24. januar 2025.1 god. comment_362024 Pa mislim da je dovoljna muka Sanchezu što je pogriješio. Ne griješi namjerno, njemu je najteže. Ne treba mu još trener javno nabijati na nos to. Sve je to psihologija, samo što kad smo nezadovoljni trenerom onda ništa ne valja, a kad smo zadovoljni onda sve valja. Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362026 9 minutes ago, Adi said: Pa mislim da je dovoljna muka Sanchezu što je pogriješio. Ne griješi namjerno, njemu je najteže. Ne treba mu još trener javno nabijati na nos to. Sve je to psihologija, samo što kad smo nezadovoljni trenerom onda ništa ne valja, a kad smo zadovoljni onda sve valja. Cekaj malo, pa trener ga non stop hvali i brani, novinari su ti koji ga pitaju i mora covjek odgovoriti nesto. Fakat mi nije cilj braniti Marescu ali ne vidim apsolutno nista lose u tome sto je rekao. Doslovno lik brani Sancheza non stop, i ovo danas sto je rekao i spomenuo greske drugih igraca je na neki nacin odbrana u njegovu korist da zna da i drugi pogrijese. Bezveze se oko sitnica raspravlja i pokusava sve zivo svaliti na trenera. Trener je kriv jedino sto mu on brani, ali kriva je isto toliko u uprava koja mu ne dovodi kvalitetnu zamjenu. Mamardasvili je bio dostupan za 30 miliona a mi smo doveli Jorgensena za 25. Sve je jasno. Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362027 Nisam napisao ništa što je suprotno od tvog mišljenja na zadanu temu. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362046 Ja se ne slazem sa Hamcom, nemas ti sta braniti vise Sancheza poslije ovoliko gresaka. Covjek ima 4 direktne greske kao Kepa u 150 meceva haman. Koliko jos ima gresaka sto mu nisu dodijelili direktne, jer je uvalio Caiceda i mnoge druge sa svojim idiotskim dodavanjima. Imas da stavis vise meceva Jorgensena, ma da ti ga je doveo najveci dusmanin, a ne uprava. Stvarno ne vidim sta on vidi u nekim igracima, motivise Sancheza, Maduekea sa nekim svojim izjavama kao mora bolje i kad zabije 2 gola bla bla, sa Jacksonom sto fula milion prilika i pricanjem pa eto dobro se bori i radi za ekipu itd. Sve ovo sa najgorim igracima ekipe dok drzi realno dobre, ako ne vrlo dobre igrace u vidu Nkunkua, Felixa, ma vala i Chilwella (napominjem zdrav citavu sezonu, a ne valja jer ne zna igrati invertovanog beka, ali zna igrati beka predobro kako kaze Maresca), ma vala i da se razumijemo Casedija zali citava Italijanska liga, a kod nas izgleda kao prelosa verzija Mikela. Vjerujem da kad ga vidimo u Italiji ponovo da ce biti zvijer. Barem mi je drago da cemo imati tu ogromnu klauzulu od 40+ % sljedeceg transfera. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362050 S obzirom na činjenicu da je doveden rezervni golman Brightona poprilično sam zadovoljan partijama koje pruža. Realno, ovo kakvo je da je, njegov je limit. Nije mi jasno samo šta uprava razmišlja kad dovodi polovična rješenja. Kupili su dva golmana od kojih nijedan nije rješenje problema, sami bespotrebno zatrpavanje igračima kojima opet treba nova, bolja, zamjena i tako u krug. Valjda se uzdaju da su magovi koji će pogoditi i za male pare uzeti nešto dobro, ali to su uboli jednom. Za ostalo se može reći koliko para toliko muzike (mada daleko i od toga, dobije se uglavnom dosta manje). Maresca je tu PR, a da li to radi dobro ili loše je diskutabilno. Ne znam samo gdje je taj PR bio kad je otvoreno govorio da ne računa na određene igrače i kako treba da traže klub. Nekad stvarno ima neotesane izjave, a nekad tetoši do iznemoglosti. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362054 Razumijem i podrzavam kritike, uvijek. Ali reci recimo da je Sanchez gori od Kepe to moze neko reci ko je imao neki jak udarac u glavu i zaboravio citav onaj period kad nam je Kepa bio prvi golman i kad je svaka manga koja je sutala na nas gol zabijala euro golove. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362058 1 hour ago, Spaha said: Razumijem i podrzavam kritike, uvijek. Ali reci recimo da je Sanchez gori od Kepe to moze neko reci ko je imao neki jak udarac u glavu i zaboravio citav onaj period kad nam je Kepa bio prvi golman i kad je svaka manga koja je sutala na nas gol zabijala euro golove. Obojica unose nesigurnost a i sa Kepom i sa Sanchezom je dojam uvijek isti a to je da ce svaki sut koji ide prema golu biti gol. Za razliku od Kepe koji je bio vazda prikovan uz goo liniju, Sanchez je ipak bolji u hvatanju visokih lopti sto je opet normalno za njegovu visinu. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362059 Ja dobrog hvatanja lopte, pa primili proslo kolo gol, jer nije znao uhvatiti. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362067 Ne bi ni Diego Simeone zadržavao vrijeme u 10. minuti protiv ovakvog protivnika. I on bi namirisao krv i krenuo po još. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Autor comment_362069 NoVi GuArDiOlA. Prije će biti novi Mourinho na steroidima. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362075 Necemo mi za zivota docekati trenera koji nece igrati ziheraski. Ako je novoj upravi plan bio da igramo ziheraski mogli su komotno ostaviti sahistu. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362084 Lukaku je upropastio prošlu generaciju kluba. Maresca je upropastio ovu. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362087 Vrijeme je nakon ove utakmice da se prestane pratiti fudbal do daljnjeg. Odlican primjer ko zasluzuje da ga trener brani je bio danas, momak odmah gurnut u vatru, a ne 5-6 debila koji tu svako malo sranje prave. Takve igrace treba odstraniti iz ekipe, na dva tri kola, slagati da su povrijeđeni i onda kad se kao vrate staviš ih na klupu i cekas prvi prelazni rok da ih se rijesis, a ne ovako svako malo da te pitaju šta onaj retard radi. No, suvišno bilo šta više pisati, tako ce ostati do daljnjeg i mozemo samo 'lupati glavom u zid' ili jednostavno prestati pratiti. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362090 Doslovno ziheraski pristup. Ja vam kazem, nas najveci problem je sto ova ekipa ne igra presing a mlada i trebala bi da puca od snage. Mi igramo neki mid blok sa visokom linijom i to ne vodi nicemu dobrom. Niti si dovoljno ofanzivan niti si dovoljno defanzivan. Igra bez lopte je osvnovno i glavno mjerilo pristupa nekog trenera i kako zeli da mu ekipa igra. CIm se to zonski brani u nekom mid blocku znas da se pokusava igrati na kontre. Razocaran sam uzasno u naseg trenera. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362092 Sjeo sam za računar samo da naspamujem sve moguće teme. Pa brate dragi vidi se iz aviona šta će raditi, hajde onaj početak gdje smo kao krenuli sa nekim jačim presingom i tu je upalilo na jednoj karici tj. liku koji je bio izgubljen na terenu. Mogli smo dati recimo dva gola, ali mogli smo i primiti 5. Naša odbrana nema nikakav odgovor na tranziciju, jedan pas i oni imaju 2 na 2, 3 na 3. Igraš navodno sa 3 štopera, a bekovi i krila ne služe onoj stvari. Kad nismo dali taj drugi gol i poveli 2:0 (mada to bi bilo nezasluženo) znao sam da ćemo izgubiti glatko. Sanchez se potrudio da to bude u našem stilu. Meni samo nije jasno (a pisao sam ovo i prije 5 mjeseci) gdje je mentalitet kad se igra protiv iole većeg tima, a druga stvar što mi nije jasna kako uvijek moraju biti oni koji oživljavaju mrtve. Što se mene tiče neka vodi do kraja sezone, neka vodi još 5 godina prosto nije ni bitno, jer je ovo skupina idiota koja neće naučiti na greškama i vjerovatno možemo očekivati samo isto. Jebali vas mladi talenti, poluigrači iz Brightona, treneri sa PR treningom i slične gluposti, sve ste stavili na papir, samo ste zaboravili osnovnu poentu sporta. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Autor comment_362104 U islamu ima poruka od Poslanika da vjernika ne smije ujesti zmija dvaput iz iste rupe. Ali to je univerzalna poruka, za svakog čovjeka koji iole ima razuma. A šta rade naši genijalci? Daj nam Pottera iz Brihtona. Ispostavi se kao loš odabir. "E sad smo naučili. Daj nam trenera iz drugoligaške ekipe." Bolje nismo ni zaslužili. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362114 Slazem se sa Hamcom. Mlada ekipa, ne ogra se dovoljno presing. Cak, ekipa nekad djeluje i umorno i bezidejno. Nevjerovatno da se to desava mladoj ekipi. Ako su sad ovakvi, sta onda ocekivati poslije? Prijavi
25. januar 2025.1 god. Autor comment_362120 Potter je s izjavama bio Ancelotti lično za ovog majmuna. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362144 Ispostavit ce se trener za male stvari, male klubove, pomocni trener u Cityu i trener Leicestera, znaci pomocnik u velikom klubu i sasvim ok za osrednje klubove, to je neki njegov domet. Ne moze on vise od toga, ta neka zelja da nas postavi u poziciju da niko ne ocekuje nista od nas, da je prerano, da mi jos ne mozemo osvajati bodove protiv ovog ili onog, da nismo jos spremni, prosto mentalitet nula. Pokazati neku hrabrost, pokazati zelju za izlaskom iz te neke zone komfora, ma kakav ni blizu. Pojedinacne partije za zatvora se ne placaju klupom, vec savjetom da eto "treba bolje", trener koji u nasoj situaciji ne klupira Sancheza i Jacksona i to da ih klupira da se pokusaju resetovat da im pokusa pomoci jer su usli u zacarani krug uzasnih partija, bukvalno radi protiv sebe. Guardiola mu je pokazao zasto je Guardiola a on pomocnik Maresca, covjek jednog momka od 20 godina direktno sa predstavljanja baca u vatru u derbi utakmici, momka koji ne zna rijec engleskog jezika, pocinje na mjestu stopera, a izgubili su proslu utakmicu protiv PSG, znaci ludost ili ne, to su muda, to su veliki treneri. Zamislite situaciju da smo mi doveli onog klinca iz Verone i stavili ga da igra protiv Citya odmah u prvoj postavi, o tome vam govorim, veliki trener ima hrabrost za reset ekipe, za mijesanje karti, a mali trenercic ce forsirat igrace koji su mu nekad donijeli neke bodove nema veze sto su trenutno slucajevi za psihologa, jer mu je svaka promjena previse. Prijavi
26. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362145 On 1/4/2025 at 11:24 PM, Igi said: Sve ovo je vrlo Lampardovski iz sezone 2019. 46 minutes ago, King Chelsea said: Ne moze on vise od toga, ta neka zelja da nas postavi u poziciju da niko ne ocekuje nista od nas, da je prerano, da mi jos ne mozemo osvajati bodove protiv ovog ili onog, da nismo jos spremni, prosto mentalitet nula. Ko sto rekoh... Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS. Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. ovaj City su pobedjivali Tottenham, Brighton, Bournemnouth, gubili bodove protiv Evertona, Palace, Brentforda. I onda dodje ovaj takticki genijalac i krade vreme u desetom minutu protiv ekipe koja je 3 dana pre toga dozivela debakl. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362151 Prosto nevjerovatno je da covjek gleda konstantno takve greske golmana, izidje u javnost i kaze da je za ovu sezonu neprikosnoven na golu. Da sam Jørgensen podnio bih zahtjev za transfer iste sekunde i poslao trenera u 3PM. To je ono sto unistava cijeli tim. Saljes poruku svim igracima da mogu raditi sta hoce jer posljedica nema. Nevidjen pad forme i propast. S nasim rasporedom do kraja, s igrom kakvu pokazujemo i s ovim trenerom vrlo je moguce da se strmoglavimo ispod 10. mjesta, bez obzira sto smo trenutno 9 bodova ispred Brentforda (11. na tabeli). Rekao sam nakon Fulhama da cemo do kraja januara biti van top 4. Nadam se da s ovom prognozom nisam u pravu. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362404 Kad mu se veceras povrijedi Palmer ujedace se sam za guzicu, nije trebo pustiti Felixa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.