti u onome sto zna najbolje. Sredina terena puna , ugras bez desnog beka a covek spaja igrace sa golom

16 minutes ago, Whisper said:

Brate kukali ste na Maresku, pljuvali ga cele sezone i sad kad smo se jedva uvukli u Ls u zadnjem kolu jebenom odjednom je heroj. 

Kakvi licimUri ne mogu da verujem.. 

Ja zaista nisam advokat Maresce i ja mu zamjerim koliko hoces stvari ali ti si 10x glasniji i kriticniji prema Maresci nego sto si bio prema Pochetinu. Pravi primjer pristrasnosti prema jednom i hejta prema drugom.
Sjecas se kad smo se culi privatnim porukama prosle godine i kada sam te pitao zasto ne pises pa si mi odgovorio da ti smeta previse negative prema treneru i svemu oko kluba. Sta je sad drugacije?
Nije idealno, moglo je mnogo bolje ali dad treba makar malo da se radujemo svi zajedno i nadati se da ce bitj bolje iduce sezone uz valjda malo zvucnija imena kada su transferi u pitanju. Radujmo se!

Ja se nadam da će ovaj amater od trenera već poslije finala protiv Betisa dobiti otkaz kako god utakmica završila a ja mislim da ćemo mi izgibiti. Nemamo pobjednički mentalitet niti su nam igrači nešto motivisani. Sa ovim trenerom to neće nikada biti. Ne treba nas zavarati to što smo izborili Ligu Prvaka. U ovakvoj Premierligi i gdje ide 5 klubova bi bilo sramota da smo završili šesti.

16 minutes ago, hamco said:

Ja zaista nisam advokat Maresce i ja mu zamjerim koliko hoces stvari ali ti si 10x glasniji i kriticniji prema Maresci nego sto si bio prema Pochetinu. Pravi primjer pristrasnosti prema jednom i hejta prema drugom.
Sjecas se kad smo se culi privatnim porukama prosle godine i kada sam te pitao zasto ne pises pa si mi odgovorio da ti smeta previse negative prema treneru i svemu oko kluba. Sta je sad drugacije?
Nije idealno, moglo je mnogo bolje ali dad treba makar malo da se radujemo svi zajedno i nadati se da ce bitj bolje iduce sezone uz valjda malo zvucnija imena kada su transferi u pitanju. Radujmo se!

Zbog cega ga hvalis, i ti i ostali, na osnovu cega ?Kakvu on to veliku zaslugu ima, al realno ? Koga smo mi to, sem Liverpoola ciji se igraci nisu ni pojavili na utakmici dobili nekim njegovim fudbalskim zamislima ? Radovati se uspehu kluba se moze i bez toga da se hvali ovaj kvazi trener. 

1 minute ago, Whisper said:

Zbog cega ga hvalis, i ti i ostali, na osnovu cega ?Kakvu on to veliku zaslugu ima, al realno ? Koga smo mi to, sem Liverpoola ciji se igraci nisu ni pojavili na utakmici dobili nekim njegovim fudbalskim zamislima ? Radovati se uspehu kluba se moze i bez toga da se hvali ovaj kvazi trener. 

Ma pretjerujes, eto moj rahmetli djed bi bio bolji od Maresce, tj. ne treba im uopste trener sami bi izborili top 4.
Imamo mana koliko hoces, uopste nije idealno ali smo dosta bolji nego prosle godine. Prosle godine su nas guzili svi redom, pogledaj malo rezultate i statistiku protiv Liverpula, Arsenala, Uniteda, Newcastle, osvjezi malo pamcenje kakve smo epske sramote dozivjeli prosle godine i vidjet ces da ima napretka. Mozda nismo pobjedili puno vise tih velikih ekipa ali smo mnogo bolji u polju, u igri, nismo vreca za tamburanje i nabijanje gol razlike. De malo analiziraj meceve protiv tih velikih ekipa kako smo stojali u polju, koliko smo podredjeni bili i koliko su nam ekipe pravile sansi, koliko su puta sutali prema nasem golu. Pogledaj koliko smo primili golova prosle sezone a koliko ove. 

Kazem, moglo je i trebalo bolje tu nema uopste dileme, ali treba biti realan. Ova ekipa bez pravog napadaca, stopera i golmana ne moze mnogo bolje od ovog ko god da je trener. Mozda smo mogli uzeti tu i tamo 5-6 bodova vise ali to je to.

Treba otici malo i na temu Premiership i pogledati nase prognoze prije pocetka sezone. 

Treba biti realan po pitanju Mareske. Ekipa je sa njim nastavila neki kontinuitet sazrevanja. Prosli put 63 sad 69 boda. Mislim da bi slicno bilo i sa Pashom. Moglo je mozda i vide.....

Al opet mora da se uzme u obzir i da smo ubedljivo najmladji tim i da igramo bez spica i da imamo lose resenje na golu. U tim okvirima ovo je hteli , ne hteli da prihvatite ipak uspeh. 

E sad sto se tice naredne sezone za diskusiju je sve.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.