3. februar 2025.1 god. comment_362406 Ponizavao je Felixa i Nkunkua ali zato mu je recimo debilcina Sanchez nezamjenjiv i brani ga gdje stigne. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362408 Izgleda da je i kod nas sistem slican kao kod NBA. Uprava pere novac, a trener nam je bez ikakvog integriteta. Sjebase nam englezi klub posteno. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362431 E kako sjeba čoek sve za mjesec dana, ubio ekipu luzerskim izjavama. Pa letio bi mi sa klupe nakon prve izjave da ovo nije tim za titulu, nego kao miče pritisak.... A evo i nastavlja sjajno. Kopiramo siti sa dosadnom igrom mada ne znam ko ima od trenera slobodan tkd nek ostane što se mene tiče 10 godina gledaću utakmice i smijat se Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362433 Vidi se napredak u igri! Jebem li mu makmjku italijansku zabarsku! Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362444 Da je ovako mijenjao i rotirao tokom utakmica kao nocas, sad bismo imali vise svjezine medju prvotimcima a i momci s klupe bili bi spremniji. A ne bismo ni kiksali toliko puta uzastopno. Sigurno je trebalo naci mjesta za Felixa, Cilvela i Chalobaha. Ajde kod ovog treceg ce makar malo ispraviti gresku. Moliti Boga da je nesto naucio iz ovog veceras. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362445 Kakav raspad sistema od boxing daya. Dobro igraci znaju istrcati na teren. Prijavi
3. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362452 Da je izgubio veceras od mrtvog fikusa ja bih ga licno prekrizio i stavio na avatar a ne hamco kunem vam se Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362456 Gubimo 0-1, prva izmjena u 52. minuti i to ulazi GUIU, neko ko nije postojao do sada, nadrealna scena. Nesto se desava, ne znam tacno sta, ali nesto je jako u pitanju, ili neka kvalitetna droga ili zapis. Pazite sad, do 60 minute idu 4 izmjene, jedna od te 4 izmjene Guiu za nedodirljivog Jacksona koji je do sad igrao dokle god je pri svijesti, Sanchez klupa. Previse toga za sažvakat, nismo jos ni svijesni sta se zapravo desilo. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362457 Zanimljivo je sto je Guiu prvi put krocio na teren u Pl nakon sto je otisao Felix. Isto tako je i Palmer prvi put zamenjen nakon njegovog odlaska(mislim). Mareska ga jednostavno nije zeleo u ekipi, samo je bio prindjen da ga koristi do sada. Razlog zbog koga Nkunku nije otisao je taj jer je Celsi zeleo direktnu prodaju, i trazili su previse. Mada ga svakako ocekujem u Bajernu od leta. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362474 Jakcsona drzati na klupi a u napadu Giu i Nkuku do kraja sezone. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362476 Guiu juče nije lopte dirnuo kako treba, a i jednom kad je primio zamalo se raščenuo. Edit: Serem i ja, 7 pasova je imao, a ušao je 10 minuta prije kraja. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362581 Iz oba kupa ispao odmah. Od Newcastlea i Brajtona. Pametno, cuva ekipu za Konferencijsku Ligu. Cekam samo izjavu kako tu ima jakih ekipa i kako nismo favoriti. Nek ovako nastavi, bit ce uskoro Celavi out. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362584 Just now, ker said: Zar se ne igra revanš? Ne, da smo izjednačili igrali bi se produžeci. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362585 Just now, Adi said: Ne, da smo izjednačili igrali bi se produžeci. I bolje. Želim što manje da gledam ovo. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362589 Ako ne pobjedi Brighton u ligi u petak od mene je Maresca out. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362590 On je već za Maresca Out. Čovjek ima jednu taktiku i to forsira. Iako mu to već dva mjeseca ne prolazi, raspadamo se na terenu on nema nikakav plan B. Vratio je Sanchesa na mjesto prvog golmana pa je i večeras bio najlošije ocijenjen igrač na terenu. Lik je glup, što se mene tiče može odmah večeras dobiti otkaz. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362595 Nadam se da će skurnja sa ovim imbecilom biti svršena na kraju sezone! Prijavi
9. februar 2025.1 god. Autor comment_362598 Najzanimljivije od svega je što on i dalje ima fizički stav i ponašanje Guardiole. Konta ako je Guardiola zadnja 2-3 mjeseca kurčina, onda i on treba biti? Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362599 Ovakav kurton je bio i Artera. Ustvari i dalje je. Arsenal je i dalje karina otkako ih je ovaj preuzeo. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362601 Enzo Maresca: "If there is something good after a defeat, it is that we can be focused on the Premier League and the Conference League." Našao sam negdje da je ovo izjavio poslije meča. Trebalo je da dobije otkaz na pola rečenice. Nije tu ni godinu dana, a možeš napraviti skriptu od glupih izjava. Prijavi
9. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362602 Ove "poterovske izjave" me vise nerviraju od rezultata kunem vam se. Pa majku vam jebem jel moguce vise da dovodimo ove luzere kojima je pobjediti ili izgubiti ista stvar? Covjek ispao iz 2 kupa i daje ovakve izjave? Jebem mu majku da mi je samo 5 minuta da mogu popricati sa njim da mu objasnim neke stvari. Ima srece sto ne trenira neki argentinski klub pa da mu nakon 2 kiksa narko karteli prijete smrcu ne samo njemu vec i najblizima. Da shvati gospodin u sta se upustio, pa ja se prije 10 godina na football menadzeru vise iznerviram kad ispadnem iz nekog takmicenja nego on kao trener. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.