26. april 2025.1 god. Autor comment_363780 Pa evo Ancelotti će dobiti otkaz. Dokazano ime, daj ga natrag. 😀 Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363781 Just now, reLo said: Pa evo Ancelotti će dobiti otkaz. Dokazano ime, daj ga natrag. 😀 Anceloti na sezonu, dve je top resenje za ovu mladu ekipu. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363782 Pa nije slobodan, ode 99% Brazil da vodi. Anceloti je deff neko ko bi svojim iskustvom valjo ovim mladim igracima. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363794 Jes bole ga djoka da se mlati sa ovim nasim strucnjacima i da mu neko soli pamet i dovodi igrace a da se on pita koliko ce trava na terenu biti podsisana. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363803 Ako postoji trener koji nikako ne odgovara ovoj ekipi onda je to Ancelotti. Čitavu karijeru vodi iskusne ekipe pune zvijezda, formiranih igrača, ekipe koje se bore za trofeje, a mi smo sve suprotno. Ove igrače treba učiti fudbalu i pustiti ih da igraju napadački. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363805 29 minutes ago, Adi said: Ako postoji trener koji nikako ne odgovara ovoj ekipi onda je to Ancelotti. Čitavu karijeru vodi iskusne ekipe pune zvijezda, formiranih igrača, ekipe koje se bore za trofeje, a mi smo sve suprotno. Ove igrače treba učiti fudbalu i pustiti ih da igraju napadački. Brate napravio je od Realovih klinaca igrace. Ima verovatnno najjaci man management u fudbalu trenutno. Mislim da bi on bio pravi covek da nasoj mladoj ekipi podigne samopouzdanje. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363806 pa ne znam šta bi i Anćeloti tu mogo, ne znam kakve pomoćnike da imaš ne možeš da učiniš nešto ako prosto nemaš sastojke Real nema toliko kadrovskih problema i promašaja kao što mi imamo, gotovo u svakoj liniji imaju po jednog iskusnog i jakog igrača, a svakako im ide na ruku to što su u odnosu na ostatak lige dominantnij, jeste da su i oni kiksali ove sezone ali oni su ponovo drugi na tabeli, u premiershipu ti kola odu u provali i treba posle dizalicom da te vade bodovno to i ne izgleda toliko drastično, ali u premiershipu su Totenhem i Juanjted koji imaju više prihoda od AM, blizu zone ispadanja Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363808 10 minutes ago, hamco said: Bio je Anceloti u Evertonu pa ga Lampard prasio 4:0. Uf kakvo poredjenje. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363810 Volio bi vidjeti trenera koji nije pobijedio Everton. Oni vec 10 godina su ekipa za nabijanje i pukom srecom su u top 15. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363811 Pa solidna je usporedba, Everton je tih dana trošio nemilice ali bez jasne ideje. Nešto slično kao mi... Nije im Anceloti pomogao kao šta neće ni nama. Okanite se te priče da će doć trener čudotvorac i riješiti sve probleme. Nek sportski direktori slože smislenu ekipu pa će biti lako nać trenera Prijavi
27. april 2025.1 god. Popularna objava comment_363816 Jedno je razvijati mladog igrača u Real Madridu (Barci, PSG-u i Bayernu), a drugo je razvijati mladog igrača u Chelseaju. Jedno je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Modrića, Kroosa, Benzemu, Ramosa, Carvajala, a drugo je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Sancheza, Tosina, Dewsbury-Halla, Cucurelle i Nkunkua. Jedno je razvijati mladog igrača kakve Real dovodi (premium talenat), a drugo je razvijati mlade igrače kakve mi dovodimo. Uz par izuzetaka kao što su Enzo, Caicedo i Palmer, ali na svakog Caiceda smo doveli 3 igrača koji su zablistali na 5 utakmica. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363826 2 hours ago, Adi said: Jedno je razvijati mladog igrača u Real Madridu (Barci, PSG-u i Bayernu), a drugo je razvijati mladog igrača u Chelseaju. Jedno je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Modrića, Kroosa, Benzemu, Ramosa, Carvajala, a drugo je razvijati mladog igrača uz oslonac iskusnih Sancheza, Tosina, Dewsbury-Halla, Cucurelle i Nkunkua. Jedno je razvijati mladog igrača kakve Real dovodi (premium talenat), a drugo je razvijati mlade igrače kakve mi dovodimo. Uz par izuzetaka kao što su Enzo, Caicedo i Palmer, ali na svakog Caiceda smo doveli 3 igrača koji su zablistali na 5 utakmica. Dakle nama nema pomoci, koga god da dovedu. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363938 Enzo Maresca: "When you attack quick, the opposition attack quick and it becomes a transition game. And we are not good enough for transition games. If you see our worst moment of the season, or games where we struggle, they are all games where the game became transition." Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363944 Ne znam jesam li ja lud ili ovo uopšte nije tačno. Osim ako potpuno drugačije shvatamo pojam najgori momenti u sezoni. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363949 Zašto nama svaka lopta mora da se vrati štoperu/golmanu, znači i kad uzmemo loptu protivniku, lopta ne ide napred, nego ide štoperu... samo gubimo vreme, protivnik stigne da se namesti umesto da se odma krene napred. Palmer je imao muda da odma šibne neku dijagonalu ili da se probije, evo malo pre Lavija odma šalje napred i normalno da će otvoriti prostor, ali ne... naši izgleda da po nalogu ovog tzv trenera moraju da započnu napad od analnog otvora Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363962 4 hours ago, Adi said: Ne znam jesam li ja lud ili ovo uopšte nije tačno. Osim ako potpuno drugačije shvatamo pojam najgori momenti u sezoni. Isto sam pomislio ko i ti Adi, pa bukvalno najbolji fudbal igramo u tranziciji i brzim napadima. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363964 Ta prica veze s vezom nema. Te utakmice koje smo gubili zbog "tranzicije" zapravo smo gubili jer je trener izraubao sve igrace a u najguscem rasporedu oko Bozica prve izmjene vrsio u 82. minuti. Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364131 Vise ga ni za sta ne krivim. Svoje neznanje je on davno pokazao. Ove iznad njega itekako treba menajti. Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364134 Stoji to da je uprava kriva što ga je dovela, ali druže de pokušaj nešto, isto izgledamo prvog dana kada je došao i sada. Jedina je razlika što su ga protivnici pročitali pa se sad još efektivnije se postavljaju protiv njega. Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364139 Kad čitam njegove izjave imam utisak da živimo u nekom paralelnom univerzumu "GDE SMO MI PRAVI FUDBALSKI TIGAR" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.