Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

Jes bole ga djoka da se mlati sa ovim nasim strucnjacima i da mu neko soli pamet i dovodi igrace a da se on pita koliko ce trava na terenu biti podsisana.

29 minutes ago, Adi said:

Ako postoji trener koji nikako ne odgovara ovoj ekipi onda je to Ancelotti. Čitavu karijeru vodi iskusne ekipe pune zvijezda, formiranih igrača, ekipe koje se bore za trofeje, a mi smo sve suprotno. Ove igrače treba učiti fudbalu i pustiti ih da igraju napadački.

Brate napravio je od Realovih klinaca igrace. Ima verovatnno najjaci man management u fudbalu trenutno. Mislim da bi on bio pravi covek da nasoj mladoj ekipi podigne samopouzdanje.

pa ne znam šta bi i Anćeloti tu mogo, ne znam kakve pomoćnike da imaš ne možeš da učiniš nešto ako prosto nemaš sastojke

Real nema toliko kadrovskih problema i promašaja kao što mi imamo, gotovo u svakoj liniji imaju po jednog iskusnog i jakog igrača, a svakako im ide na ruku to što su u odnosu na ostatak lige dominantnij, jeste da su i oni kiksali ove sezone ali oni su ponovo drugi na tabeli, u premiershipu ti kola odu u provali i treba posle dizalicom da te vade 

bodovno to i ne izgleda toliko drastično, ali u premiershipu su Totenhem i Juanjted koji imaju više prihoda od AM, blizu zone ispadanja

Volio bi vidjeti trenera koji nije pobijedio Everton. Oni vec 10 godina su ekipa za nabijanje i pukom srecom su u top 15.

Pa solidna je usporedba, Everton je tih dana trošio nemilice ali bez jasne ideje. Nešto slično kao mi... Nije im Anceloti pomogao kao šta neće ni nama. 

Okanite se te priče da će doć trener čudotvorac i riješiti sve probleme. Nek sportski direktori slože smislenu ekipu pa će biti lako nać trenera 

• Popularna objava

Jedno je razvijati mladog igrača u Real Madridu (Barci, PSG-u i Bayernu), a drugo je razvijati mladog igrača u Chelseaju. Jedno je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Modrića, Kroosa, Benzemu, Ramosa, Carvajala, a drugo je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Sancheza, Tosina, Dewsbury-Halla, Cucurelle i Nkunkua. Jedno je razvijati mladog igrača kakve Real dovodi (premium talenat), a drugo je razvijati mlade igrače kakve mi dovodimo. Uz par izuzetaka kao što su Enzo, Caicedo i Palmer, ali na svakog Caiceda smo doveli 3 igrača koji su zablistali na 5 utakmica. 

2 hours ago, Adi said:

Jedno je razvijati mladog igrača u Real Madridu (Barci, PSG-u i Bayernu), a drugo je razvijati mladog igrača u Chelseaju. Jedno je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Modrića, Kroosa, Benzemu, Ramosa, Carvajala, a drugo je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Sancheza, Tosina, Dewsbury-Halla, Cucurelle i Nkunkua. Jedno je razvijati mladog igrača kakve Real dovodi (premium talenat), a drugo je razvijati mlade igrače kakve mi dovodimo. Uz par izuzetaka kao što su Enzo, Caicedo i Palmer, ali na svakog Caiceda smo doveli 3 igrača koji su zablistali na 5 utakmica. 

Dakle nama nema pomoci, koga god da dovedu.

Zašto nama svaka lopta mora da se vrati štoperu/golmanu, znači i kad uzmemo loptu protivniku, lopta ne ide napred, nego ide štoperu... samo gubimo vreme, protivnik stigne da se namesti umesto da se odma krene napred.

Palmer je imao muda da odma šibne neku dijagonalu ili da se probije, evo malo pre Lavija odma šalje napred i normalno da će otvoriti prostor, ali ne... naši izgleda da po nalogu ovog tzv trenera moraju da započnu napad od analnog otvora

4 hours ago, Adi said:

Ne znam jesam li ja lud ili ovo uopšte nije tačno. Osim ako potpuno drugačije shvatamo pojam najgori momenti u sezoni.

Isto sam pomislio ko i ti Adi, pa bukvalno najbolji fudbal igramo u tranziciji i brzim napadima. 

Stoji to da je uprava kriva što ga je dovela, ali druže de pokušaj nešto, isto izgledamo prvog dana kada je došao i sada. Jedina je razlika što su ga protivnici pročitali pa se sad još efektivnije se postavljaju protiv njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.